Vi guider
Få den perfekte sommermakeup med Ecooking
Ahh... Endelig sommer! Sand mellem tæerne, sol på kinderne og masser af lyse nætter – vi elsker det! Men hvordan sikrer man den aller bedste sommermakeup, som både er solsikker og nem, når man gerne vil hurtigt ud og nyde solen? Vi guider her til, hvordan du ved hjælp fra Ecookings lækre produkter kan skabe den perfekte sommermakeup, som både giver glød og beskytter.

Om sommeren er vores hud skøn med masser af glød, varme og fregner. Så lad os få det bedste ud af det, vi allerede har! Med disse få produkter fra Ecooking kan du løfte dit sommerlook 2022 til nye højder og samtidig passe på din hud, når solens skarpe stråler rammer.  

1. Glødende og sommerklar base

Når man skal lægge en lækker og glowy sommermakeup, så er det et rigtig vigtigt step at have sin base i orden. Det vil sige, at hudplejen er på plads, så man både får masser af glød samt beskyttelse mod solens UV-stråler.

En rigtig god måde at få ekstra glød i dagligdagen er ved at bruge Ecooking Dagcreme, som giver masser af fugt og pleje til din hud. Den indeholder blandt andet Hyadisine, som giver langvarig fugt, samtidig med at den mindsker de fine linjer og udglatter huden. Hvedeekstrakt, solsikkeolie og sheabutter giver huden en fantastisk glød, som stråler igennem hele dagen!

Et godt tip er at blande din natcreme med et par dråber af Ecooking Selvbruner Drops. Det er parfumefri selvbruner dråber, som du kan mikse i din natcreme for lidt ekstra glød og farve til ansigtet, når du vågner næste morgen. Byg eventuelt farven op ved at bruge den flere dage i træk. Det er den hurtige vej til smuk og glødende hud på ingen tid!

Sidst men absolut ikke mindst skal vi altid huske solcreme – hver dag, selv når skyerne dækker for solen. Ecooking Solcreme til Ansigtet SPF 30 beskytter huden mod solens UVA- og UVB-stråler, samtidig med at dens lette formel giver et ekstra skud fugt og glød. Den perfekte base til din makeup!TIP: I sommermånederne kan Ecooking Solcreme til Ansigtet faktisk erstatte din dagcreme – smart, ikke?

2. Let og frisk sommermakeup

Så skal vi til selve makeuppen! Vi har samlet fire essentielle produkter, som er alt, hvad du behøver til din makeuppung til din sommer.

En concealer er alfa omega om sommeren, hvis du er en af dem, der ikke ønsker at bruge foundation, når solens stråler rammer. Kom lidt af Ecooking Concealer under øjnene og på urenheder. Den har et cremet miks af E-vitamin og jojobaolie, som både dækker for ujævnheder og plejer huden. Den blender perfekt ind i den cremede base, vi netop har lagt med dag- og solcreme.

Sæt brynene på plads med Ecooking Eye Brow Gel, som med sit indhold af fugtgivende panthenol og hyaluronsyre ikke kun holder øjenbrynenes form, men også plejer og beskytter hud og hår.

Dup lidt Ecooking Blush på kinderne for et friskt og glødende look. Denne cremede blush indeholder blandt andet abrikoskerneolie og mandelolie, som giver masser af glød til dine kinder, og bidrager til det her dewy sommer-look, vi så gerne vil have.

Sidst men ikke mindst kan du vælge at komme et par lag af Ecooking Waterproof Mascara på vipperne. Det er den perfekte mascara til sommeren, så du undgår at ’svede’ din mascara af – den her holder nemlig hele dagen. Den kommer uden børste, så du kan kombinere den med lige præcis den børste, der passer til dig.

3 parfumefrie sommerfavoritter fra Ecooking

Vi guider

3 parfumefrie sommerfavoritter fra Ecooking

Så kom sommeren endelig! Og det betyder, at jeg godt kan lide at optimere min hudplejerutine med lidt ekstra gode ingredienser, så huden virkelig kan shine i sommersolen. Da min hud er sensitiv og ikke så godt tåler parfume, er jeg særligt glad for tre parfumefrie produkter fra Ecooking, som giver min hud et tiltrængt løft om sommeren. Læs med her, så gør jeg dig klogere på mine tre favoritter.

Læs også

3. Hold på gløden – hele dagen

Nu har vi lagt det perfekte, lækre sommerlook – så nu er du good to go! Men inden du går ud ad døren, så har vi lige et par produkter, du kan smide i tasken, så du kan friske op og holde på din nyerhvervede glød hele dagen.

Ecooking Ansigtsmist er perfekt, til når du gerne vil give din hud et hurtigt og opfriskende fugtboost i løbet af dagen. Den både fugter og køler huden, men gør også at din makeup holder lige det ekstra. Den indeholder blandt andet økologisk aloe vera, naturlige elektrolytter og provitamin B5. Spray den på, når du har lagt din makeup, og frisk gerne op i løbet af dagen, når du føler, din hud har brug for det.

Og så skal vi ikke glemme at give læberne lidt kærlighed. Ecooking Lip Balm med SPF 50 er en fugtgivende og vegansk lip balm, som fugter læberne hele dagen, samtidig med at den beskytter mod solens stråler. Den er perfekt at have med on the go, til når looket lige skal friskes op på en begivenhedsrig sommerdag. Den er desuden AllergyCertified og indeholder ikke parfume.

Relaterede produkter

SPAR 40,-
Ecooking Natcreme Parfumefri 50 ml
299,95 kr.339,95 kr.Spar 40,-
SPAR 100,-
Ecooking Super Serum 20 ml
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 100,-
Ecooking C-Vitamin Serum 20 ml.
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-

Relaterede artikler

Tre gode tips til foråret med Ecooking

Vi guider

Tre gode tips til foråret med Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Foråret står for døren, og det betyder heldigvis længere dage med mere sol og varme. Og med Ecookings produkter kan du blive klar til at nyde godt af solens stråler med den helt rette pleje til både din hud og dit hår. Læs med her, så guider vi dig til, hvilke produkter du kan opdatere din rutine med derhjemme – og så kommer vi med tre gode tips til, hvordan du bedst gør dig klar til foråret.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Hairstudio

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.