Øjenmasker

3 produkter
Lavinde CopenhagenBOOST - Deep Hydrating Eye Mask
99,95 kr.
(16)
60 stk
FOREOIRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask
439,95 kr.
Lavinde CopenhagenBOOST - Deep Hydrating Eye Mask
249,95 kr.
(16)

Øjenmasker

Skal du på date, i byen med venner, til rund fødselsdag, eller har du bare brug for akut hjælp til trætte og hævede øjne? Der er råd for det!Øjenmasker er typisk lavet i gel og har en perfekt pasform til øjenomgivelserne. De kommer i mange variationer, men alle indeholder de en masse fugt. Nogle er tilført plejende egenskaber med anti-age effekt, hvis du ønsker lidt ekstra – men du er allerede godt på vej med en almindelig fugtmaske.

Hvorfor bruge en øjenmaske?

Huden omkring øjnene er tyndere og mere porøs end huden i resten af ansigtet. Den fine hud mangler talgkirtler, og derfor er det meget vigtigt at beskytte den fra solstråler, dehydrering og andre ting, som kan fremskynde aldringstegn. Øjenområdet er et af de første steder, huden får tørhedslinjer, som udvikler sig til fine linjer samt rynker, poser og mørke rander. Dette er almindeligt og kan skyldes flere ting; for lidt søvn og væske, manglende næring i kosten og sygdom – eller bare almindelige alderstegn.Du kan dog altid gøre noget for at hjælpe på problemet, og en øjenmaske er en god her-og-nu-løsning. Til daglig brug anbefaler vi, at du finder dig en lækker øjencreme, som du også kan finde her på Matas.dk.

Hvordan anvender man en øjenmaske?

Der fleste øjenmasker er små gel-forme, som er tilpasset huden under øjet i en dråbeform. Andre er formet som hele øjenmasker med to huller til øjnene, og så kan de også være i cremeform, som man selv smører ud. Ens for alle øjenmasker er, at du skal rense din hud som det første, inden du påfører den. De små gel-masker påføres med et lille gab under den nederste vippekant. Typisk lader man dem sidde i 10 minutter eller mere. Hvis der er overskydende serum fra masken på huden, når du har fjernet masken, så massér det blidt ind, til huden har absorberet det.

Selvom det hedder øjenmasker, kan du sagtens bruge dem til 'bekymringsrynken' mellem øjenbrynene. Læg gerne øjenmasken i køleskabet i 30 minutter før brug. Det giver en kølende effekt.

Øjenmasker kan bruges fast et par gange om ugen eller efter behov. Læs nærmere om hver enkelt øjenmaske her på siden.

Andre gode råd til at pleje øjenomgivelserne

  • Drik masser af væske, og husk fugtighedscremen
  • Spis sundt og varieret
  • Prøv for så vidt muligt at få 7-9 timers søvn hver nat
  • Fjern al makeup hver aften, så din hud kan ånde
  • Brug solbeskyttelse
  • Massér med lette tryk øjenomgivelserne hver aften inden sengetid
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek