Menu
Alle favoritterne fra frisøren
Professionel hårpleje & styling

Hos Matas finder du et stort onlineudvalg af professionelle hårpleje- og hårstylingsprodukter. Vi har alle de eksklusive mærker, du kender fra din frisør. Her finder du hårprodukter og styling tools fra bl.a. Kevin Murphy, Kérastase, Redken, Moroccanoil, Olaplex og GHD. ​​​​​Få tips og inspiration fra vores frisører, og stylistteam i Matas HAIRSTUDIO.

Hos Matas finder du et stort onlineudvalg af professionelle hårpleje- og hårstylingsprodukter. Vi har alle de eksklusive mærker, du kender fra din frisør. Her finder du hårprodukter og styling tools fra bl.a. Kevin Murphy, Kérastase, Redken, Moroccanoil, Olaplex og GHD. Få tips og inspiration fra vores frisører, og stylistteam i Matas HAIRSTUDIO.

Kevin Murphy
KÉRASTASE
Maria Nila
L'Oréal Professionnel
Wella Professionals
Alterna
Redken
Bumble and Bumble
weDo Professional
Olaplex
Living Proof
Moroccanoil
Aesop
Cutrin
d:fi
Lernberger & Stafsing
Less Is More
Mason Pearson
MioMillio
Revlon Professional
Purely Professional
Björn Axén
ZENZ
Sachajuan
ghd
Hårpleje & Styling Professionel hårpleje & styling Hår
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/53
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

2029 produkter
2029 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 53
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Maj
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Forkæl dit hår med professionel hårpleje

Professionel hårprodukter som vi også kalder professionel hårpleje, dækker over mange forskellige professionelle hårprodukter, lige fra professionel hårkur, shampoo, og til hårstylingsprodukter, ens for alle de professionelle produkter, er at det er frisøren der til daglig står med dem i hænderne og ved hvad der er godt og hvad der skal til for at hjælpe dit hår, til endnu bedre hårdage.

Det, at du som kunde ved de har dygtiggjort sig i de mange forskellige lag, der er i hårpleje produkter. Så som, hvad de indeholder, hvad er de gode til og ikke mindst hvordan bruger man dem. Giver dig den tryghed, samt sikkerhed til at vælge imellem professionel hårpleje.

Så få tips og hjælp af vores frisører, og stylistteam i Matas og lad os guide dig igennem det, du og dit hår har brug for.

Ekstra forkælelse med professionel hårkur

En professionel hårkur, er et af de mange professionelle produkter, hvor man tydeligt kan mærke den store forskel.

Du vil opleve at udover at tilfører dit hår, den fugt og pleje det have brug for, vil du samtidigt få et produkt som holder længe da det virkeligt, er drøjt i brug.

Så er dit hår tørt, slidt og derfor mangler styrke og glans, har du til mange behandlinger i en professionel hårkur.

Find den rette hårkur til din hårtype

Hairstudio

Find den rette hårkur til din hårtype

Af Trine Brøndsted

Alle kan have glæde af en hårkur. Uanset om du har kort eller langt hår, om det er tørt, kruset, glansløst eller fedtet, så har dit hår og hovedbund godt af at få ekstra pleje og fugt. Vi guider dig til at bruge en hårkur rigtigt og vælge den, der passer til dig og dit hår.

Læs Mere
9 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Hairstudio

9 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Af Amalie Kaaris Lund

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel dykker vi ned i ni af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen synes, er pengene værd.

Læs Mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Hairstudio

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere