Kokosolie

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er kokosolie ?

Kokosolie har i de seneste år haft en stor plads i skønhedsverden, det betegnes nemlig som et all around produkt med en hel masse fordele, du kan benytte i din daglige rutine.

Kokosole er en vegetabilsk olie, som stammer fra kødet i en moden kokosnød. Når kokosolien udvindes under en presning af olien fra kødet. Olien består af sundt mættet fedt og adskiller sig fra andre olier.

Kokosolie til Hudpleje

Når vi snakker kokosolie i hudpleje, er det som skabt til det. Kokosolie er nemlig fugtbevarende og er perfekt til at tilføre huden et sundt og glødende udseende. Olien er også super blødgørende og er effektiv til at berolige en tør og irriteret hud, der ved kan den  for en tør hud være super god både at bruge som det sidste i hudpleje rutinen, eller til at fjerne din makeup i starten af rutinen, den kan fjerne øjenmakeup og tung makeup, men kan også fjerne skidt og snavs fra dagen, samtidig med den nære din hud.

Kokosolie kan ikke blot bruges i ansigtet, men er også suveræn på kroppen, som krops olie eller til massage, eller neglebånd samt kan den berolige solskoldning. Ønsker du ekstra skægpleje er kokosolie også god til at styrke og give glans.

Kokosolie til Hårpleje

Olie og hårpleje går godt i spænd, og det specielt med kokosolie. Olien er nemlig ultra nærene og er effektiv som en naturlig hårkur, hvis du ønsker noget der er naturligt og samtidig trænger dybt ind i håret. Kokosolie efterlader håret sundt og glansfuldt. Du kan med fordel lade kokosolien sidde i håret i et par timer eller over natten før du vasker den ud, denne metode er ekstra god hvis du har tendens til et tørt kruset hår, da det kan tæmme og tilføre fugt.

Kokosolie til Madlavning

Lige som vi troede det ikke kunne bruges til mere, jamen så er kokosolie så rent at det kan indtages, og fungere altså som en god spiller i køkkenet. Kokosolie er kendt for sine sunde antioxidnater og fedtsyrer, der bidrager til en sund kost. Du kan med fordel bruge kokosolie til stegning, bagning eller til en naturlig smag i dine retter - god at benytte som erstatning for smør.

Gå på opdagelse i vores sortiment af kokosolie her på matas.dk​​​​​​​

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.