• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling derhjemme behøver ikke at være lig med hårdt arbejde. Hvis du tænder for et par duftlys, laver en kop te og sætter noget musik på, er du allerede godt på vej ind i et rum tid, hvor alt handler om dig – og kun dig. Din hud vil takke dig for det. Gå på opdagelse i Matas' univers, hvor et nøje udvalgt sortiment af alt lige fra eksfolierende masker til masserende ansigtsruller er at finde.

Hudpleje Ansigtspleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Egenskaber

Indhold (1)

Vegansk

Certificeringer

Form

Størrelse

Alder

Bedømmelser

29 produkter - ud af 148
29 produkter - ud af 148
Sortér efter: Mest populære
SKYN Iceland Blemish Dots 4 x 12 Stk
149,95
Optjen 15 point
(11)
Active by Charlotte Faceroller
129,95
Optjen 13 point
(6)
âme pure CIT Face Roller 0,5 mm
329,95
Optjen 33 point
âme pure CIT Face Roller Basic Kit
899,95
Optjen 90 point
(5)
Calmlish Glow Roller Rosakvarts
499,95
Optjen 50 point
Calmlish Flow Gua Sha Rosakvarts
359,95
Optjen 36 point
Calmlish Glow Roller Obsidian
499,95
Optjen 50 point
Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner 100 ml
219,95
Optjen 22 point
âme pure WrinkleEraser Basic Kit
1.099,95
Optjen 110 point
Calmlish Glow Roller Bjergkrystal
499,95
Optjen 50 point
Ecotools Facial Cleansing Brush
79,95
Optjen 8 point
Calmlish Flow Gua Sha Aventurin
359,95
Optjen 36 point
Calmlish Flow Gua Sha Obsidian
359,95
Optjen 36 point
âme pure CIT Pen 0,5 mm
249,95
Optjen 25 point
Calmlish Flow Gua Sha Sodalit
359,95
Optjen 36 point
Calmlish Flow Gua Sha Lavendel Ametyst
359,95
Optjen 36 point
Calmlish Glow Roller Ametyst
499,95
Optjen 50 point
âme pure Sanitizer Spray 12 ml
79,95
Optjen 8 point
Calmlish Glow Roller Aventurin
499,95
Optjen 50 point
Calmlish Shape Body Gua Sha Obsidian
649,95
Optjen 65 point
Calmlish Flow Gua Sha Bjergkrystal
359,95
Optjen 36 point
SKYN Iceland Hydro Cool Firming Neck Gels 40 G
299,95
Optjen 30 point
SKYN Iceland Fresh Start Mask 6 Stk
279,95
Optjen 28 point
âme pure CIT Pen Kit
849,95
Optjen 85 point
âme pure CIT Face Roller Platinum Kit
1.099,95
Optjen 110 point
âme pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit
849,95
Optjen 85 point
SKYN Iceland Arctic Hydration Rubberizing Mask 15 G
214,95
Optjen 22 point

Hvorfor en ansigtsbehandling?

Det bliver mere og mere moderne at have fokus på egenomsorg og gode rutiner i hverdagen. Her er en ansigtsbehandling oplagt til selvforkælelsen. En ansigtsbehandling kan udrette mirakler for huden, på dit sind og for din generelle velvære. Den dybderensende effekt skaber god balance i huden, der enten fedter eller er i ubalance. I lang tid troede man, at det kun var professionelle kosmetologer, der kunne udføre en 'rigtig' ansigtsbehandling. Det viser sig, at du kan opnå en lignende effekt på egen hånd hjemme på dit badeværelse.

Der er mange gode grunde til at lave en ugentlige ansigtsbehandling. Dit ansigt er noget af det første, mennesker ser, uanset hvor og hvornår de møder dig.En pæn og ren hud giver et godt førstehåndsindtryk. Dertil kommer, at det er vigtigt, at du forkæler dig selv. Ansigtsbehandlinger er en god måde for dig at slappe lidt af på og få en pause fra en stressende hverdag. Desuden kan ugentlige ansigtsbehandlinger både afhjælpe og forebygge hudproblemer. Det er nemmere at forebygge end at reparere. Masker, peeling, dermaroller, gua sha-sten og ansigtsmassage – du kan klare det hele derhjemme. Men først må du kende din hudtilstand og dens behov, så du kan vælge de rette produkter til ansigtsbehandlingen.

Ansigtsbehandling mod acne og urenheder

Har du urenheder i ansigtet, er det vigtigt, at du ikke skrubber eller gnider for hårdt, for det kan irritere din hud yderligere. Du kan i stedet vælge en eksfoliering med enzymer og frugtsyrer. De opløser de tilstoppede porer, der kan være skyld i hudens urenheder. En lermaske er også god til uren og fedtet hud, da den renser og suger overskydende fedt ud af porerne og efterlader huden ren i dybden. Desuden er kul en supergod ingrediens til uren hud, da kul ligeledes suger fedt, olie og urenheder til sig.

Eksempel på behandling:
 • Rens makeup og snavs væk
 • Peel huden med enzymer og frugtsyrer
 • Brug en lermaske som virker udrensende
 • Rens makeup og snavs væk
 • Brug et salicylsyreprodukt direkte på bumserne, og lad det trække ind
 • Anvend herefter dine sædvanlige hudplejeprodukter

Ansigtsbehandling til opstramning

Rynker er et udtryk for, at huden med tiden mister sin elasticitet, og at mængden af kollagen falder. Der er dog en masse gode ting, du kan gøre for at styrke din hud og pleje den mod rynker, især hvis du starter i god tid og forebygger.Brug f.eks. produkter med A-vitamin, da det er en vigtig ingrediens i kampen mod rynker. En dermaroller er også et rigtig god redskab mod rynker, da den penetrerer huden, så den reparerer sig selv.

Eksempel på behandling:
 • Rens makeup og snavs væk
 • Start med en god peeling, så huden er klar, ren og modtagelig for dine produkter
 • Brug en dermaroller for at mindske linjer og rynker
 • Læg en maske, der er rig på A-vitamin
 • Sov med en ultrafugtgivende natcreme eller natmaske

Ansigtsbehandling mod tilstoppede porer

Når dine porer er tilstoppede, giver det urenheder i ansigtet. Det får også dine porer til at synes store, grove og mørke. Heldigvis kan vi komme dem til livs. Det gode, traditionelle dampbad med lidt pebermynteolie kan nemlig opbløde hudormene, så de er nemmere at få ud. Det, der er vigtigt, når du laver ansigtsbehandlinger mod tilstoppede porer, er at have en dejlig varm vaskeklud ved hånden til at holde din hud varm, blød og fugtet.

Eksempel på behandling:
 • Rens makeup og snavs væk
 • Lav et dampbad med æterisk olie, og læg et håndklæde over hovedet
 • Anvend en udrensende maske
 • Pres hudorme ud – gerne med en komedon
 • Rens huden igen
 • Læg en fugtgivende eller beroligende maske
 • Anvend din daglige hudplejeprodukter. Her kan det anbefales at anvende en serum med niacinamid, som er et B-vitamin, der hjælper porerne med at trække sig sammen.

Ansigtsbehandling for mere glød

Frugtsyrer er ideelle til at skabe med glød i din hud. Når vi taler om frugtsyrer, taler vi selvfølgelig om AHA og BHA. Det kan måske lyde lidt hårdt for huden med syre, men det er faktisk en dejligt mild peeling. En frugtsyremaske vil give dig en smuk ensartet hud med fin glød. I bund og grund fjerner frugtsyrer nemlig døde hudceller og giver derfor plads til frisk hud. Frugtsyrer er desuden også gode mod pigmentforandringer, moden hud og hud i ubalance.

Eksempel på behandling:
 • Rens makeup og snavs væk
 • Læg en maske med frugtsyre
 • Anvend en rig olie, som virkelig forkæler huden
 • Afslut med dine daglige hudplejeprodukter

Ansigtsbehandling til mænd

Engang blev det set som overdrevent forfængeligt, hvis en mand brugte plejeprodukter. Derfor var udvalget til mænd ikke så stort. Men i takt med at efterspørgslen er steget, er der også kommet mange muligheder. Der er i øjeblikket en stigende interesse for kvalitetsprodukter til mænd. Alle elsker jo en flot hud.

Hvis du barberer dig ofte, er det vigtigt at pleje dit ansigt. Din hud er særligt følsom efter barbering, hvor bladene har skrabet hudens eget fedtlag helt tyndt. Det kan derfor være en rigtig god idé at berolige den og lade den reparere sig selv ved brug af de rigtige plejeprodukter. Undgå at bruge aftershave med parfume og alkohol efter barbering, da dette kan få din hud til at blusse op.

Eksempel på behandling:
 • Vask ansigtet
 • Brug en eksfolierende maske, som fjerner døde hudceller på overfladen
 • Anvend en ultrafugtgivende olie
 • Afslut med dag/natcreme efter din huds behov

Fokusér på dine øjenomgivelser

Ønsker du at bekæmpe tunge øjenlåg, mørker rander, hævelser, linjer og rynker eller tørhedstegn? Så kan du med fordel fokusere lidt ekstra på dine øjenomgivelser, når du laver dine ugentlige ansigtsbehandlinger. Huden omkring dine øjne er særligt tynd og sart og bliver nemt irriteret, så den kræver, at du passer på den.

Du kan med fordel bruge øjenmasker, som har en kølende og fugtgivende effekt. Lad gerne masken sidde i 10-15 minutter. Det vil give dit ansigt friskhed, og det kan desuden hjælpe til at reducere hævelserne. Huden omkring øjnene vil føles mere frisk, opstrammet og synligt lysere.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, og hvilke produkter du skal bruge, kan du altid få vejledning fra vores materialister, som sidder på online-chatten her på Matas.dk. Du kan naturligvis også få hjælp i din lokale Matas.