• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

VIND: den ultimative pigetur på Kurhotel Skodsborg

Grib muligheden, og deltag i konkurrencen om at vinde et spaophold på Kurhotel Skodsborg - med én, du holder af. Tag din gode veninde i hånden, og drag mod Nordsjælland, så I sammen kan få den bedste oplevelse på det idylliske kurhotel. Deltag i konkurrencen herunder.

Det kan du vinde:

En gavekurv med 27 skønne produkter
Et Spa Stay for 2 personer på Kurhotel Skodsborg, der indeholder følgende:


  • Overnatning: Værelse inkl. Badekåbe og slippers
  • Spa & Fitness: Fri adgang til Spa & Fitness (min. 15 år)
  • Middag: 3-retters middag med vinmenu i Brasserie Carl
  • Morgenmad
  • Andet: Fri parkering, wi-fi og Chromecast

Samlet værdi: 6177,65 kr.

Kender I det der med, at man har brug for at trække stikket og tage væk? Hvorfor ikke gøre det sammen med én, du holder af? For en uge siden tog jeg forbi det luksuriøse hotel i Skodsborg sammen med min skønne kollega, Michelle, og sammen oplevede vi hotellet og de smukke omgivelser på tæt hold.

På opholdet var vi omgivet af luksus, og nu kan du forære den samme oplevelse til din gode veninde. I artiklen her kommer jeg med mit bud på, hvordan I kan få den bedste spaoplevelse, og du kan – som sagt – deltage i den vilde konkurrence om et spaophold og en gavekurv med 27 skønne produkter.

Rens dagen af

First things first: inden du og din bestie udforsker diverse spafaciliteter, skal din hud helt ned i gear. Har du lige lagt den perfekte makeup til opholdet? Dont’t worry. Du får masser af tid til at lægge en ny makeup, når du har været i spaen og nydt den friske luft.


Grib den bløde morgenkåbe, og rens din hud med dit favorit renseprodukt eller Matas Natur Micellar Water, som jeg gjorde. Når din hud er renset, er den klar til en dag fyldt med velvære og selvforkælelse.

(12)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Micellar 200 ml
55,95
Førpris 74,95
Du optjener 6 point

Tag spafølelsen med i badekarret

Et af de skønneste øjeblikke fra vores spadag på Kurhotel Skodsborg var, da jeg lå i det ovale badekar, som var fyldt op med varmt vand og masser af skum. Da solen kyssede min hud gennem vinduet, vidste jeg, at jeg en dag vil give min bedsteveninde samme oplevelse.
​​​​​​​

Som jeg sad i badekarret, startede selvforkælelsen: først greb jeg den nye My Moments My Relaxing Salt Body Scrub med duftnoter af citrus, der fik min krop helt ned i gear. Da min krop var skrubbet godt ind og skyllet af, gik jeg videre til ansigtet med Plaisir Peel Off Face Mask, som faktisk er én af mine favorit masker. Den er nemlig super effektiv, hvis man har en smule urenheder.

My Moments My Relaxing Salt Body Scrub 250 ml
112,95
Førpris 149,95
Du optjener 12 point
(46)
Plaisir Peel Off Face Mask 100 ml
79,95
Du optjener 8 point


Pssst! My Moments My Relaxing Salt Body Scrub & Plaisir Peel Off Face Mask er begge med i gavekurven,
der også er en del af hovedpræmien!

Husk kagen!

Det er faktisk hårdere, end det måske ser ud til at pleje kroppen fra top til tå. Heldigvis er roomservice kun ét opkald væk, og de leverer de bedste kager lige til hotelværelset, som er lavet af Kurhotel Skodsborgs egne konditorer. Yum!


Hånden på hjertet er det én af de bedste kager, jeg har smagt. Nok også den smukkeste. Den lægger sig heller ikke så tungt i maven, så jeg kunne sagtens tage en tur forbi spaen efterfølgende uden at have følelsen af, at min mave var fyldt. Win! ​​​​​​​

Fortæl din veninde det nyeste sladder på altanen

Kan man tage på en lille getaway med sin veninde, uden der kommer lidt sladder ”indenbords”? I hvert fald ikke for mit vedkommende. Et spaophold er den perfekte anledning til at snakke om alt imellem himmel og jord – og catche op!


Grib telefonen, og giv roomservice endnu et kald. Bestil en varm cafe latte og det lækreste bagværk med levering til altanen. Udover altanen har udsigt direkte ned til havet, får man også fornyet energi af den friske luft.​​​​​​​

Besøg det luksuriøse spaområde

Har du prøvet et spaområde, der tilbyder lidt af det hele? Det havde jeg ikke før den dag, jeg besøgte Kurhotel Skodsborg for første gang. Når du træder ind i spaen, bliver du mødt af en dejlig varm brise og en pool.


Udover en tur i poolen har I mulighed for at få det ultimative fodbad, komme i sauna og dampbad. Tør du at prøve deres koldvandsbad? Så bevæg dig udenfor og hop i det dybe koldvandskar, der er mellem 2-5 grader!

Tag en dukkert på stranden

Er du en strandløve og elsker at bade året rundt? Så hop i badetøjet og tag din morgenkåbe på, så du kan holde varmen.

Når du står den private badebro og kigger ud over Øresund, vil du blive mødt af de smukke, idylliske omgivelser og den skønne friske luft, der kun er til at finde ved havet.

Drik en latte i sengen

Inden du drager mod Kurhotel Skodsborg, vil jeg anbefale, at du pakker dit favorit magasin ned i tasken. Når du og din veninde har fået masser af frisk luft og rykker ind, er der intet som at ligge i sengen med morgenkåbe på og læse sit yndlingsmagasin. Naturligvis med endnu en latte i hånden.


Inden du sætter dig til rette i hotelsengen, kan du jo allerede nu gøre dig klar til middagen nede i Brasserie Carl ved at sætte nogle curlers i håret, så du har fine bølger til senere.

Tag en tur i fitness

Er du den sporty type - eller er din veninde? Så har Kurhotel Skodsborg et fantastisk fitness område med masser af muligheder for at lave den form for træning, som du bedst kan lide.

Om eftermiddagen bliver fitnessområdet mødt af solens stråler, der giver lidt ekstra energi og power til at yde sit allerbedste – spørg selv Michelle.

I gavekurven finder du blandt andet:

(42)
Nilens Jord Neglelak 653 Dusty Rose
109,95
Du optjener 11 point
(6)
MIILD Tear-proof Mascara Volume Bulbous 01 Black
209,95
Du optjener 21 point
(221)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Shampoo 400 ml
59,95
Førpris 79,95
Du optjener 6 point
My Moments My Relaxing Face Oil 30 ml
219,95
Du optjener 22 point
(42)
Plaisir Self Tanning Drops 30 ml
97,95
Førpris 129,95
Du optjener 10 point
(35)
Matas Striber Granatæble Leave-In Hårkur 150 ml
49,95
Du optjener 5 point

Relaterede artikler

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Amalies hudplejerutine med Plaisir

Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Af Amalie Schiller

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

Læs Mere
6 tips til lysterapi i vintermørket

Vi guider

6 tips til lysterapi i vintermørket

Af Michelle Weis

Når vintermørket sænker sig, kan du opleve, at dagene bliver mere triste, og energien daler. Her er lysterapi din ven – både det naturlige lys fra solens stråler (hvis de ellers kunne trænge gennem det insisterende skydække) og det lys, du kan få ved at slappe af foran en lysterapilampe. I dagens indlæg giver vi tips til lysterapi i mørket, og vi fremhæver nogle af vores bestsellere inden for kategorien lysterapilamper.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere