• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Sheet Masker

Hudpleje Ansigtspleje Masker
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Størrelse

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

91 produkter
91 produkter
Sortér efter: Mest populære
SKYN Iceland Blemish Dots 4 x 12 Stk
149,95
Du optjener 15 point
SKYN Iceland Face Lift In A Bag Eye/Face Gel Set 6 Stk
144,95
Du optjener 15 point
Transformulas Eight Hour Sleep Mask
59,95
Førpris 99,95
Du optjener 6 point
It'S SKIN The Fresh Mask Sheet Aloe
19,95
Du optjener 2 point
(23)
Garnier Skin Active Moisture Bomb Tissue-Mask 1 stk
stk. 24,95
Du optjener 3 point
Transformulas Diamond FaceLift Mask
71,95
Førpris 119,95
Du optjener 8 point
Mizon Joyful Time Mask Vitamin
29,95
Du optjener 3 point
(7)
L'Oréal Paris Revitalift Filler Tissue Mask
29,95
Du optjener 3 point
Mizon Joyful Time Mask Hyaluronic Acid
29,95
Du optjener 3 point
Transformulas Golden Glow Mask
71,95
Førpris 119,95
Du optjener 8 point
Look At Me Aqua Moisture Raccoon Face Mask 1 stk
24,95
Du optjener 3 point
Mizon Joyful Time Mask Cucumber
29,95
Du optjener 3 point
Pixi Vitamin C Energizing Infusion Sheet Mask 70 g
99,95
Du optjener 10 point
Mizon Enjoy Soothing Mask
39,95
Du optjener 4 point
MEDLEMSTREATS
Rodial Pink Diamond Lifting Sheet Mask 1 stk.
Medlemspris 66,46
Ikke medlem 94,95
Du optjener 7 point
Too Cool For School Egg Cream Mask Pore Tightening
49,95
Du optjener 5 point
Garnier Fresh Mix Tissue Mask Vitamin C 1 stk
39,95
Du optjener 4 point
FOREO Sheet Mask Acai Berry
119,95
Du optjener 12 point
FOREO Sheet Mask Manuka Honey
119,95
Du optjener 12 point
Pixi Volume Sheet Mask 23 g
99,95
Du optjener 10 point
(5)
Filorga Hydra-Filler Mask 1 Stk
75,95
Førpris 94,95
Du optjener 8 point
Patchology Serve Chilled Rose Sheet Mask 1 stk
69,95
Du optjener 7 point
FOREO Sheet Mask Coconut Oil
119,95
Du optjener 12 point
MEDLEMSTREATS
Rodial Snake Bubble Mask 1 stk.
Medlemspris 52,46
Ikke medlem 74,95
Du optjener 6 point
Look At Me Natural Bamboo Panda Face Mask 1 stk
24,95
Du optjener 3 point
Garnier Fresh Mix Tissue Mask Coconut 1 stk
24,95
Du optjener 3 point
Swiss Clinic Hyaluronic Microneedle Patches 4 stk.
289,95
Du optjener 29 point
FOREO Sheet Mask Face Green Tea
119,95
Du optjener 12 point
(5)
Garnier SA Moisture Bomb Tissue-Maske tør og sensitiv hud
stk. 24,95
Du optjener 3 point
Mizon Black Mask Charcoal Solution
39,95
Du optjener 4 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvad er en sheetmaske?

En Sheet-Mask er en engangs ansigtsmaske som er ansigtsformet og fås i forskellige materialer – eksempelvis hydrogelé, bomuldsfiber og biocellulose, som er en naturlig fiber. Masken er fugtet og fyldt med plejende ingredienser. Sheet-masken er den perfekte ansigtsmaske hvis man har travlt, eller vil have det nemt! En Sheet-maske kræver ikke meget arbejde og skal som hovedregel ikke vaskes af. Den virker derfor ikke udtørrende – og dens plejende effekter slår hurtigt igennem.

Maskens hovedformål er at tilføre en masse fugt til din hud. Men der findes mange forskellige masker og derfor også mange fantastiske fordele, såsom mindre synlige porer, glød og udstråling, anti-age, færre urenheder og ensartet hudtone. Der er én til alle og det handler om at finde den helt rigtige til dig - hvis ikke flere! Maskerne er for det meste gennemvædet i rig essens eller serum som har rig mulighed for at trænge bedre og bedre ind i huden, alt efter hvor længe du har den på. Dette giver nemlig huden tilstrækkelig tid til fuldt ud at optage alle de næringsrige ingredienser fra essensen.

