Alle favoritterne fra frisøren
Professionel hårpleje & styling

Hos Matas finder du et stort onlineudvalg af professionelle hårpleje- og hårstylingsprodukter. Vi har alle de eksklusive mærker, du kender fra din frisør. Her finder du hårprodukter og styling tools fra bl.a. Kevin Murphy, Kérastase, Redken, Moroccanoil, Olaplex og GHD. ​​​​​Få tips og inspiration fra vores frisører, og stylistteam i Matas HAIRSTUDIO.

Hos Matas finder du et stort onlineudvalg af professionelle hårpleje- og hårstylingsprodukter. Vi har alle de eksklusive mærker, du kender fra din frisør. Her finder du hårprodukter og styling tools fra bl.a. Kevin Murphy, Kérastase, Redken, Moroccanoil, Olaplex og GHD. Få tips og inspiration fra vores frisører, og stylistteam i Matas HAIRSTUDIO.

Kevin Murphy
KÉRASTASE
Maria Nila
L'Oréal Professionnel
Wella Professionals
Alterna
Redken
Bumble and Bumble
weDo Professional
Olaplex
Living Proof
Moroccanoil
Aesop
Cutrin
d:fi
Lernberger & Stafsing
Less Is More
Mason Pearson
MioMillio
Revlon Professional
Purely Professional
Björn Axén
ZENZ
Sachajuan
ghd
Hårpleje & Styling Professionel hårpleje & styling Hår
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/64
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

2431 produkter
2431 produkter
Sorter efter: Mest populære
Moroccanoil Treatment 100 ml
369,95 kr.
Moroccanoil Treatment Light 100 ml
369,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 64
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Forkæl dit hår med professionel hårpleje

Professionel hårprodukter som vi også kalder professionel hårpleje, dækker over mange forskellige professionelle hårprodukter, lige fra professionel hårkur, shampoo, og til hårstylingsprodukter, ens for alle de professionelle produkter, er at det er frisøren der til daglig står med dem i hænderne og ved hvad der er godt og hvad der skal til for at hjælpe dit hår, til endnu bedre hårdage.

Det, at du som kunde ved de har dygtiggjort sig i de mange forskellige lag, der er i hårpleje produkter. Så som, hvad de indeholder, hvad er de gode til og ikke mindst hvordan bruger man dem. Giver dig den tryghed, samt sikkerhed til at vælge imellem professionel hårpleje.

Så få tips og hjælp af vores frisører, og stylistteam i Matas og lad os guide dig igennem det, du og dit hår har brug for.

Professionel hårpleje til alle hårtyper

Pro Hair care er til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med dit hår, og ønsker samme lækre pleje derhjemme som hos frisøren. På Matas.dk finder du et bredt udvalg af pro Hair care og et stort udvalg af professionelle brands, som blandt andet Kérastase,  Redken, Olaplex, Kevin Murphy og mange andre, som du kender fra din frisør.

Om du har et kraftigt, fint, krøllet eller skadet hår, har vi alle sammen brug for plejende produkter til håret som bla. en god shampoo, hårmaske og conditioner. Dog er det ikke helt ligegyldig, hvilken pleje der bliver brugt. Har du f.eks. et krøllet hår, får du de bedste resultater ved at bruge pleje produkter målrettet til krøller, og hvis du har et kemisk skadet hår, vil dit hår have brug for genopbyggende og proteinrige produkter. Alt hvad du skal bruge til at give dit hår den helt rette pleje, finder du blandt vores pro hair care produkter på Matas.dk.

Målrettet behandling med professionel hårpleje

For at sikre at dit hår får den mest optimale pleje er det vigtigt at tage udgangspunkt i både hovedbunden og længderne. Det er nemlig meget normalt at hovedbunden og hårlængderne har brug for forskellig pleje. Det er derfor ikke unormalt at bruge en shampoo som f.eks. giver ekstra volume til det fine hår eller som behandler en tør og irriteret hovedbund, og derefter bruge en conditioner som reparere længderne og genopbygger hårfibrene. På den måde sikrer du at dit hår har det bedste udgangspunkt for at holde sig sundt og lækkert.  

Ekstra forkælelse med professionel hårkur

En professionel hårkur, er et af de mange professionelle produkter, hvor man tydeligt kan mærke den store forskel.

Du vil opleve at udover at tilfører dit hår, den fugt og pleje det have brug for, vil du samtidigt få et produkt som holder længe da det virkeligt, er drøjt i brug.

Så er dit hår tørt, slidt og derfor mangler styrke og glans, har du til mange behandlinger i en professionel hårkur.

Få en styling, som kom du lige fra frisøren

Når det kommer til styling af håret er det udelukkende fantasien der sætter grænser. Du kender sikkert det med at man har været en tur hos frisøren og håret sidder perfekt, men når man så kommer hjem kan man aldrig sætte det på samme måde. Det har du mulighed for at kunne nu. Med professionelle styling produkter kan du nemlig nemt style dit hår, som kom du lige fra frisøren. På Matas.dk finder du alt hvad du skal bruge til en professionel styling, om du søger en curl creme der giver flotte bouncy krøller, en heat protection eller en hairspray der får frisuren til at holde hele dagen, har vi noget til dig.

Du finder også en lang række professionelle frisør brands som er særligt stærke på deres styling. Her imellem finder du blandt andet L'oréal professionnel, Kevin Murphy, Bumble And Bumble, GHD og Redken. Med Professionelle styling produkter er du sikker på at have en god hår dag -hver dag.

Professionelle styling tools til ethvert behov

Vi kan ikke tale professionel hårpleje og styling uden også at tale om styling tools. Med de helt rette redskaber, er der intet der står i vejen for, at du altid har smukt og velplejet hår, både til hverdag og til fest. Ønsker du f.eks. et smukt blankt hår, kan du med fordel bruge en af de lækre børster fra det anerkendte brand Mason Pearson, som blidt masserer hovedbunden og fordeler hovedbundens naturlige olier ud i håret og efterlader det ekstra blødt og glansfuldt.

Vi kommer heller ikke udenom, at der til en hårstyling ofte bliver brugt en form for varme styler, som f.eks. et glattejern, krøllejern eller føntørre. Det er her hvor du virkelig kan forme og sætte håret præcist som du ønsker, og hvor du hurtigt kan skabe smukke krøller i et glat hår eller lave en sleek ponytail i et krøllet hår. På matas.dk finder du et stort udvalg af stylere fra det førende mærke ghd. Med ghd`s ultra teknologiske stylere, sikrer du dig selv og dit hår, en altid perfekt og skånsom styling.

Frisøren guider: Find den helt rigtige hårkur

Hairstudio

Frisøren guider: Find den helt rigtige hårkur

Af Amalie Kaaris Lund

Alle kan have glæde af en hårkur. Uanset om det er tørt, kruset, glansløst eller fedtet, så har dit hår og hovedbund godt af at få ekstra pleje og fugt. Jeg har taget en snak med frisør Marie Louise, som her guider dig til at bruge en hårkur rigtigt og vælge den, der passer til dit hår og dit behov.

Læs Mere
Frisørens 10 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 10 favoritter fra professionel hårpleje

Af Amalie Kaaris Lund

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisør Marie Louises favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Hairstudio

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.