• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

HÅRPLEJE & STYLING

Gå på opdagelse blandt al vores hårpleje og styling, og find lige netop det, som du og dit hår har brug for.
Vi guider dig igennem en god hår-rutine, og giver dig masser af tips og gode råd.

HÅRPLEJE & STYLING

Gå på opdagelse blandt al vores hårpleje og styling, og find lige netop det, som du og dit hår har brug for. Vi guider dig igennem en god hår-rutine, og giver dig masser af tips og gode råd.Hårpleje & Styling
157 produkter - ud af 2698
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 5
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber (1)

Anti Frizz

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

157 produkter - ud af 2698
Sortér efter: Mest populære
(76)
Revlon Uniq One Hair Treatment 150 ml
69,95
Optjen 7 point
(74)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo 250 ml
179,95
Optjen 18 point
Hverdagsluksus på budget: tørshampooHverdagsluksus på budget: tørshampoo
Vi guider dig til de bedste budgetvenlige tørshampooer med vores fem favoritter lige her.Vi guider dig til de bedste budgetvenlige tørshampooer med vores fem favoritter lige her.
Moroccanoil Treatment 100 ml
339,95
Optjen 34 point
(62)
Schwarzkopf Daily Oil Elixir 75 ml
34,95
Optjen 4 point
(9)
Stuhr Argan Oil 75 ml
44,95
Førpris 89,95
Optjen 5 point
(7)
Matas Striber Styling Gel uden parfume 100 ml
39,95
Optjen 4 point
Vi guider:Vi guider:
5 hverdagstips til et sundt hår.5 hverdagstips til et sundt hår.
Nilens Jord Curl Cream 150 ml
149,95
Optjen 15 point
(32)
HairLust Protein Reconstructor Hair Mask 200 ml
229,95
Optjen 23 point
(6)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men 250 ml
179,95
Optjen 18 point
(7)
Matas Striber Styling Gel 100 ml
39,95
Optjen 4 point
(49)
John Frieda Frizz Ease Dream Curls Shampoo 250 ml
64,95
Førpris 89,95
Optjen 7 point
Moroccanoil Treatment Light 100 ml
339,95
Optjen 34 point
(20)
Matas Striber Hårkur til Farvet Hår 200 ml
49,95
Optjen 5 point
(23)
Björn Axén Curl Creator Cream 150 ml
149,95
Optjen 15 point
Cantu Avocado Curl Activator Cream 340 g
99,95
Optjen 10 point
(8)
Rudolph Care Hair Forever Soft 50 ml
84,95
Optjen 9 point
Briogeo Curl Charisma Rice Frizz Control Gel 163 ml
139,95
Optjen 14 point
(27)
John Frieda Frizz-Ease Hair Serum Original 50 ml
104,95
Førpris 129,95
Optjen 11 point
Montagne Jeunesse Hårmaske Pulped Papaya 25 ml
9,95
Optjen 1 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hårpleje og kosttilskud til stærkere hår

Hvis dit hår er begyndt at se lidt trist ud og dine spidser er tørre, kan du hjælpe det på vej med plejeprodukter og kosttilskud, der hjælper dit hår indefra. Her på Matas.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter, der hjælper dit hår tilbage på sporet.

Når du skal i gang med at pleje dit hår, er det en god idé at starte med en nærende shampoo, så du får vasket alt skidt og snavs ud af dit hår. Dernæst kan du bruge en rigtig god og plejende balsam i den nederste halvdel af dit hår for tilbageføre den fugt, du lige har fjernet, og desuden for at lukke hårstrået. Vælg en med gode, fugtbindende ingredienser eller lækre olier.

Når du kommer ud af badet kan du bruge en hårserum, hårolie eller en leave-in-hårkur i dine håndklædetørre spidser, således sørger du for at dit hår fortsætter med at blive plejet og fugtet, selv efter det er blevet tørret.

Kosttilskud til hår

Du kan også tage kosttilskud, som styrker og plejer dit hår indefra, som får det nye hår til at vokse stærkere og desuden til at blive glansfuldt og velplejet. Nogle kosttilskud kan endda modvirke hårtab. Der er mange forskellige varianter af kosttilskud til at hjælpe dit hår, men det er en god idé at snakke med din læge for at høre, om der er nogle specifikke vitaminer og mineraler, du mangler. Sådan kan du bedst vælge et kosttilskud, der passer til dit behov.

Du får de bedste resultater ved at kombinere dit kosttilskud til dit hår og din hårplejerutine. På denne måde sikrer du, at du altid får gjort det bedste, du kan.

Hårprodukter til styling

Der findes mange forskellige hårprodukter til styling af dit hår. Det kan være, at du har naturlige krøller, du gerne vil intensivere med en krøllecreme eller en hårmousse? Måske vil du gerne give dit hår et råt og vindstylet look med en voks eller en saltvandsspray? Eller også vil du gerne have en tørshampoo til at komme den fedtede hovedbund til livs med? Alle disse produkter kan du finde online her på Matas.dk.

Der findes utallige hårprodukter, som kan give et ekstra pift til dit look og hjælpe dig med at style dit hår. Du kan altid bruge en hårlak til at få dine lokker eller din frisure til at sidde perfekt, da det stivner håret let i den facon du ønsker. Det kan også være, at du gerne vil bruge nogle produkter, inden du styler dit hår. Husk desuden varmebeskyttelse, inden du skal bruge elektroniske hårstylingsprodukter.

Elektronisk hårpleje- og styling

Du kan både finde elektroniske hårstylingprodukter til mænd og kvinder her på Matas.dk. Du kan finde alt, lige fra barbermaskiner og hårklippere til krøllejern og hårtørrere.

Du har måske lyst til, at der skal ske lidt med dit hår, men du har ikke lyst til, at det skal farves eller klippes. Her er det oplagt at købe et krøllejern, et bølgejern eller et glattejern, så du kan style dit hår efter humør, men uden at det behøver være permanent. Med elektroniske styling-remedier kan du lave uendelige frisurer og looks, hvor kun fantasien sætter grænser. Husk altid at bruge varmebeskyttelse, så du ikke skader dit hår mere end højest nødvendigt. Efterfølgende kan du sætte dit hår eller din frisure med en god hårlak og tilføje et smukt hårspænde for at gøre det hele endnu mere festligt.

Hårfarve

Er du blevet træt af din hårfarve, kan det være, at du skal prøve noget nyt. Her på Matas.dk finder du et stort udvalg af både permanente og semi-permanente hårfarver fra hele farvepaletten i alle nuancer.

Du kan sagtens finde hårfarver uden for mange kemikalier, da mange mærker har lavet varianter, der er fri for ammoniak og silikone. Sådan kan du altså mindske, hvor meget skade dit hår bliver udsat for. Derudover er der også mange brands, som har tilført olier og andre plejende fugtgivere til deres hårfarver. Det frarådes, at du farver dit hår, hvis du er gravid – også selvom hårfarven ikke indeholder så mange kemikalier.