Sådan gør du

Rens huden og læg masken på ansigtet i den anbefalede tid, der står på emballagen. Det kræver en smule fingernemhed første gang man skal bruge en sheet-mask. Masken er nemlig som regel ret slimet, - men frygt ej, det er det hele værd. Når du tager den af, skal huden ikke vaskes, da de gode ingredienser gerne må blive siddende på huden. Følg op med en creme, hvis der er behov for det. Følg produktets anvisninger, men for det meste kan man bruge dem op til 3 gange i ugen. Tag derfor en lille pause fra hverdagens gøremål og slap helt af imens du påfører en lækker sheet-mask!

De perfekte fugt masker!

Matas Fugtmask er en sheet mask, der indeholder avocado og sheasmør, der giver fugt til huden. Sammen med de øvrige ingredienser som f.eks. vitamin B3, hyaluronsyre, allantoin, collagen, aloe vera og agurk virker masken desuden blødgørende og plejende på din hud.

Origins Flower Fusion Jasmin Sheet Mask er en plejende plantebaseret maske med jasmin der giver en silkeblød og behagelig hud. Masken kan med fordel bruges om morgenen som en del af din daglige hudplejerutine. Giver en fløjlsagtig, glat overflade og efterlader huden med et perfekt underlag til din makeup. Giver øjeblikkeligt fugt og udstråling samt udvisker fine, tørre linjer.

GlamGlow Coolsheet hydrating mask er en hydrerende sheet mask, der øjeblikkeligt køler ansigtet og giver masser af fugt uden at dryppe. Denne beroligende hydragel ansigtsmaske indeholder den fugtighedsbevarende ingrediens glycerin, der giver en forfriskende, gennemfugtet og strålende hud på 15 minutter. Kan anvendes af alle hudtyper.

Anti-Wrinkle til den modne hud!

Matas Anti Wrinkle Maske er en engangsmaske til alle hudtyper, der reducerer ældningstegn, opstrammer og plejer. Matas Anti Wrinkle Maske er en sheet mask, der indeholder ceramider og C-vitamin, som reducerer hudens ældningstegn og virker opstrammende på huden. Sammen med de øvrige ingredienser som fx vitamin B3, provitamin B5, hyaluronsyre, collagen, Q10 og aloe vera er masken desuden blødgørende og plejende på din hud.

Meraki anti-age ansigtsmaske er en intens og samtidig mild sheet-mask. Den er fyldt med aktive ingredienser og antioxidanter, der fugter og styrker din huds elasticitet og fasthed. Gør ansigtsmasken til en fast del af din ugentlige hudplejerutine, og din hud vil føles mere vågen og fast.

Lancôme Rénergie Lift Multi-Action Ultra Double-Wrapping Cream Mask er en innovativ sheet mask med Rénergie Multi-Lift teknologien bag. Huden synes fastere og mere fyldig, med en mere ensartet og klar hudtone og ansigtets konturer mere definerede. Huden føles mere fast, og linjer og rynker synes reducerede.

Toppen af poppen!

Lancôme Absolue Golden Cream Mask er en luksuriøs ansigtsmaske, som ved anvendelse svarer til brugen af en hel krukke Absolue Soft Cream. Den luksuriøse sheet maske er i 3 lag, inklusiv et lag med 24 karat guld, der sikre at hudens temperatur bevares, hvilket gør absorberingen af ingredienserne trængere lettere ind i huden og samtidig booster effekten.Huden efterlades mere blød og smidig og med en fugtet og komfortabel følelse. Huden fremstår mere fast og fyldig og med en flot glød.

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Boost Skin Mask. Masken styrker hudens naturlige forsvarsmekanisme og giver huden fornyet vitalitet. Den luksuriøse maske plejer huden med en koncentreret formel, der optimerer hudens naturlige fornyelsesproces og skaber en strålende, ensartet og sund hud efter blot én behandling. Biocellulosemasken er fremstillet af naturfibre fra 100 % fermenteret kokosvand, hvilket giver finere og mere behagelige fibre, der sidder helt tæt på huden. De superfine fibre (ca. 1.000 gange tyndere end menneskehår) følger ansigtets konturer, og lader huden absorbere de plejende ingredienser.

Clarins Super Restorative Instant Lift Mask er en intensiv og anti-age sheet-mask som genskaber fylde og løfter huden. Fine linjer og rynker udglattes og synes mindre.

Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
"Jeg har altid være en beauty-pige med stor interesse for makeup, men jeg har med tiden også fundet ud af, at den perfekte makeup, starter med en god hudplejerutine, så huden får den næring den har brug for. Makeup er for mig, dér hvor jeg kan være kreativ og hvor kun fantasien sætter grænser."
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...