Kamillete

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Certificeringer

Indhold

På abonnement

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Stort udvalg af kamillete

Alle kender til den klassiske kamillete! Men hvor meget ved du egentlig om den mest populære te? Læs med herunder og lær mere om, hvordan kamillete kan være mere end blot en god smag!

Mange fordele ved kamillete

De fleste har sikkert prøvet, når de var yngre og blev syge, at have et familiemedlem, der mente, at kamillete kunne løse det hele. Det er faktisk ikke helt en skrøne, for der er en lang række virkninger ved kamillete, som kan være gavnlige ved sygdom;

  • Kamillete kan berolige maven og tarmsystemet, fx ved ondt i maven eller rumlen i maven
  • Kamillete har antibakterielle egenskaber, som kan være hjælpsomme for kroppen ved sygdom som fx forkølelse eller ondt i halsen
  • Kamillete kan samtidig virke smertestillende ved ondt i halsen og generelt er det også lindrende at drikke noget varmt.

Hvem må ikke drikke kamillete?

Da kamillete udvindes fra kamilleblomsten, kan personer med pollenallergi reagere på teen. Samtidig frarådes det også at give spædbørn kamillete, da teen indeholder nogle stoffer, der kan påvirke leveren hos små børn.

Hvordan brygges kamillete?

Alt efter om du bruger teposer med kamillete og laver din egen te af kamilleblomster, er der forskellige bryggemetoder. Vi anbefaler dog altid, at du følger anvisningerne på emballagen for den perfekte kamillete.

​​​​​​​Ved kamilleblomster skal man generelt overhælde blomsterne med kogende vand og lade teen trække i 5-8 minutter. Herefter sies blomsterne fra, og teen kan nydes som den er, eller du kan tilsætte sukker eller honning for en sødere smag.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.