• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Natmasker

Her finder du en oversigt over natmasker, som er ansigtsmasker, der virker bedst, hvis du lader dem sidde natten over. Du kan derfor bruge din natmaske i stedet for en natcreme.

Hudpleje Ansigtspleje Masker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Størrelse

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

17 produkter
17 produkter
Sortér efter: Mest populære
(272)
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Masque 125 ml
259,95
Du optjener 26 point
(8)
Clarins Relaxing Sleeping Mask 50 ml
219,95
Du optjener 22 point
(19)
Filorga Ncef-Night Mask 50 ml
574,95
Du optjener 58 point
(21)
Sisley Velvet Sleeping Mask 60 ml
869,95
Du optjener 87 point
(14)
James Read Gradual Tan Sleep Mask Tan Face 50 ml
259,95
Du optjener 26 point
Origins Mega-Bright™ Dark Spot Correcting Night Mask 75 ml
534,95
Du optjener 54 point
(8)
Lancôme Absolue Precious Cells Silky Masque 75 ml
1.179,00
Du optjener 118 point
Aurelia Overnight Recovery Mask 50 g
549,95
Du optjener 55 point
e.l.f. Moisturizing Sleeping Mask
189,95
Du optjener 19 point
(5)
James Read Sleep Mask Go Darker Face 50 ml
249,95
Du optjener 25 point
Patchology Night-In Kit 6 stk
299,95
Du optjener 30 point
La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask 50 ml
2.749,00
Du optjener 275 point

Hvad er en natmaske?

Ligesom en ansigtsmaske er en mere koncentreret og dybdegående hudpleje, er en natmaske også til den ekstra pleje. Den giver typisk huden mere intens fugt, så den fungerer godt i de tider, hvor huden er dehydreret. En natmaske er ikke til hverdagsbrug, men anbefales et par gange om ugen.

Lækre sovekammerater
Det varierer lidt fra produkt til produkt, men de fleste natmasker har en behagelig konsistens, der kan minde om en natcreme. Det betyder altså, at de hverken er klistrede eller tørrer ind på huden, ligesom almindelige ansigtsmasker gør det. De kan fås både i gel- og cremekonsistens.

Hvorfor bruge en natmaske?

Ved du, hvorfor man kalder det skønhedssøvn? Det er fordi, din hud er i fuld gang med at reparere og regenerere sig selv, mens du får dine 8 timer på øjet. Vil du gerne have mere ud af din skønhedssøvn, er det en fantastisk idé at bruge en natmaske, så du kan vågne op skønnere, end du var, da du gik i seng.

Hvad får jeg ud af en natmaske?
Natmasker har mange fordele. Hvis din hud virker tørstig og mangler et fugtboost, har vi natmasker til det. Hvis du gerne vil vågne op lidt mere brun og med en flot glød i ansigtet, findes der natmasker til det. Har du en stresset hverdag, og får du ikke sovet nok om natten? Så findes der også natmasker, der over natten beroliger din hud og får den til at se udhvilet ud, så du vågner op og ligner én, der har fået sin skønhedssøvn.

Hvad er forskellen på en natmaske og en natcreme?

En natmaske er egentlig en opgraderet version af en natcreme. De er typisk mere målrettet til ét eller flere problemer, og så er de mere koncentrerede. En natcreme vil du typisk bruge dagligt, hvor en natmaske skal bruges sjældnere som et supplement, når din hud har brug for noget ekstra. Det kan være i perioder, hvor din hud er mere tør eller mere stresset end normalt.
Ligesom en ansigtsmaske er en mere koncentreret og dybdegående hudpleje, er en natmaske også til den ekstra pleje. Den giver typisk huden mere intens fugt, så den fungerer godt i de tider, hvor huden er dehydreret. En natmaske er ikke til hverdagsbrug, men anbefales et par gange om ugen.

Anja K.
Materialist
”Skønhed er for mig en følelse og ikke en tilstand. Jeg føler mig ekstra skøn, når jeg bruger hudpleje- og makeupprodukter, der fremhæver det bedste ved mig og min hud. Min store passion er at hjælpe andre med at finde den følelse af skønhed - ligegyldigt hvem man er og hvordan man ser ud".
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...