Sheet Masker

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

64 produkter
64 produkter
Sorter efter: Mest populære
It'S SKIN The Fresh Mask Sheet Aloe
stk. 19,95 kr.
Filorga Lift-Mask 30 ml
99,95 kr.
It'S SKIN The Fresh Mask Sheet Blueberry
stk. 19,95 kr.
SPAR 20,-
KUN ONLINE
Pixi Glow Glycolic Boost 70 g
79,95 kr. 99,95 kr.Spar 20,-
Rodial Snake Bubble Mask 1 stk.
104,95 kr.
MIQURA Face Sheet Mask 1 stk.
49,95 kr.
MEDLEMSTREATSSPAR 25%
KUN ONLINE
Xlash Hydro Gel Mask 3 stk
Medlemspris
172,46 kr.229,95 kr.Spar 57,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Louise
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er en sheetmaske?

En Sheet-Mask er en engangs ansigtsmaske som er ansigtsformet og fås i forskellige materialer – eksempelvis hydrogelé, bomuldsfiber og biocellulose, som er en naturlig fiber. Masken er fugtet og fyldt med plejende ingredienser. Sheet-masken er den perfekte ansigtsmaske hvis man har travlt, eller vil have det nemt! En Sheet-maske kræver ikke meget arbejde og skal som hovedregel ikke vaskes af. Den virker derfor ikke udtørrende – og dens plejende effekter slår hurtigt igennem.

Maskens hovedformål er at tilføre en masse fugt til din hud. Men der findes mange forskellige masker og derfor også mange fantastiske fordele, såsom mindre synlige porer, glød og udstråling, anti-age, færre urenheder og ensartet hudtone. Der er én til alle og det handler om at finde den helt rigtige til dig - hvis ikke flere! Maskerne er for det meste gennemvædet i rig essens eller serum som har rig mulighed for at trænge bedre og bedre ind i huden, alt efter hvor længe du har den på. Dette giver nemlig huden tilstrækkelig tid til fuldt ud at optage alle de næringsrige ingredienser fra essensen.

Sådan gør du

Rens huden og læg masken på ansigtet i den anbefalede tid, der står på emballagen. Det kræver en smule fingernemhed første gang man skal bruge en sheet-mask. Masken er nemlig som regel ret slimet, - men frygt ej, det er det hele værd. Når du tager den af, skal huden ikke vaskes, da de gode ingredienser gerne må blive siddende på huden. Følg op med en creme, hvis der er behov for det. Følg produktets anvisninger, men for det meste kan man bruge dem op til 3 gange i ugen. Tag derfor en lille pause fra hverdagens gøremål og slap helt af imens du påfører en lækker sheet-mask!

De perfekte fugt masker!

Matas Fugtmask er en sheet mask, der indeholder avocado og sheasmør, der giver fugt til huden. Sammen med de øvrige ingredienser som f.eks. vitamin B3, hyaluronsyre, allantoin, collagen, aloe vera og agurk virker masken desuden blødgørende og plejende på din hud.

Origins Flower Fusion Jasmin Sheet Mask er en plejende plantebaseret maske med jasmin der giver en silkeblød og behagelig hud. Masken kan med fordel bruges om morgenen som en del af din daglige hudplejerutine. Giver en fløjlsagtig, glat overflade og efterlader huden med et perfekt underlag til din makeup. Giver øjeblikkeligt fugt og udstråling samt udvisker fine, tørre linjer.

GlamGlow Coolsheet hydrating mask er en hydrerende sheet mask, der øjeblikkeligt køler ansigtet og giver masser af fugt uden at dryppe. Denne beroligende hydragel ansigtsmaske indeholder den fugtighedsbevarende ingrediens glycerin, der giver en forfriskende, gennemfugtet og strålende hud på 15 minutter. Kan anvendes af alle hudtyper.

Anti-Wrinkle til den modne hud!

Matas Anti Wrinkle Maske er en engangsmaske til alle hudtyper, der reducerer ældningstegn, opstrammer og plejer. Matas Anti Wrinkle Maske er en sheet mask, der indeholder ceramider og C-vitamin, som reducerer hudens ældningstegn og virker opstrammende på huden. Sammen med de øvrige ingredienser som fx vitamin B3, provitamin B5, hyaluronsyre, collagen, Q10 og aloe vera er masken desuden blødgørende og plejende på din hud.

Meraki anti-age ansigtsmaske er en intens og samtidig mild sheet-mask. Den er fyldt med aktive ingredienser og antioxidanter, der fugter og styrker din huds elasticitet og fasthed. Gør ansigtsmasken til en fast del af din ugentlige hudplejerutine, og din hud vil føles mere vågen og fast.

Lancôme Rénergie Lift Multi-Action Ultra Double-Wrapping Cream Mask er en innovativ sheet mask med Rénergie Multi-Lift teknologien bag. Huden synes fastere og mere fyldig, med en mere ensartet og klar hudtone og ansigtets konturer mere definerede. Huden føles mere fast, og linjer og rynker synes reducerede.

Toppen af poppen!

Lancôme Absolue Golden Cream Mask er en luksuriøs ansigtsmaske, som ved anvendelse svarer til brugen af en hel krukke Absolue Soft Cream. Den luksuriøse sheet maske er i 3 lag, inklusiv et lag med 24 karat guld, der sikre at hudens temperatur bevares, hvilket gør absorberingen af ingredienserne trængere lettere ind i huden og samtidig booster effekten.Huden efterlades mere blød og smidig og med en fugtet og komfortabel følelse. Huden fremstår mere fast og fyldig og med en flot glød.

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Boost Skin Mask. Masken styrker hudens naturlige forsvarsmekanisme og giver huden fornyet vitalitet. Den luksuriøse maske plejer huden med en koncentreret formel, der optimerer hudens naturlige fornyelsesproces og skaber en strålende, ensartet og sund hud efter blot én behandling. Biocellulosemasken er fremstillet af naturfibre fra 100 % fermenteret kokosvand, hvilket giver finere og mere behagelige fibre, der sidder helt tæt på huden. De superfine fibre (ca. 1.000 gange tyndere end menneskehår) følger ansigtets konturer, og lader huden absorbere de plejende ingredienser.

Clarins Super Restorative Instant Lift Mask er en intensiv og anti-age sheet-mask som genskaber fylde og løfter huden. Fine linjer og rynker udglattes og synes mindre.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.