• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

5 bestsellers fra franske Âme Pure

Måske du allerede har hørt om Âme Pure – et fransk hudplejebrand, som især er kendt for at have specialiseret sig i at lave hudpleje til dig, der bruger dermaroller. Deres produkter er med naturlige ingredienser, og deres hudbehandlinger er i øvrigt klinisk dokumenteret. Vi har samlet de fem bedst sælgende produkter fra det populære mærke, så du kan blive klogere på, hvilke udfordringer de kan hjælpe dig med.

Dermarollers har været lidt af et hit inde for hudpleje i nogle år. På få sekunder laver rullen tusindvis af små huller i huden, så din hud bliver narret til at reparere sig selv, og dermed producerer større mængder kollagen og elastin. Det har længe været en populær måde at få bugt med udfordringer som ujævn hudtone, ar eller strækmærker. Men hvordan passer man egentlig bedst på en hud, der har fået en tur med dermarolleren? Her har Âme Pure specialiseret sig i at lave hudpleje til hud, som har været under rullen.​​​​​​​

1. Peels So Good

Navnet på denne peeling siger næsten sig selv – den peeler huden virkelig godt! Âme Pures Peels So Good er en AHA/BHA peeling, som giver en fantastisk blød og lækker hud på få sekunder. Med den unikke sammensætning af frugtsyre kan du efter få sekunder se, hvordan de døde hudceller kommer af, når du bruger den. Det kan måske lyde lidt ulækkert, men det er oddly satisfying på samme tid! Og ekstremt effektivt skulle vi hilse at sige.

Produktet bruges på en renset hud. Massér en lille mængde på huden i 30-60 sekunder til at du kan se, at huden begynder at komme af i små klumper. Rens din hud igen og fugt den efterfølgende godt.

Den er fantastisk til at mindske fine linjer, pigmentpletter, akne og store porer, hvis du bruger den regelmæssigt. Den er i øvrigt også ekstremt effektiv, hvis du fx døjer med knopper på armene.

2. CIT Face Roller

Det kan måske lyde en smule angstprovokerende at skulle stikke i sin hud med små nåle. Men i virkeligheden er det faktisk slet ikke så slemt. Med en CIT Face Roller fra Âme Pure får du en effektiv dermaroller, der er udviklet til at mindske fine linjer, ar og pigmentpletter.


Du mærker det stort set ikke, når de 192 mikroskopiske nåle kører over huden – til gengæld taler resultaterne for sig selv. Huden producerer nemlig markant mere kollagen og elastin, som erstatter de ødelagte fibre og det beskadigede arvæv. Derudover øger det blodcirkulationen i huden. Resultatet er en jævn og glat hud med markant mindre arvæv og pigmentpletter.

Hvordan bruger man en dermaroller?
1. Rens altid din hud før du bruger din dermaroller.


2. Desinficer din roller og dine hænder før brug (der findes desinficerende sprays specifikt til dermarollers)

3. Brug et let pres, når du ruller din hud.

4. Sørg for at rulle dermarolleren i alle retninger – både på kryds og på tværs på de ønskede områder.

5. Brug efterfølgende et godt, nærende serum og en creme, så din hud får de bedste betingelser.
​​​​​​​

6. Rens altid din dermaroller efter brug.


3. Rainbow Bath Bomb

Nu kan du gøre det lidt sjovere at hoppe i karbadet – om det er dig eller børnene, der skal have en dukkert, så kan du smide Âme Pures Rainbow Bath Bomb i vandet, og se hvordan den forvandler sig til alle regnbuens farver.


Denne bath bomb er utrolig populær, og det med god grund. Den gør ikke bare badetiden lidt sjovere, den indeholder også plejende ingredienser som sheabutter, kokos- og lavendelolie. Derudover er den vegansk og håndlavet.  

4. Âme Pure Cleansing Gel

Det er godt at få renset vores hud – det ved vi efterhånden alle sammen! Og specielt inden brug af både dermaroller og Peels So Good skal du starte på en helt nyrenset hud. Her har Âme Pure udviklet en effektiv ansigtsrens, som renser uden at udtørre og samtidig virker beroligende på huden. Ansigtsrensen har små, fine mikroperler i sig, som man tydeligt kan se, da emballagen er gennemsigtig. Og de er ikke kun for syns skyld – perlerne består nemlig af ren vitamin E, som hjælper til at mindske fine linjer og rynker.

Ansigtsrensen er 100% naturlig og økologisk fremstillet. Og så er den god til sensitiv hud, da den virker beroligende på rødme og irritation. Perfekt at bruge sammen med din dermaroller.


Tip: Start med at brug din dermaroller 2-3 gange om ugen. Sæt eventuelt frekvensen op eller ned, alt efter hvordan din hud reagerer på behandlingen.

5. Âme Pure Øjenbrynsserum

Du har garanteret hørt hypen om øjenvippeserum – men har du nogensinde tænkt over, at du også kan få et serum til dine øjenbryn? Ved brug af Âme Pures Brow Boost får du markant mere fyldige og sundere bryn på kort tid. Brug dit øjenbrynsserum hver aften i 2-4 uger, og så vil du hurtigt se resultater.

Dette serum er perfekt, hvis du eksempelvis oplever at have bare pletter i dine bryn, eller hvis du er kommet til at overplukke og gerne vil have den naturlige form igen. Det kan også sagtens bruges, hvis du bare generelt ønsker fyldigere bryn.

Sådan bruges et øjenbrynsserum:
1. Ryst flasken godt inden brug.

2. Fjern makeup fra dine bryn med en oliefri makeupfjerner og fjern kontaktlinser, hvis du bruger sådan nogen.

3. Påfør dit øjenbrynsserum i et jævnt lag på begge øjenbryn.
​​​​​​​
4. Lad produktet tørre i nogle minutter efter påføringen.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Dermaroller – Styrk din hud med nålerullen

Vi guider

Dermaroller – Styrk din hud med nålerullen

Af Ida Hinchely Kyhn

Dermarolleren er populær, og det er med god grund. For de små nåle hjælper huden med at blive sundere og stærkere. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, og hvordan du bedst plejer en hud, der har været under rullen? Så læs med her og bliv inspireret til din hudpleje.

Læs mere
Forebyg og behandl pigmentforandringer

Matas LIVE

Forebyg og behandl pigmentforandringer

Af Matas

Pigmentforandringer kan opstå af mange årsager; de kan være hormonelle, nedarvede eller komme på baggrund af solskader. Fælles for dem er, at de er svære at behandle når de først er kommet. I dag guider kosmetiker Zita dig til, hvad du kan gøre for at forebygge pigmentforandringer og behandle dem, du allerede måtte have fået.

Læs mere
Strækmærker – kan de forebygges eller fjernes?

Vi guider

Strækmærker – kan de forebygges eller fjernes?

Af Lea Hammersholt Malmos

De fleste af os kan finde strækmærker eller såkaldte tigerstriber rundt omkring på vores krop, for de er helt normale, og noget de fleste kvinder får. Men hvad ved vi egentlig om dem, og kan de fjernes, når de først er kommet?

Læs mere
Derfor får du pigmentpletter, og sådan fjernes de!

Vi guider

Derfor får du pigmentpletter, og sådan fjernes de!

Af Cathrine Park

Er din hud i ansigtet blevet ujævn med brune pletter og plamager, er der heldigvis hjælp at hente i effektive hudplejeprodukter og gode vaner. Læs med her og bliv klogere på, hvad pigmentpletter er, og hvordan du bedst får bugt med dem.

Læs mere