• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

Energi

Har du svært ved at klare hverdagens arbejde, fritidsinteresser og ærinder på grund af manglende energi? Så kan det være, at vores kosttilskud på Matas.dk, kan hjælpe dig. Husk dog at kosttilskud ikke en mirakelkur, men kan bidrage til en normal funktion af kroppens systemer.

Helse & Sundhed Kosttilskud & Olier Kosttilskud
42 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Aktuelt

42 produkter
Sortér efter: Mest populære
Bodylab Caffeine 200 tabl
99,95
Optjen 10 point
Gerimax Gerimax® Instant Energy
89,95
Optjen 9 point
Nani Nani Rosenrod 60 kaps.
229,95
Optjen 23 point
Nani Nani Russisk Rod 90 kaps.
169,95
Optjen 17 point
KAL Brain Support 60 tabletter
249,95
Optjen 25 point
Nani Nani Jern 60 kaps.
199,95
Optjen 20 point
Natur Drogeriet Ipe Roxo 400 mg 90 kapsler
159,95
Optjen 16 point
Mezina Ènaxin 90 tabl.
194,95
Optjen 20 point
Novasel Ginsana Tonic uden alkohol 250 ml
189,95
Optjen 19 point
Biosym OmniVital 120 kaps.
239,95
Optjen 24 point
Nordic Premium L-Lysin aminosyre 500 mg 50 kap
92,95
Optjen 10 point
Natur Drogeriet Ginseng G 1000 2x 300 ml
239,95
Optjen 24 point
Rød Ginseng 400 mg 90 kap
177,95
Optjen 18 point
Taurin 90 kap
139,95
Optjen 14 point
VitaCare VitaCare Tempeltræ 120 kaps.
159,95
Optjen 16 point
6 Urter i een 6 Sunde Urter i Een 500 ml
339,95
Optjen 34 point
Medic Wiotech ImmuForte 100 kaps.
349,95
Optjen 35 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Kosttilskud og livsstil

Sund og varieret kost, søvn, motion, frisk luft, et godt humør og en positiv indstilling er opskriften på at få energien tilbage i kroppen. Men det er langtfra os alle, der har mulighed for at opfylde alle disse kriterier. Hvis du er en af dem, som har for få timer i døgnet, så kan du måske få gavn af naturens medicin.

Noget, der er vigtigt at overveje, før du begiver dig ud i energiboostende kosttilskud, er formålet med dem. Skal du bruge energi nu og her, eller prøver du over tid at vinde mere overskud i hverdagen? Hvis du har brug for et fast fix, fordi du skal klare en opgave her-og-nu, skal du gå efter hurtigtvirkende naturmedicin. Er du træt og desperat efter mere energi sådan generelt, er et dagligt kosttilskud vejen frem for dig. Det kan nemlig over tid hjælpe dig til en mindre træt og udmattet hverdag.

Multivitaminer

En sund og varieret kost kan for nogen være et svært punkt at overholde – særligt, hvis du i forvejen er træt og ofte trænger til et sukkerfix for at holde øjnene åbne. Derfor kan det være en fordel at supplere med en multivitamin, så du er sikker på, at du er dækket ind. Vitaminer og mineraler er essentielle for mange vigtige processer i din krop, og er der nogen af dem, du mangler i din daglige kost, så har du din multivitamin som backup.

Mangel på de daglige vitaminer og mineraler kan vise sig i form af konsekvenser for dit energiniveau. Især mangel på B-vitamin svækker kroppen og resulterer i træthed.

Virksomme ingredienser

Energigivende kosttilskud kan indeholde mange ting. Det kan både være urter, vitaminer, koffein og meget mere. De fleste tænker på kaffe som et hurtigt energifix, og derfor bliver kaffemaskinen i mange hjem sat over som det første om morgenen. Kaffe er også et godt wakeup call, men der findes også alternativer til den sorte drik.

Rosenrod Undersøgelser har vist, at rosenrod er en fantastisk plante for dig, der kæmper i hverdagen. Det kan nemlig være med til at lette stressede eller nedtrykte perioder og give ny energi – men husk, det er ikke videnskabeligt bevist, så virkningen kan ikke garanteres.

Ginseng Ginseng siges at have en effektiv virkning mod træthed, og derudover kan det Mod træthed styrke immunforsvaret og kroppens modstandskraft. Desuden menes ginseng at have en effekt på både den fysiske og psykiske ydeevne.

C-vitamin Bidrager til et normalt fungerende immunsystem.

B-vitamin Bidrager til et normalt energistofskifte samt til at mindske træthed og udmattelse.

L-Arginin L-Arginin spiller en rolle for at vedligeholde immunfunktion, højne energiniveauet og regulere hormonerne.

Guarana Guarana er et kosttilskud med et naturligt indhold af guaranin (koffein) og fungerer derfor som en mental opkvikker.

Jern Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Det er dog vigtigt, at du ikke tager jern, hvis ikk du mangler det. Gå derfor til lægen og få undersøgt, om du har jernmangel, inden du benyttter dig af det som kosttilskud. Mænd bør ikke tage jern, da de ikke mister blod på samme måde som en menstruerende kvinde gør.

D-vitamin D-vitamin er særligt godt at tage i vinterhalvåret, da disse måneder er mørke. Derfor får vi sjældent nok gennem solens stråler. Underskud af D-vitamin kan bl.a. føre til træthed og udmattelse – så husk et ekstra skud D-vitamin om vinteren!

Magnesium Magnesium bidrager bl.a. til en normal muskelfunktion samt til at mindske træthed og udmattelse.

Q10 Q10 understøtter cellernes energiproduktion.

Små tips til mere energi

 • Positiv tænkning. Det betyder ikke, at du skal have et stort smil på læben konstant, men blot at du skal prøve at se muligheder i stedet for ulemper. Tag ansvar i dagligdagen, og præg den med dit positive syn på sagerne.

 • Kom ud af de dårlige vaner. Find ud af, hvad det er, der dræner dig i hverdagen, og kom ud af rutinen. Gør tingene lidt anderledes og i andre rækkefølger. Måske en løbetur eller en tur i fitness vil give dig et energiboost i hverdagen?

 • Hele hjernen skal bruges. Hvis din arbejdsdag består i at tænke analytisk, er det vigtigt, at du finder tid til pauser, hvor du laver noget andet. Gå en tur, begynd at løbe eller mal et maleri. Det vigtigste er, at du giver hjernen en pause. Motion er ekstragodt, fordi det i forvejen vil hjælpe dit energiniveau på vej.

 • Spis rigtigt og godt. Det mad, du spiser, har en kæmpe betydning for energiniveauet. Indtager du for mange af de unødvendige og "usunde" kalorier, vil det hurtigt give din krop træthed og irritation til gengæld – og det bliver hurtigt en ond spiral. Husk også at få de sunde omega-fedtsyrer, der b.la. findes i fisk, hørfrø, olier og diverse nødder. Tag eventuelt fiskeoliekapsler, så du er sikker på dit indtag.

 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage