Grøn Te

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

61 produkter
61 produkter
Sorter efter: Mest populære
Chaplon Grøn Te Blodmåne Ø 160 g
119,95 kr.
Clipper Grøn Te Ø 40 g
stk. 33,95 kr.
Clipper Grøn Te Koffeinfri Ø 36 g
stk. 33,95 kr.
Clipper Grøn Te Chai Ø 40 g
33,95 kr.
Natur Drogeriet Grøn Te - Chun Mee 100 g
stk. 26,95 kr.
Sonnentor Grøn te Ø 100 g
52,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Lærke
Farmakonom
Lærke er udlært farmakonom på apoteket i 2015. Hudplejen har været en stor passion i mange for Lærke. Hun nyder kundekontakten og tror på at den rigtige rådgivning skal være tilgængelig for alle.
Min ekspertise er:
Helse

Hvad er grøn te?

Grøn te adskiller sig fra sort og hvid te ved den anderledes behandling af de høstede teblade. Både tebladene fra grøn te, sort te og hvid te kommer nemlig fra den samme tebusk. Når de grønne teblade er blevet plukket, dampes de, rulles og tørres, så man bevarer bladenes høje indhold af antioxidanter bedst muligt.

Grøn te kan også bruges af dig, der er på slankekur eller generelt er ude efter et vægttab. Grøn te kan nemlig være med til at øge din forbrænding. Hvis du nyder smagen af grøn te, er det også en god måde at forkæle dig selv på, og hvis du drikker den i stedet for en kop varm kakao eller chokolade, sparer du også en masse kalorier.

Grøn te som kosttilskud

Grøn te findes også som kosttilskud i tabletter/piller. Disse kan være ideelle, hvis du ikke er fan af varme drikke. Hvis du gerne vil nyde godt af de gode egenskaber, som grøn te har, kan du altså tage et kosttilskud i stedet.  

Matcha te

Matcha te er en slags form for grøn te. Teen er fremstillet af blade fra årets første høst. Ved at skærme bladene mod direkte sollys, sikrer man et meget koncentreret indhold af klorofyl, som giver teen sin karakteristiske jadegrønne farve. De dampede og tørrede blade males til et fint pulver i en stenmølle og bruges direkte til teen. Smagen er fin og rund og duften frisk. Matcha kan desuden bruges i din smoothie, til en flot, grøn kage eller til morgenmadsvaflerne.

Køb din grønne te her på Matas.dk, hvor vi har et bredt udvalg Du kan også gå i din nærmeste Matas-butik og få råd og vejledning.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.