Nyhed

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Menstruationskoppen er kommet for at blive. Vi ser den overalt, og vi er vilde med den! Men det kan være skræmmende at kaste sig ud i, og måske har du stadig brug for en lille smule overbevisning?

Hvorfor skal du skifte fra dine bind eller tamponer, som sikkert fungerer helt fint? Her giver vi dig meget mere info om, hvorfor det er på tide at droppe dine bind og tamponer og skifte til den populære OrganiCup 

Gør en forskel for vores planet

Menstruation bør ikke være kilde til forurening af vores planet. Måske er det mere relevant at tænke på i dag end nogensinde før. Vidste du, at en menstruationskop kan genbruges i flere år?


Tænk på, hvor mange bind og tamponer du bruger og smider ud i løbet af bare én enkelt menstruation. Det skal så ganges med alle de år, du har menstruation. Faktisk bruger en gennemsnitskvinde cirka 11.000 bind og/eller tamponer i en levetid.


For at sætte det i perspektiv, vil det på 10 år spare miljøet for en lastbil fyldt med affald for hver enkelt person, der skifter til en menstruationskop. Det er altså rigtig meget affald man kan undgå, og dermed gøre en forskel for miljøet.

Et godt og praktisk valg

OrganiCup er lavet af 100% medicinsk silikone af høj kvalitet.


Forskellen mellem en menstruationskop og en tampon er, at menstruationskoppen opsamler blodet, istedet for at absorbere. Du vil derfor ikke opleve tørhed og irritation, og din pH-værdi vil ikke blive forstyrret. Til sidst er en menstruationskop virkelig praktisk, fordi den kan bruges i op til 12 timer, dag og nat.

Str A
AllMattersMenstruationskop
179,95 kr.
Str B
AllMattersMenstruationskop
179,95 kr.
Mini
AllMattersMenstruationskop
179,95 kr.

Hvordan bruges OrganiCup?

Det er utroligt simpelt at bruge en menstruationskop, når du først får styr på det. Det kan dog tage lidt tid at vænne sig helt til det, men når det først fungerer, vil du aldrig skifte tilbage. Bare fold og indsæt koppen, brug den i op til 12 timer, udtag, tøm, vask og genindsæt. Er den indsat korrekt, vil du slet ikke mærke den.


For en fuld instruktionsvideo se mere her:


Relaterede produkter

KUN ONLINE
75 ml
AllMattersOrganiWash til OrganiCup
49,95 kr.
Str A
AllMattersMenstruationskop
179,95 kr.
Str B
AllMattersMenstruationskop
179,95 kr.
Mini
AllMattersMenstruationskop
179,95 kr.

Relaterede artikler

Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vi guider

Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vores krop er ikke skabt til den livsstil, mange af os fører i dag. Vi bevæger os for lidt og mange gange også for ensformigt. Heldigvis er der flere effektive knapper, vi kan skrue på for at lindre og forebygge de spændinger, der kan give stivhed eller ømhed i kroppen og ondt på øverste etage.

Læs Mere
Jo Malone London er landet i Matas

Nyhed

Jo Malone London er landet i Matas

Af Isabel Marschall Thostrup

Det britiske luksusdufthus, Jo Malone London, er nu landet i Matas. Mærket byder på eksklusive dufte i smuk indpakning. Noterne spænder fra citrusagtig frisk basilikum til lækker, dyb oud og træ.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek