• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

For mig er det alfa og omega med en god hudplejeserie. Det gælder både om morgenen, inden jeg bevæger min hud ud i den virkelige verden, men også om aftenen efter en lang arbejdsdag eller en tur ud i det blå. Men hvad er god hudpleje? Det besvarer jeg i indslaget her, hvor jeg fortæller om min hudplejerutine, der indeholder produkter fra ét af Matas egne danske skønhedsbrands, Plaisir. 

Step 1: Rens

Det første step i min hudplejerutine både morgen og aften er: rens! Har du en travl hverdag, eller vil du gerne undgå for mange steps i din renserutine? Så har 3 in 1 Cleanser min varmeste anbefaling. Den har alt det, min hud har behov for, når jeg skal fjerne min makeup, rense for snavs og udefrakommende påvirker og så efterlader den min hud ekstrem blød og frisk.

Rensen indeholder ingredienser, som jeg har erfaret, at min hud er særligt glad for. På ingredienslisten finder du både kreatin, der bl.a. forbedrer hudens elasticitet og virker opstrammende, Hamamelisvand, der får hudens porer til at trække sig sammen samt vaskeaktivet PEG-7 Glyceryl Cocoate, der renser huden for snavs og makeup.


Efter jeg havde brugt rensen i få dage, var mine porer mindre synlige, hvilke jeg er overbevist om, at 3 in 1 cleanseren er én af årsagerne til.

Step 2: Facescrub

To gange om ugen prøver jeg at huske mig selv på at give min hud en god omgang med en facescrub. Både for at give min hud ekstra pleje, men også for at slibe de døde hudceller væk. Her er én af mine absolut favoritter Plaisir Exfoliating Face Scrub.

Jeg husker tydeligt, da jeg for første gang masserede scrubben ind i huden. Kornene var virkelig små, men også ret grove og en smule hidsige. Faktisk er det fine vulkansten, der spiller en central rolle. Men de grove, skrappe korn skal man bestemt ikke lade sig forskrække af. Ansigtsscrubben er nemlig super effektiv! Den sliber både de døde hudceller væk, mindsker tilstoppede porer, og så efterlader den huden blød og velplejet. ​​​​​​​

Step 3: 3 in 1 Serum

Når min hud er renset, er det videre til ansigtsplejen. En vigtig faktor for min hudplejerutine er, at det skal være let, men produkterne skal bestemt også gøre sit arbejde ordenligt, naturligvis. Til dem, der allerede har kastet sig over 3 in 1 Serum fra Plaisir, ved, hvad jeg snakker om, når jeg i mit skriv fortæller, at det er et af de bedste serummer.


Før jeg gik over til 3 in 1 Serum, var min hud rigtig glad for Firming Serum fra Matas Striber. Fællesnævner for Firming Serum og 3 in 1 er, at de begge indeholder et 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks, der bare fungerer super godt for min hud.


Udover at genoprette fugtbalancen, hjælper hyaluronsyrekomplekset huden med at blive mere spændstig og mindske synligheden af rynker. Men hvorfor har jeg så skiftet over til 3 in 1 fra Plaisir, tænker du måske? Det har jeg af den simple årsag, at 3 in 1 giver min hud lidt ekstra glød, hvilke jeg sætter pris på - særligt om sommeren. Sidste bonus info: 3 in 1 serum indeholder ikke parfume og er udviklet til at imødekomme alle hudtyper. Well done, Plaisir!

(191)
Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
159,95
Optjen 16 point
Redaktionen tester de bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester de bedste serum

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs også

Step 4: Ansigtscreme

Som i måske ved, så går et serum sjælendt alene ;) Betingelserne for, at dit serum kan udføre sin opgave optimalt, har serummet brug for sin partner in crime i form af en ansigtscreme, ansigtsolie eller solfaktor. I mit tilfælde er der behov for en fugtgivende ansigtscreme, der sørger for, at min hud er fugtmættet 24 timer i døgnet. Derfor er Plaisir Soothing 24H Cream min absolut go-to ansigtscreme.
​​​​​​​

Udover at give huden et ultimativt fugtboost ved hjælp af glycerin, indeholder ansigtscremen også havreekstrakt, der virker beroligende på huden og reducerer rødmen. Endvidere består den af det aktive ingrediens sodium carboxymethyl beta-glucan, som mindsker dybden på eventuelle rynker, der er resultatet af en udglattet hud.


Plaisir Soothing 24H Cream tager hensyn til den sensitive og sarte hudtype og er uden parfume. Èn ting er i hvert fald sikker - min hud har takket mig lige siden jeg begyndte på den velplejende ansigtscreme.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
En face mist efter dit behov - kend 7 af de bedste

Vi guider

En face mist efter dit behov - kend 7 af de bedste

Af Amalie Schiller

Sandt eller falsk: En face mist er et multiprodukt, der kan bruges året rundt. Sandt! En face mist, som også kaldes ansigtsspray og ansigtsmist, er din bedste ven, når dit ansigt trænger til et fugtboost i løbet af dagen. Der findes en face mist til enhver hudtype og ethvert behov, og i indlægget her har jeg samlet nogle af de bedste face mists, der hver især har unikke egenskaber.

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere