Vi guider
Beskyt din glød med Clinique Moisture Surge-serien
Er du klar til at tage imod sommeren med en frisk og strålende hud? Så er Clinique Moisture Surge-serien den perfekte løsning for dig! Her får du nemlig den ultimative hudplejerutine, hvor du er garanteret beskyttelse mod solens skadelige stråler, samtidig med at du tilfører din hud en dybdegående fugt og naturlig glød.

Clinique Moisture Surge-seriens 4 produkter er både nemme og skånsomme for din hud, da alle produkter er 100% allergitestede og fri for parfume. Med kun 4 trin kan du være sikker på, at du får en hudplejerutine, der hjælper dig med at opnå den smukkeste og blødeste hud!

Step 1: Prep huden til dagcreme

Få strålende og fugtig hud med denne vandige lotion, der er perfekt til alle hudtyper.


Den lette og vandige formel absorberes nemt af huden og fylder øjeblikkeligt huden med fugt, så den føles mere smidig og er perfekt forberedt på de efterfølgende trin i hudplejerutinen, om det så er sera eller cremer.


Nøgleingredienserne i lotionen er eksklusiv Aloe Bioferment og HA Complex, der er kendt for deres fugtgivende egenskaber. Hyaluronsyre hjælper med at tiltrække fugt, mens Aloe Bioferment hjælper med at holde på fugten i huden.


Lotionen indeholder også acetylglukosamin, der hjælper med at udglatte hudens struktur, og den er fri for alkohol, aknefremkaldende stoffer og parfume. Produktet er desuden testet af dermatologer og allergitestet for at sikre, at det er sikkert og effektivt at bruge for dig!Step 2: Solbeskyttelse og fugt

Opnå en smuk og strålende hud med Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF 25, som er en let creme, der kombinerer effektiv fugtpleje med beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Uanset om du opholder dig udendørs eller indendørs, kan hverdagens faktorer som forurening og aircondition i de varme måneder skade og dehydrere din hud. Derfor er det vigtigt at beskytte huden med en creme som denne.


Cremen er velegnet til alle hudtyper og giver øjeblikkelig fugt og blødhed takket være Aloe Bioferment + HA Complex og D-provitamin. SPF 25 beskytter mod solskoldning og forværrelse af mørke pletter, samtidig med at den hjælper med at bevare hudens ungdommelige glød og smidighed.


Den fine, rosa farve bliver gennemsigtig ved påføring, da den hurtigt smelter ind i huden, og efterlader den med en glat overflade. Det er også den perfekte base til makeup, da den ikke efterlader huden fedtet eller klistret.


Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF 25 er desuden fri for parfume, alkohol og olie og er testet af hudlæger for at sikre, at den ikke tilstopper porerne eller irriterer huden.


Den perfekte gave til Mors Dag fra Clinique

Vi guider

Den perfekte gave til Mors Dag fra Clinique

Alle fortjener at blive forkælet på Mors Dag. Clinique lancerer to gaveæsker fyldt med alle favoritterne for at fejre denne særlige dag. Moisture Surge Favourites sikrer huden intens fugt og High Impact Favourites giver et smukt intenst look som skånsomt fjernes igen.

Læs også

Step 3: Tilfør ekstra glød

Der er intet som en dugfrisk, glødende hud! Og det får du med den fyldige og forfriskende, letfarvede ansigtscreme fra Clinique, der giver 12 timers fugt, perfekt hudtone og solbeskyttelse i ét.

Hyaluronsyre og aktivt aloe vera-vand giver effektiv fugtgivning, mens Mimetic-Shade-teknologien sikrer en fejlfri blanding af nuancer til en naturlig finish.


Oven i købet får du solbeskyttelse med solfaktor 25 og antioxidanter, der beskytter din hud mod skadelige UV-stråler og forurening. Den sved- og fugtafvisende formel sikrer, at din hud ser frisk ud hele dagen.


Og fik jeg nævnt, at produktet også er vegansk? Brug den alene på ren hud eller oven på din yndlings Clinique-creme for at få en fantastisk, naturlig finish!


Step 4: Opfrisk til sidst

Med step 1, 2 og 3 har du allerede din sikkerhed for en fantastisk smuk og strålende hud! Men hvis du gerne lige vil have prikken over i'et med, så er du nødt til at prøve denne oliefri ansigtsspray for ultrahydreret hud!


Ansigtssprayen er propfuld med aktiveret aloe vera-vand, der blidt fugter, blødgør og beroliger huden, så den føles mere forfrisket end nogensinde før.


Med dens praktiske størrelse kan du nyde en forfriskende spritz af fugtighed, hvor end du er! Brug den som en del af din daglige rutine, sammen med din fugtighedscreme, under eller over din makeup, eller når din hud føles træt og tørstig.

Denne ansigtsspray er også testet af øjenlæger, så du kan roligt bruge den uden bekymring, hvad end du er kontaktlinsebruger eller ej.


Sådan bruger du sprayen korrekt:

Hold sprayen 25-30 cm væk fra ansigtet, luk øjnene, og sprøjt en let tåge over huden.


Andre produkter fra Clinique du vil elske:

4 artikler fra Clinique vi anbefaler, du også læser:

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere
12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.