Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Kom godt igennem overgangsalderen
Overgangsalderen rammer alle kvinder, og alligevel er det noget, vi taler meget lidt om. Det vil vi gerne lave om på! Se med i dag, når vi får besøg af foredragsholder Vibeke Guldager og grundlægger af Bidro, Marianne Danielsen til en snak om, hvordan det føles at være i overgangsalderen og hvad man kan gøre, for at komme bedst muligt igennem dem. Vi lover hotte historier!
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE mandag d. 20/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Kosttilskud til overgangsalderen

Når overgangsalderen rammer, kan det for nogle indebære hedeturer, humørsvingninger og en søvn, der ikke er, som den var engang. Til det findes der en række kosttilskud, som kan hjælpe dig med symptomerne.


I liven fortæller Marianne Danielsen, der er grundlægger af Bidro, om de bedste kosttilskud til din overgangsalder. I denne artikel kan du få fire af de mest populære kosttilskud fra Bidro, som kan hjælpe dig med dine symptomer.

Du kan også få Vibeke Guldagers erfaringer med overgangsalder, samt hendes bedste råd til at leve med den, på linket her.

4 kosttilskud til din overgangsalder:

1. Bidro Kvinder

Bidro Kvinder er et kosttilskud til kvinder i overgangsalderen, som døjer med symptomer som hedeture, rastløshed og træthed. Det indeholder blandt andet Gele Royale, som er et sekret, der udskilles fra honningbier og også går under navnet dronningeføde.  

Derudover indeholder det magnesium, som blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og rødkløver, som er kendt for sine evner til at mindske forskellige symptomer på overgangsalder.

Overgangsalder: Jeg følte mig sat til storskrald

Din sundhed

Overgangsalder: Jeg følte mig sat til storskrald

Hedeture, manglende søvn og et humør, der svinger i pendulfart. Symptomerne på overgangsalderen kan være mange, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal stille op med dem. For 55-årige Vibeke Silke Guldager, der er blogger og foredragsholder, vendte overgangsalderen fra den ene dag til den anden livet på hovedet. Læs med her og få Vibekes historie, og bliv klogere på, hvad du selv kan gøre for at komme selvkærligt gennem den.

Læs også

2. Bidro Magnesium

Et andet godt bud på et kosttilskud til overgangsalderen er magnesium. Vi får magnesium naturlige gennem vores kost, men et kosttilskud kan være fint, hvis du er i tvivl om, om du får nok.

Magnesium bidrager blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, samtidig med at det bidrager til nervestystemets normale funktion. Sidst men ikke mindst bidrager det også til et normalt stofskifte.

3. Bidro Hud, Hår og Negle

Marianne fortæller i liven, at hendes hud mangler fugt og kan føles tør i overgangsalderen. Oplever du samme udfordring, så kan du prøve med et tilskud, der understøtter hud, hår og negle.

Bidro Hud, Hår og Negle indeholder blandt andet collagen og Gele Royal, samt selen, som bidrager til vedligeholdelse af normale negle og et normalt hår. Det indeholder også vitamin C, som bidrager til normal dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Sidst men ikke mindst indeholder det zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hår, negle og hud.

Den store guide til overgangsalder

Din sundhed

Den store guide til overgangsalder

Hvad dækker begrebet overgangsalder over? Mange kvinder vil nok sige, at det er det tidspunkt i livet, hvor menstruationerne ophører og hedeturer bliver en fast del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til, hvad overgangsalderen helt præcist indebærer.

Læs også

4. Bidro Plus Xtra

Bidro Plus Xtra er et kosttilskud til dig, der ønsker mere energi i hverdagen. Det indeholder blandt andet Gele Royale, samt rosenrod, som bidrager til fysisk ydeevne og udholdenhed. B6 vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt bidrager til et normalt energistofskifte.

Dette kosttilskud er god til de perioder, hvor man skal yde lige det ekstra. Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler i forbindelse med et måltid.

Bidro Plus Xtra 60 kaps.
219,95 kr.

Andre populære kosttilskud fra Bidro:

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Kollagen: Vi besvarer de mest stillede spørgsmål

Matas LIVE

Kollagen: Vi besvarer de mest stillede spørgsmål

Af Matas

Kollagen er kendt som et redskab til at mindske rynker og fine linjer, og hvis du måske er begyndt at kigge mod den optimale anti-age rutine, er du måske også stødt på kollagen i din research. Men hvad er kollagen egentlig, hvorfor skal man bruge det i sin beautyrutine, og virker det overhovedet? Se med i denne LIVE, hvor vi besvarer alle de gængse spørgsmål om kollagen og guider dig gennem de forskellige varianter.

Læs Mere
MASTERCLASS: Pleje og styling af gråt hår

Matas LIVE

MASTERCLASS: Pleje og styling af gråt hår

Af Matas

Se med i denne MASTERCLASS, hvor vi får besøg af ikoniske Gun-Britt. Gun-Britt er om nogen ekspert i hår, og med udgangspunkt i sin egen smukke, sølvgrå manke, vil hun lære dig alt, der er værd at vide om at pleje og style gråt hår. Gråt hår har nemlig nogle lidt andre behov end pigmenteret hår. Se med, og stil Gun-Britt dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.