Øjenmasker

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Alder

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære
MIQURA Eye Mask 1 sæt
59,95 kr.
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Øjenmasker

Skal du på date, i byen med venner, til rund fødselsdag, eller har du bare brug for akut hjælp til trætte og hævede øjne? Der er råd for det!Øjenmasker er typisk lavet i gel og har en perfekt pasform til øjenomgivelserne. De kommer i mange variationer, men alle indeholder de en masse fugt. Nogle er tilført plejende egenskaber med anti-age effekt, hvis du ønsker lidt ekstra – men du er allerede godt på vej med en almindelig fugtmaske.

Hvorfor bruge en øjenmaske?

Huden omkring øjnene er tyndere og mere porøs end huden i resten af ansigtet. Den fine hud mangler talgkirtler, og derfor er det meget vigtigt at beskytte den fra solstråler, dehydrering og andre ting, som kan fremskynde aldringstegn. Øjenområdet er et af de første steder, huden får tørhedslinjer, som udvikler sig til fine linjer samt rynker, poser og mørke rander. Dette er almindeligt og kan skyldes flere ting; for lidt søvn og væske, manglende næring i kosten og sygdom – eller bare almindelige alderstegn.Du kan dog altid gøre noget for at hjælpe på problemet, og en øjenmaske er en god her-og-nu-løsning. Til daglig brug anbefaler vi, at du finder dig en lækker øjencreme, som du også kan finde her på Matas.dk.

Hvordan anvender man en øjenmaske?

Der fleste øjenmasker er små gel-forme, som er tilpasset huden under øjet i en dråbeform. Andre er formet som hele øjenmasker med to huller til øjnene, og så kan de også være i cremeform, som man selv smører ud. Ens for alle øjenmasker er, at du skal rense din hud som det første, inden du påfører den. De små gel-masker påføres med et lille gab under den nederste vippekant. Typisk lader man dem sidde i 10 minutter eller mere. Hvis der er overskydende serum fra masken på huden, når du har fjernet masken, så massér det blidt ind, til huden har absorberet det.

Selvom det hedder øjenmasker, kan du sagtens bruge dem til 'bekymringsrynken' mellem øjenbrynene. Læg gerne øjenmasken i køleskabet i 30 minutter før brug. Det giver en kølende effekt.

Øjenmasker kan bruges fast et par gange om ugen eller efter behov. Læs nærmere om hver enkelt øjenmaske her på siden.

Andre gode råd til at pleje øjenomgivelserne

  • Drik masser af væske, og husk fugtighedscremen
  • Spis sundt og varieret
  • Prøv for så vidt muligt at få 7-9 timers søvn hver nat
  • Fjern al makeup hver aften, så din hud kan ånde.
  • Brug solbeskyttelse
  • Massér med lette tryk øjenomgivelserne hver aften inden sengetid.
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.