• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Øjenmasker

Du kan have lagt en nok så pæn makeup, men hvis dine øjne afslører store rander under øjnene, er du lige vidt. En øjenmaske skal der til! Find den rette til dig her på Matas.dk.

Hudpleje Ansigtspleje Masker
9 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Specialbehov

Egenskaber

Indhold

Form

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

9 produkter
Sortér efter: Mest populære
Look At Me Panda Hydrogel Eye Patch Gold
199,95
Optjen 20 point
Look At Me Panda Hydrogel Eye Patch Pearl
199,95
Optjen 20 point
(6)
Lancôme Advanced Génifique 360° Hydrogel Eye Mask
55,96
Førpris 69,95
Optjen 6 point
(10)
Sisley Eye Contour Mask 30 ml
735,96
Førpris 919,95
Optjen 74 point
e.l.f. Hydrogel Under Eye Masks 3 stk.
129,95
Optjen 13 point
VERSO No. 8 Reviving Eye Mask 1 stk.
47,47
Førpris 94,95
Optjen 5 point

Øjenmasker

Skal du på date, i byen med venner, til rund fødselsdag, eller har du bare brug for akut hjælp til trætte og hævede øjne? Der er råd for det!Øjenmasker er typisk lavet i gel og har en perfekt pasform til øjenomgivelserne. De kommer i mange variationer, men alle indeholder de en masse fugt. Nogle er tilført plejende egenskaber med anti-age effekt, hvis du ønsker lidt ekstra – men du er allerede godt på vej med en almindelig fugtmaske.

Hvorfor bruge en øjenmaske?

Huden omkring øjnene er tyndere og mere porøs end huden i resten af ansigtet. Den fine hud mangler talgkirtler, og derfor er det meget vigtigt at beskytte den fra solstråler, dehydrering og andre ting, som kan fremskynde aldringstegn. Øjenområdet er et af de første steder, huden får tørhedslinjer, som udvikler sig til fine linjer samt rynker, poser og mørke rander. Dette er almindeligt og kan skyldes flere ting; for lidt søvn og væske, manglende næring i kosten og sygdom – eller bare almindelige alderstegn.Du kan dog altid gøre noget for at hjælpe på problemet, og en øjenmaske er en god her-og-nu-løsning. Til daglig brug anbefaler vi, at du finder dig en lækker øjencreme, som du også kan finde her på Matas.dk.

Hvordan anvender man en øjenmaske?

Der fleste øjenmasker er små gel-forme, som er tilpasset huden under øjet i en dråbeform. Andre er formet som hele øjenmasker med to huller til øjnene, og så kan de også være i cremeform, som man selv smører ud. Ens for alle øjenmasker er, at du skal rense din hud som det første, inden du påfører den. De små gel-masker påføres med et lille gab under den nederste vippekant. Typisk lader man dem sidde i 10 minutter eller mere. Hvis der er overskydende serum fra masken på huden, når du har fjernet masken, så massér det blidt ind, til huden har absorberet det.

Selvom det hedder øjenmasker, kan du sagtens bruge dem til 'bekymringsrynken' mellem øjenbrynene. Læg gerne øjenmasken i køleskabet i 30 minutter før brug. Det giver en kølende effekt.

Øjenmasker kan bruges fast et par gange om ugen eller efter behov. Læs nærmere om hver enkelt øjenmaske her på siden.

Andre gode råd til at pleje øjenomgivelserne

  • Drik masser af væske, og husk fugtighedscremen
  • Spis sundt og varieret
  • Prøv for så vidt muligt at få 7-9 timers søvn hver nat
  • Fjern al makeup hver aften, så din hud kan ånde
  • Brug solbeskyttelse
  • Massér med lette tryk øjenomgivelserne hver aften inden sengetid