Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

For mig er det alfa og omega med en god hudplejeserie. Det gælder både om morgenen, inden jeg bevæger min hud ud i den virkelige verden, men også om aftenen efter en lang arbejdsdag eller en tur ud i det blå. Men hvad er god hudpleje? Det besvarer jeg i indslaget her, hvor jeg fortæller om min hudplejerutine, der indeholder produkter fra ét af Matas egne danske skønhedsbrands, Plaisir. 

Step 1: Rens

Det første step i min hudplejerutine både morgen og aften er: rens! Har du en travl hverdag, eller vil du gerne undgå for mange steps i din renserutine? Så har Micellar Water min varmeste anbefaling. Den har alt det, min hud har behov for, når jeg skal fjerne min makeup, rense for snavs og udefrakommende påvirker og så efterlader den min hud ekstrem blød og frisk.

Rensen indeholder ingredienser, som jeg har erfaret, at min hud er særligt glad for. På ingredienslisten finder du både kreatin, der bl.a. forbedrer hudens elasticitet og virker opstrammende, Hamamelisvand, der får hudens porer til at trække sig sammen samt vaskeaktivet PEG-7 Glyceryl Cocoate, der renser huden for snavs og makeup.


Efter jeg havde brugt rensen i få dage, var mine porer mindre synlige, hvilke jeg er overbevist om, at Micellar Wateren er én af årsagerne til.

Plaisir Micellar Water 200 ml
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
PlaisirMicellar Water
69,95 kr.
(20)
Matas Striber Økologiske Vatrondeller Normal 80 stk.
2 FOR 25,-
80 stk.
Matas StriberØkologiske Vatrondeller Normal
stk. 16,95 kr.

Step 2: Facescrub

To gange om ugen prøver jeg at huske mig selv på at give min hud en god omgang med en facescrub. Både for at give min hud ekstra pleje, men også for at slibe de døde hudceller væk. Her er én af mine absolut favoritter Plaisir Face Scrub.

Jeg husker tydeligt, da jeg for første gang masserede scrubben ind i huden. Kornene var virkelig små, men også ret grove og en smule hidsige. Faktisk er det fine vulkansten, der spiller en central rolle. Men de grove, skrappe korn skal man bestemt ikke lade sig forskrække af. Ansigtsscrubben er nemlig super effektiv! Den sliber både de døde hudceller væk, mindsker tilstoppede porer, og så efterlader den huden blød og velplejet. ​​​​​​​

Plaisir Face Scrub 75 g
SPAR 20%ABONNÉR
75 g
PlaisirFace Scrub
79,95 kr.
(22)

Step 3: 3 in 1 Serum

Når min hud er renset, er det videre til ansigtsplejen. En vigtig faktor for min hudplejerutine er, at det skal være let, men produkterne skal bestemt også gøre sit arbejde ordenligt, naturligvis. Til dem, der allerede har kastet sig over 3 in 1 Serum fra Plaisir, ved, hvad jeg snakker om, når jeg i mit skriv fortæller, at det er et af de bedste serummer.


Før jeg gik over til 3 in 1 Serum, var min hud rigtig glad for Firming Serum fra Matas Striber. Fællesnævner for Firming Serum og 3 in 1 er, at de begge indeholder et 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks, der bare fungerer super godt for min hud.


Udover at genoprette fugtbalancen, hjælper hyaluronsyrekomplekset huden med at blive mere spændstig og mindske synligheden af rynker. Men hvorfor har jeg så skiftet over til 3 in 1 fra Plaisir, tænker du måske? Det har jeg af den simple årsag, at 3 in 1 giver min hud lidt ekstra glød, hvilke jeg sætter pris på - særligt om sommeren. Sidste bonus info: 3 in 1 serum indeholder ikke parfume og er udviklet til at imødekomme alle hudtyper. Well done, Plaisir!

Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
Plaisir3 in 1 Serum
99,95 kr.
(25)
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs også

Step 4: Ansigtscreme

Som i måske ved, så går et serum sjælendt alene ;) Betingelserne for, at dit serum kan udføre sin opgave optimalt, har serummet brug for sin partner in crime i form af en ansigtscreme, ansigtsolie eller solfaktor. I mit tilfælde er der behov for en fugtgivende ansigtscreme, der sørger for, at min hud er fugtmættet 24 timer i døgnet. Derfor er Plaisir 24H Cream min absolut go-to ansigtscreme.
​​​​​​​

Udover at give huden et ultimativt fugtboost ved hjælp af glycerin, indeholder ansigtscremen også havreekstrakt, der virker beroligende på huden og reducerer rødmen. Endvidere består den af det aktive ingrediens sodium carboxymethyl beta-glucan, som mindsker dybden på eventuelle rynker, der er resultatet af en udglattet hud.


Plaisir 24H Cream tager hensyn til den sensitive og sarte hudtype og er uden parfume. Èn ting er i hvert fald sikker - min hud har takket mig lige siden jeg begyndte på den velplejende ansigtscreme.

Plaisir Sensitive 24 Hour Cream 50 ml
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
PlaisirSensitive 24 Hour Cream
99,95 kr.
(24)

Relaterede produkter

Plaisir Anti Redness Day Cream 50 ml
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
PlaisirAnti Redness Day Cream
99,95 kr.
(15)
Plaisir Cleansing Milk 200 ml
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
PlaisirCleansing Milk
69,95 kr.
(11)
Plaisir Exfoliating Glycolic Toner 200 ml
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
PlaisirExfoliating Glycolic Toner
79,95 kr.
(6)
Plaisir Cleansing Gel 125 ml
SPAR 20%ABONNÉR
125 ml
PlaisirCleansing Gel
69,95 kr.
(18)
Plaisir Face Oil 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirFace Oil
99,95 kr.
(14)
Plaisir Self Tanning Drops 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirSelf Tanning Drops
99,95 kr.
(13)
Plaisir 3 in 1 Eye Cream 15 ml
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Plaisir3 in 1 Eye Cream
99,95 kr.
(24)

Relaterede artikler

Top tre bestsellers fra Plaisir

Vi guider

Top tre bestsellers fra Plaisir

Af Ida Hinchely Kyhn

Matas’ eget luksusmærke Plaisir er kendt for at skabe effektive og skånsomme produkter i en prisklasse, hvor rigtig mange kan være med. Gode skønhedsvaner er alfa omega for en lækker og velplejet hud – men måske du er i tvivl om, hvor du skal starte? Så har vi hjulpet dig lidt på vej og har samlet tre absolutte bestsellers fra Plaisir til en god ansigtspleje-rutine. Og stay tuned to the end – for du skal ikke snydes for tre skønne produkter fra brandet, der for nyligt har ramt Matas-hylderne.

Læs Mere
Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Vi guider

Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Af Ida Hinchely Kyhn

Alt afhængigt af hvor du er i livet, så vil din hud have forskellige behov. Og de behov kan det være en rigtig god idé at lytte til, hvis du vil skabe de bedste vilkår for din hud. Men hvor skal man starte, spørger du måske? For det kan være en jungle at finde hoved og hale i hudpleje – men bare rolig, Plaisir har din ryg! I denne artikel vil jeg guide dig gennem de forskellige serier, Plaisir har skabt, og hjælpe dig til at finde ud af hvilke produkter der vil passe til lige præcis din hud.

Læs Mere
Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Vi guider

Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Af Amalie Kaaris Lund

Har du styr på din hudplejerutine? Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor har jeg allieret mig med Matas’ egen kosmetiker, Zita, der har sammensat den perfekte hudplejerutine til dig. Følg med i step-by-step guiden her og bliv inspireret til en komplet hverdagsrutine.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.