Glattejern

Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Vælg filtre

Mærker

Pris

Kendt fra frisøren

Tilbud m.m.

Bedømmelser

Farve

43 produkter
43 produkter
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
RemingtonGlattejern Ceramic Slim 220
329,95 kr.
(76)
S3700 E51
RemingtonCeramic Glide 230 Glattejern
399,95 kr.
(81)
RemingtonRemington S5700 Copper Radiance glattejern
599,95 kr.
(44)
ghdGold Styler Glattejern
1.919 kr.
(10)
KUN ONLINE
RemingtonS5505 Pro Ceramic Ultra Glattejern
499,95 kr.
(30)
HH SimonsenTrue Divinity MK2 Stylingjern
999,95 kr.
(12)
Black
ghdChronos
2.599 kr.
KUN ONLINE
RemingtonKrøllejern og Glattejern i én, S8670 Mul
599,95 kr.
(9)
Sort
ghdPlatinum+ Styler Glattejern
+ 1 størrelse
2.409 kr.
(8)
HH SimonsenInfinity PRO Styler
1.199,95 kr.
(1)
Sort
ghdMax Professional Wide Plate Styler
2.039 kr.
(4)
White
ghdChronos
2.599 kr.
KUN ONLINE
BaBylissCeramic Straight 230
299,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
BHS378/00
PhilipsFladjern - ThermoProtect
329,95 kr.
(2)
BaBylissStraight & Curl Brilliance
849,95 kr.
(4)
KUN ONLINE
RemingtonRemington S6505 Sleek & Curl glattejern
499,95 kr.
KUN ONLINE
Artist Straight & Go - Ledningsfrit
OBH NordicaFladjern
499,95 kr.
SPAR 705,-
KUN ONLINE
Glattejern
OBH NordicaBjörn Axén Ultimate Experince
1.644 kr.2.349 kr.
(1)
KUN ONLINE
ST250E, Sort
BaBylissSmooth Finish 230 Glattejern
399,95 kr.
(4)
Black
ghdDuet Style
3.119 kr.
KUN ONLINE
PhilipsBeauty Bundle Hårtørrer + Fladjern
379,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
RemingtonKeratin S8598 styler
769,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
HS 20
BeurerTrådløst Glattejern
749,95 kr.
(8)
KUN ONLINE
Artist Flat & Curl
OBH NordicaGlattejern
599,95 kr.
KUN ONLINE
RemingtonS9100 Proluxe Glattejern
899,95 kr.
KUN ONLINE
ST-2500
REVAMPGlattejern Progloss Cordless
1.499 kr.
(1)
KUN ONLINE
RemingtonS8605 E51 Colour Prot. Straight. champ.
849,95 kr.
KUN ONLINE
Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro
OBH NordicaGlattejern
899,95 kr.
(9)
KUN ONLINE
RemingtonS8500 Shine Therapy glattejern
699,95 kr.
(27)
RemingtonONE Straight & Curl Styler
749,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Artist Glattejern Artist Glossy
OBH NordicaFladjern
349,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
MoroccanoilTitanium Glattejern
1.249 kr.
KUN ONLINE
White
ghdDuet Style
3.119 kr.
(1)
Black
ghdUnplugged Styler
+ 1 størrelse
2.509 kr.
(5)
Blå
BaBylissHydro-Fusion 230 Straightener
629,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
ST-1700
REVAMPGlattejern Progloss Cordless Compact
1.299 kr.
KUN ONLINE
ST-2000
REVAMPGlattejern Progloss Wide Ultra Shine
1.399 kr.
1 stk
ghdOriginal Styler
1.599 kr.
(4)
KUN ONLINE
SilkyStraight
Silk'nHair straightener
1.499 kr.
Sort
BaBylissSuper Styler
999,95 kr.
(2)
1,5 cm Plade
ghdGold Mini Styler
1.699 kr.
(2)
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Keramisk glattejern

Langt de fleste glattejern er belagt med keramiske plader, der skånsomt glatter dit hår. Derudover er nogle glattejern også belagt med olier, der plejer dit hår under glatningen, så du undgår, at det bliver statisk. De keramiske plader gør det lettere for dig med langt hår at få en behagelig glidebevægelse gennem håret, uden at skulle hive og slide.

Har du haft dårlige erfaringer med glattejern førhen, da du ikke føler de har fladet dit hår til det ønskede resultat? Mange glattejern i god kvalitet har bevægelige keramiske plader, så du undgår at hive i håret for at få hele sektionen glat, da det tilpasser sig til hårsektionens tykkelse. Derfor er denne form for produkt ideelt til både dig med tykt hår, fint og tyndt hår. Remington har et stort udvalg af netop disse former for keramiske glattejern – også dem med bevægelige plader.

Varmeindstillinger

Her på Matas.dk finder du glattejern med forskellige varmeindstillinger. Varmen, du kan indstille, varierer mellem 100-235°c, så du både har mulighed for at skåne dit hår med en lav temperatur eller få styr på dine krøllede lokker med en højere temperatur. Du finder også hårbørste-glattejern her på siden, som kan indstilles fra 120-230°c. Nogle af disse modeller er også ledningsfri.

Hvis du har tyndt eller kemisk behandlet hår, altså farvet, er det bedst for dig at glatte ved en lavere temperatur på omkring 100-180°c. Hvis du derimod har meget tykt hår eller naturlige krøller, er det bedst for dig at glatte det ved en højere temperatur som 180-235°c, og desuden i mindre sektioner ad gangen.

Hvordan bruger man et glattejern?

Inden du glatter håret, er det vigtigt at forberede det, så du bedst muligt passer på dit hår mod varmen, og samtidig opnår du et pænere resultat.

Indstil glattejernet til den ønsket temperatur.

Sørg for at inddele håret i mindre sektioner ved at anvende hårklemmer og en spidskam.

Inden du bruger glattejernet påføres en varmebeskyttende spray på den sektion, du arbejder med. På den måde skåner du håret mest muligt mod den høje temperatur fra glattejernet.

​​​​​​​Arbejd glattejernet stille og roligt gennem håret, fra højre mod venstre side eller modsat. Det er vigtigt, at du lader glattejernet glide stille og roligt gennem håret fra hovedbunden til spidsen af håret. Hvis glattejernet glider for hurtigt gennem håret, stresses håret, og resultatet bliver derefter. Dog skal glattejernet heller ikke glide for langsomt, da det vil give for meget varme på én gang.

Glattejern til din hårtype

Fint hår

Du har et fint til normalt, så kan du stort set bruge alle glattejern. Her er nogle gode bud fra Ghd og Rewamp.

Ghd Gold Styler har en fast temperatur på 185 grader, fordi der ud fra deres dual-zone teknologi, er den optimale styling temperatur. Ved Rewamp Progloss Touch Digital Straightener ST-1500 har du mulighed for at justere temperaturen fra 80 grader til 235 grader.

Kraftigt hår

Hvis du derimod har et kraftigt hår, er det en god idé at tænke ind i, at dit glattejern skal have nogle større plader end et almindeligt glattejern har. På den måde kan du glatte et større område af gangen, og varmen fordeles jævnt i håret.

Ghd og Rewamp har udviklet to lækre glattejern med større plader.

Ghd Max Professional Wide Plate 2 Styler er genial til et kraftigt hår med eller uden krøller, fordi den har brede plader og en smart dobbeltzone-teknologi, der hjælper med at opretholde en konstant stylingstemperatur på 185 grader.   

Rewamp Glattejern Progloss Wide Ultra Shine ST-2000 har brede og lange plader, der hjælper med en superhurtig glatning af kraftigt hår med bølger eller krøller. Temperaturen kan nemt reguleres fra 80 grader til 235 grader, og sikrer en langtidsholdbart styling.

Fra krøller til glatte lokker

Hvis du fra naturens side er blevet velsignet med store flotte krøller, men gerne vil have muligheden for at kunne få midlertidigt fladt, glansfuldt hår, bør du gå efter et glattejern, der er godt til krøllet hår. Også selvom dine naturkrøller har tendens til at være krusede. Det oplagte til glattejern til dig med kruset hår eller krøller vil klart være et bredt glattejern, da det er en god måde at få dækket og sammenpresset mest muligt hår på samme tid.

Hvis du har krøller, kan du også prøve et hårbørste-glattejern. Disse varmer op, ligesom de klassiske ville gøre, men fungerer ligesom en almindelig hårbørste. De virker bedst, hvis du tager sektioner af dit hår og holder dem ud fra dit hovedet, så du ikke brænder din hovedbund. Når du bruger denne form for glattejern, beholder du volumen i håret og kan vælge at bruge en lavere temperatur for at beholde lidt af det naturligt fald i håret.

Til dig med kort hår

Oplever du tit at glattejern ikke kan få ordenligt fat i dit hår og derfor ikke kan få fladet dine korte lokker til det ønskede resultat? Du kan sagtens få glattet dit hår, selvom dine lokker er korte, med et smalt glattejern. De mindre glattejern er også ideelle til dig med pandehår, fordi de er smallere, mindre og lettere kan komme helt ind mod hovedbunden, uden at du skal brænde dine fingre ved at holde fast i hårsektionen. Her er glattejern fra TONI&GUY på 20 mm eller glattejern fra GHD på 15 mm rigtig gode køb.

Praktiske glattejern

Bliver du tit viklet ind i ledningen, når du glatter dit hår, eller får du ondt i armene, fordi dit glattejern er tungt? Du kan både købe klassiske glattejern, som er lette i vægt og med et smart 360° drejeled til ledningen, så du ikke får ledningen viklet rundt om dig selv. Derudover kan du også købe hårbørste-glattejern, som er ledningsfri for optimal bevægelsesfrihed.

Rejser du meget, eller har du ikke så meget plads til opbevaring, kan du kigge efter et mini-glattejern i rejsestørrelse. Disse er meget praktiske, da de er mindre end de klassiske, men de er stadig fleksible, da små glattejern ofte har en lang ledning. Det er tilladt at have glattejernet med i din håndbagage.

Kan du lave krøller med et glattejern?

Du kan sagtens lave krøller med dit glattejern. Nogle glattejern er bedre end andre til lige netop dette formål. Et afrundet glattejern med en drejbar ledning er et perfekt match til dig, der gerne vil have muligheden for at lave krøller. Med et sådanne produkt kan du let dreje håret rundt om hovedet af glattejernet og få de smukkeste slangekrøller uden indhak – og uden en ledning alle vegne.

Vil du gerne lave smukke slangekrøller og glatte dit hår, men vil du kun investere i ét produkt? Så kan du eksempelvis købe en multistyler fra Remington, som har flere forskellige aftagelige hoveder. På denne måde kan du forvandle dit glattejern til et krøllejern og omvendt på ingen tid!

Kan du glatte dit hår mens det er vådt?

Nogle brands har udviklet glattejern, som kan bruges i et håndklædetørt hår. Det vil sige, at du ikke behøver at bruge tid på at føntørre, inden du skal flade det. Det betyder også, at du ikke udsætter dit hår for lige så meget slid. Disse glattejern har den funktion, at de udleder det overskydende vand gennem specielle huller i glattejernet. På denne måde fordamper det overskydende vand.

Hold også øje med vores mange gode tilbud på vores gode glattejern, og find netop det glattejern, du søger! Husk at brug varmebeskyttelse inden du glatter dit hår. Styling og høj varme kan nemlig være hårdt for håret.

Se udvalg af GHD glattejern her

Se udvalg af Remington glattejern her

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Hairstudio

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Af Cathrine Park

Er du den lykkelige ejer af et glattejern, så har du sikkert udviklet din helt egen superteknik til, hvordan du svinger fladjernet. Men har du taget det store kørekort til glattejern? Her får du en liste over de typiske fejl, mange af os begår, når vi glatter hår.

Læs Mere
Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Matas LIVE

Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Af Matas

Det er svært at undvære gode stylingtools i beauty-rutinen – hvad end det er til hverdag eller fest, håret skal spille. Men det er også lidt en jungle med de stylingtools: altså krøllejern, glattejern og dem alle sammen. Hvilke skal man vælge? Og hvordan bruger man dem, så man får det ultimative ud af egenskaberne? Vi har inviteret vores frisør, Maj, i studiet, og hun tryller med glattejern, krøllejern og curlers, så du kan gøre kunsten efter hjemme!

Læs Mere
Hårstylisten guider: Fem nemme stylingtools

Hairstudio

Hårstylisten guider: Fem nemme stylingtools

Af Amalie Kaais Lund

Stylingtools kan være lidt af en jungle. Hvordan finder du det rigtige tool, og hvordan laver du så en pæn styling - nemt og hurtigt? Hårstylist Mike Paudy guider dig her til fire nemme styles med fem styligtools.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek