Nyhed
Guide: Få din parfume til at holde hele dagen
Din duft er prikken over i’et på et lækkert outfit og detaljen til det flotte makeuplook. Duften ’All of Me’ fra Narciso Rodriguez er indbegrebet af velduft til alle anledninger og alle looks – men hvordan sørger man for bedst at bevare dens raffinerede indkapsling af blomsternoter både på huden og i flakonen?

Det er ikke hver dag, man investerer i en ny parfume, så når man endelig giver sig hen til den velduftende selvforkælelse, er det også vigtigt at værne om dens eksklusive duftnoter. Vil du have mest muligt ud af din parfume, er det nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan du bruger den. I denne artikel gennemgår vi alt den vigtigste viden om din duft, dens holdbarhed, og hvordan du skal sprøjte den, for at få mest muligt ud af duftnoterne. Sidst, men ikke mindst, introducerer vi dig naturligvis også for den helt nye – og meget vanedannende – duft fra Narciso Rodriguez. 

All of Me: Ny duft fra Narciso Rodriguez

Duftverdenen er fyldt med eksklusive noter af frugter og blomster, sukkersøde aromaer og mystisk musk. Duftnoterne kan sammensættes på kryds og tværs i al uendelighed, og din præference til en duft kan være anderledes end min. Derfor er det også noget helt særligt at finde en duft, der rammer lige så klokkeklart, som Narciso Rodriguez’ ’All of Me’ formår at gøre.  


Den blomstrede duft er på én og samme tid klassisk og nyskabende. Først og fremmest overrasker duften ved at sammensætte de to klassiske duftnoter af roser og geranium bourbon. Sidstnævnte anvendes ofte i herreparfumer, men i ’All of Me’ er duften balanceret til ren perfektion med de øvrige blomstrede og sødmefulde noter. Resultatet er en diskret kant af noget anderledes, som er svært at forklare helt, men som bare dufter virkelig dejligt.


I bunden udgøres ’All of Me’ af den raffinerede sammensætning af sandeltræ og seks forskellige duftnoter af musk. Det skaber en dragende og intim duftoplevelse, der blender naturligt med hudens duft og udvikler sig time for time.  


Narciso Rodriguez’ ’All of Me’ er en fejring af individualitet og selvudfoldelse, og dens duftudtryk er på alle måder en intim og personlig oplevelse, der – ligesom flakonen, som duften kommer i – er mangefacetteret. Bær duften et sted på kroppen, hvor du selv kan dufte til den hele dagen og mærke, hvordan den udvikler sig, som tiden går.


'All of Me’ fra Narciso Rodriguez kommer både som Eau de Parfum, bodylotion og showergel, som du finder i produktgalleriet. Brug meget gerne de tre produkter sammen for at få et dejligt afrundet duftudtryk, der holder hele dagen.Tip: Er du vild med Narciso Rodriguez simple, men særlige duftverden, kan du finde alle brandets dufte lige her.

Når du endelig har fundet din signaturparfume, skal du selvfølgelig også have mest ud af den. Brug den, så du får allermest duft af de dyrebare noter – både på huden, og mens den stadig er i flakonen.

Få mest muligt ud af din duft – sådan gør du  

Vil du have den fulde oplevelse af din duft, er det vigtigt, du opbevarer den korrekt og bærer den de rette steder på kroppen. Det gælder, uanset om du vælger at investere i All of Me til dit duftudtryk eller en helt anden parfume. Her har vi samlet fem gode tommelfingerregler og råd, som er med til at forstærke duftudtrykket, du efterlader.


1. Forbered huden. Parfumen ’binder’ allerbedst, hvis du påfører den på hud, der er helt ren. Hvis du bruger et minut på at rense huden først, vil du opleve, at duften holder længere.

2. Brug parfumen på pulsområderne. Man plejer at sige, at parfumen skal sprøjtes på kroppens pulsområder, fordi huden her er varmest. Det gælder områder som håndleddene, halsen, bag ørene, i albuerne og knæhaserne. Varmen fra kroppen hjælper med at frigøre duften bedre, og derfor får du en stærkere duft, hvis du bruger din parfume her.

3. Undgå gnidninger. Det er så fristende at gnide håndleddene mod hinanden for at overføre duften fra det ene håndled til det andet – men det er desværre en vane, der kan bryde duftmolekylerne og dermed være med til at ændre duftens udtryk.

4. Less is more. Bruger du en kvalitetsparfume med en høj koncentration af duftolier – som eksempelvis Narciso Rodriguez’ ’All of Me’ – behøver du kun et enkelt eller to sprøjt. Duften er nemlig så koncentreret, at de bittesmå dråber kan holde på huden hele dagen.

5. Layering. Rigtig ofte kan du finde en bodylotion, håndcreme eller showergel fra samme serie som din parfume. Det kan være en fordel at bruge seriens produkter sammen, for på den måde bruger du din yndlingsduft i lag, og det gør, at duften kommer til at holde endnu længere. ’All of Me’-duften fra Narciso Rodriguez kommer både i en udgave som Eau de Parfum, bodylotion samt showergel.

Den er så smuk med sin prisme-lignende lyserøde flakon, men selvom du allerhelst vil vise den frem, holder al parfume sig bedst, hvis du opbevarer det mørkt og gerne koldt.

Opbevar din duft rigtigt  

Én ting er, hvordan du påfører din duft – noget andet er, hvordan du konserverer duften bedst muligt, mens den stadig er i flakonen. Duftolierne er delikate, og derfor skal de helst håndteres rigtigt for at holde sin intensitet intakt længst muligt.

Sådan gør du:

1. Opbevar duften rigtigt. Den har ikke godt af sollys, skiftende temperaturer eller fugt. Derfor er hverken badeværelseshylden, vindueskarmen eller køleskabet særligt gode steder at placere din duft, hvis du vil have den til at holde sin karakter længst muligt. Lav i stedet en parfumehylde i et lukket skab, som du i reglen kun åbner, når du skal iklæde dig duften.

2. Undgå turbulens. Prøv at lade være med at ryste flakonen, og sæt desuden altid låg på efter brug. Duftolierne har nemlig ikke godt af at blive iltet, og jo mere den eksponeres for det, jo hurtigere aftager duften i styrke.

3. Opbevar duften i original emballage. Du har næppe lyst til at udskifte den, når nu den kommer i så smuk en flakon, men det er alligevel godt at få det på det rene: Flakonen er særligt designet til at bevare duften bedst muligt, så hvis du overfører den til en anden beholder, kan dens holdbarhed ikke garanteres.

Andre dufte fra Narciso Rodriguez, du vil kunne lide:

SPAR 20%
Narciso Rodriguez Narciso Ambree Eau de Parfum
Medlemspris
911,20 kr.1.139 kr.Spar 228,-
SPAR 20%
Narciso Rodriguez Poudree Eau de Parfum 30 ml
Medlemspris
443,96 kr.554,95 kr.Spar 111,-
SPAR 20%
Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Eau De Parfum 100 ml
Medlemspris
715,96 kr.894,95 kr.Spar 179,-

Relaterede artikler

Efterårets 10 nye dufte

Nyhed

Efterårets 10 nye dufte

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er så småt tid til at finde de lune sweatre og seje ankelstøvler frem. Dyk ned i sæsonens nye dufte, der passer til den hyggelige årstid med varme noter og smukke flakoner. Her kan du se efterårets mest populære duft-nyheder.

Læs Mere
Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Matas LIVE

Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Af Matas

Hvordan får man duften af en parfume til at holde længere? Og ved du, hvilken parfume, der passer til dig? Ellen, der er uddannet i parfume på parisiske manér, fortæller alt, du skal vide om parfumer, så du er klædt på til at opbygge din helt egen parfumegarderobe.

Læs Mere
10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.