Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sommerens trends og tendenser

Velkommen til Matas LIVE Skønhedssalon. I dette afsnit sætter vi fokus på sommerens skønneste trends og tendenser. Vi har inviteret vores frisør Maj med ind i studiet, som deler hendes absolut musthaves til håret i de solrige måneder. Derudover gæster vores materialist Zita, der gør os klogere på sommerens makeuptrends samt hendes go-to hudplejeprodukter i løbet af sommeren. Vi kommer helt tæt på, så I kan se effekten af de mange skønne produkter, vi har med.
Makeup
Vi sendte LIVE torsdag d. 30/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Disse trends skal du kender til her til sommer

Sommeren er for alvor over os, og det er vi på Matas LIVE rigtig glade for! Sommeren byder på fest og glade dage, og vi har af den grund dykket lidt ned i, hvad der egentlig trender denne sommer. I samarbejde med vores dygtige materialist Zita samt frisør Maj, har vi udvalgt en række sommertrends, som vi mener er de mest fremtrædende i år. Se med og bliv inspireret til, hvordan du kan være ekstra med på beatet denne sommer.

Sommerens 3 makeup-trends du skal kende til

Sommermånederne byder både på lange og solrige dage samt lune nætter med fest og komsammen. Sommeren er derfor den perfekte anledning til at skifte lidt ud i den ellers faste makeuprutine. Vores materialist Zita har samlet 3 makeuptrends, som hun mener er særligt fremtrædende i år, og som passer perfekt til sommermånederne.

Makeuptrend 1 - Glowy skin & no-makeup makeup-look

Denne sommer er indbegrebet af glødende makeup-looks og det såkaldte 'no-makeup makeup-look'. Denne trend er lidt en genganger år efter år, men dette look er altså også ideelt i de varme dage, hvor en fuld makeup hurtigt kan virke ubehagelig på huden. Zita har udvalgt nedenstående produkter til dette look:


Origins Tinted Moisturizer: Til dette look skipper vi foundation og benytter i stedet en tinted moisturizer. Denne fra Origins fugter, giver energi, perfektionerer og beskytter i ét enkelt trin! Den efterlader huden med en smuk og naturlig glød. Desuden indeholder den SPF 40, så huden beskyttes mod solen.


YSL Touche Eclat: Om sommeren har man brug for et friskt look, og det er denne highlighter-pen fra YSL fantastisk til at skabe. Brug den bl.a. under øjnene, under brynet, øverst på kindbenet og langs læbecontouren.


Tromborg Baked Bronzer: For virkelig at skabe den glødende effekt som vi leder efter til dette look, har vi brug for en highlighter. Denne bronzer/highlighter giver en fantastisk glød og varmer samtidig huden flot op. Den er ideel til dette glødende og naturlige makeup-look.

Origins GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizing Face Cream Light to Medium Skintone
SPAR 20%
Light to Medium Skintone
OriginsGinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizing Face Cream
Medlemspris
247,96 kr.309,95 kr.
(388)
Yves Saint Laurent Touche Éclat Illuminating Pen 2 Ivory
2 Ivory
Yves Saint LaurentTouche Éclat Illuminating Pen
+ 4 farver
309,95 kr.
(89)
Tromborg Baked Minerals Bronze
Bronze
TromborgBaked Minerals
+ 3 farver
439,95 kr.
(135)

Makeuptrend 2 - Hot pink blush

Zita har lagt mærke til, at en meget pink blush er blevet super trendy denne sommer, og det er da også rigtig flot. Når man bruger en pink blush skaber man en smuk illusion af friskhed og ser generelt mere ungdommelig ud. Du skal ikke være nervøs for, at den pink blush bliver meget unaturlig, blot sørg for at vær forsigtig med den, så opnår du smukke resultater. Zita har udvalgt to blush i en hot pink som hun især er glad for.


L'Oreal Blush 165 Rose Bonne Mine: Denne blush fra L'Oreal har den perfekte hot pink farve og holder på huden hele dagen. Den har en fantastisk silkeagtig tekstur, der let smelter ind i huden og ser naturlig ud.


Ecooking Blush 02 Pink/Rosa: En cremeblush er også perfekt til de varme sommerdage, da denne smelter ind i huden således, at du næsten ikke kan mærke, at den er på. Denne blush fra Ecooking giver en fin glød til dine kinder og indeholder samtidig en masse plejende ingredienser - bl.a. mandelolie, kokosolie og E-vitamin.

L'Oréal Paris True Match Blush 165 Rose Bonne Mine
3 FOR 2
165 Rose Bonne Mine
L'Oréal ParisTrue Match Blush
+ 3 farver
99,95 kr.
(109)
Ecooking Blush 02 Pink/Rosa
FÅ EN GAVEKØB FOR 499,-
KUN I MATAS
02 Pink/Rosa
EcookingBlush
+ 3 farver
219,95 kr.
(166)

Makeuptrend 3 - Knald på farverne

Det er blevet enormt populært at skabe makeup-looks med masser af farver efter, at TV-serien 'Euphoria' kom på HBO. Man kan virkelig være kreativ, når det kommer til øjenmakeup, og Zita har selv skabt en masse fede looks med blot disse to produkter:


NYX Ultimate Shadow Palette: Det kan næsten ikke blive vildere end med denne øjenskyggepalette fra NYX, der indeholder 16 højintensive øjenskygger i alle regnbuens farver. Man bliver helt glad i låget af blot at kigge på paletten!


NYX Eyeliner Blue Trip: Blå eyeliner - er det ikke lidt for 80'er? Faktisk ser blå eyeliner super cool ud, både til et farverigt look, men også for sig selv. Zita bruger ofte blå eyeliner til sine looks, og hun er især glad for denne fra NYX, der lover at holde i op til 24 timer.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Wear Liner Stick Blue Trip
SPAR 25%KØB 2
Blue Trip
NYX PROFESSIONAL MAKEUPEpic Wear Liner Stick
+ 23 farver
74,95 kr.
(88)
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Duften af sommer kan være frugtig og let, sød og blomstret eller fyldt med friske citrusnoter. Den kan også være sanselig og dufte rent, præcis som den tilfredshedsfølelse, man får, når man træder ud af badet. Hvad kan du bedst lide? Læs med i denne artikel, og find den helt rigtige parfume til din sommer!

Læs også

3 hudplejeprodukter

du ikke kan undvære til sommer

Noget, der virkelig kan få gløden frem i ansigtet, er de rette hudplejeprodukter.  Zita, har udvalgt disse 3 produkter, som hun mener er musthaves til at skabe den smukke og glødende hud, der trender denne sommer.

1 - Ole Henriksen Truth Juicy Cleanser

Denne ansigtsrens fra Ole Henriksen kan lynhurtigt gå hen og blive din bedste 'go-to friend', når du har brug for at fjerne urenheder og samtidigt ønsker at give huden et boost lækker glød. Rensen indeholder bl.a. appelsinvand og PHA, så huden både renses i dybden og forfriskes.


Brug ansigtsrensen som det første step i din hudplejerutine både morgen og aften. Du vil med det samme opleve, at huden efterlades med en smuk glød og med en dejlig glat tekstur.

Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser 147 ml
SPAR 20%
147 ml
Ole HenriksenTruth Juice Daily Cleanser
Medlemspris
187,96 kr.234,95 kr.
(182)

2 - Filorga Oxygen-Glow Cream

Denne ansigtscreme fra Filorga har en hel masse fantastiske egenskaber. Den fugter, blødgør, detoxer og giver en glattere hudstruktur, samt en mere ensartet hudtone med en smuk glød.


Hvis du ikke er til at have makeup på huden om sommeren, men stadig ønsker en blød og ensartet hud, kan cremen fra Filorga blive din bedste ven. Den indeholder nemlig det såkaldt Photoperfector HD, som bidrager til en meget flot og ensartet hud.

Filorga Oxygen-Glow Cream 50 ml
SPAR 20%
50 ml
FilorgaOxygen-Glow Cream
Medlemspris
347,96 kr.434,95 kr.
(21)

3 - Lumene Instant Glow UV Primer

Kunne du godt tænke dig et ekstra kick af glød i huden, så er denne primer fra Lumene det perfekte valg. Primeren kommer i en flydende form med en ikke-fedtende, let tekstur. Den er beriget med Nordisk kildevand og ekstrakt af multebærfrø, som tilfører fugt og klarhed til huden. Derudover indeholder den også SPF 30 og beskytter både mod UVA- og UVB-stråler.


Ryst flasken et par gang, og fordel et par dråber ud på huden, hvor du ønsker lidt ekstra glød. Det kunne fx være på kindbenene og langs næseryggen. Dette giver en super flot og naturligt resultat, hvor det ligner, at du gløder indefra og ud.

Lumene Instant Glow UV Primer SPF 30
SPAR 50,-
LumeneInstant Glow UV Primer SPF 30
199,95 kr.249,95 kr.
(4)

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Alt om pigmentpletter: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om pigmentpletter: Eksperten guider

Af Matas

Livet kommer med masser af minder og livserfaring, man ikke vil være foruden – men det sætter også sine spor på huden, blandt andet i form af pigmentpletter, der viser sig rundtomkring på kroppen. Vil du også gerne vide, hvordan du bedst muligt giver de ujævne plamager kamp til stregen? Så er det her den perfekte live til dig. Med vores ekspert Stephanie Berg i studiet guider vi dig nemlig til det bedste beredskab mod pigmentpletterne. Stil desuden alle dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.