• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

For NANI har ambitionen siden 2013 været at kombinere det bedste fra naturens urte- og planterige med videnskabens lærdom om, hvad kroppen dagligt har brug for. I dagens indlæg fremhæver vi nogle af de mest populære kosttilskud fra NANI, og derudover får du en introduktion til det populære mæke og historien bag.

Kurpakken HUD er til dig, der vil give din hud ekstra pleje

Komplet pleje og beskyttelse af huden indefra med udvalgte urteekstrakter og bær, der kombineres med NANI’s multivitaminer og -mineraler på planteform:


Urten gotu kola stimulerer fibroblast udviklingen og bidrager til vedligeholdelse af huden, mens glat burre, beta caroten, B2, B3, biotin, vitamin C, zink og bidrager til vedligeholdelsen af en sund og normal hud. Vitamin C, E, mangan og selen beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Nani Nani Helsepakke Hud 30 breve
479,95
Du optjener 48 point

Zink groet på kål

NANI's vegetabilske og organiske zinktilskud består udelukkende af tørrede og pulveriserede blade fra kålplanten Brassica Juncea.


Udover zink indeholder tilskuddet derfor også en bred vifte af gavnlige plantenæringsstoffer og ligner derfor den mad, vi spiser til daglig. Kosttilskuddet indeholder zink som bidrager til vedligeholdelsen af normal hud, hår og negle samt beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Nani Nani Zink 60 kaps.
189,95
Du optjener 19 point

Organisk Selen

NANI’s organiske selen udvundet af gærceller.


Selen medvirker bl.a. til en normal funktion af immunsystemet og bidrager til vedligeholdelsen af hår og negle.

Nani Nani Selen 90 kaps.
199,95
Du optjener 20 point

Plantegroede B vitaminer

NANI’s Multi B vitamin kompleks indeholder de fire vigtigste B vitaminer i fuld dagsdosis på food state form. Vitaminerne er optaget i planter som lucerne (ærteplante), majs (GMO-fri) og kålplanten L.


Bulgaricius og er på den måde opkoncentreret i naturlig form. Et tilskud af B2-vitaminer bidrager bl.a. til vedligeholdelsen af normal hud og hår samt til at mindske udmattelse og træthed.

Nani Nani Multi B Kompleks 60 tabl.
239,95
Du optjener 24 point

Et af de første fødevarebaserede kosttilskud i Danmark

For det lille firma i Silkeborg er filosofien, at kroppen foretrækker og optager vitaminer og mineraler bedst, når de har form, som den mad vi spiser til daglig. Det fortæller Kim Charles, der er stifter og indehaver af NANI:

- I dag ved vi en masse om, hvad kroppen har brug for af næring, ligesom vi i NANI også ved, at der er århundredes fantastisk viden gemt i læren om urter. I NANI forsøger vi at kombinere vitaminer og mineraler med klassiske urter i en række innovative produkter, der er helt naturlige og plantebaserede, fortæller Kim Charles.

Og i NANI har de netop en fod i både den videnskabelige og urtefaglige lejr i deres tilgang til kosttilskud. Kim og hans produktchef i NANI, Hanne Buchholtz, mødte nemlig hinanden på uddannelsen i phytoterapi, som er læren om behandling med urter. Hanne har fra tidligere en lang og videnskabelig baggrund som human- og veterinær forskningslaborant, mens Kim var statsautoriseret revisor. Begge sagde deres faste job op, for at kaste sig ud i deres fælles projekt og passion.

- For os blev det startskuddet til tre års intensiv udvikling af det, som vi begge insisterede på skulle være en ny generation af naturlige og plantebaserede kosttilskud. Med en kompromisløs kvalitet, der ubetinget altid skulle være helt i top, fortæller Kim Charles.  

Efter tre år blev NANI i 2016 lanceret som nogle af de første fødevarebaserede kosttilskud i Danmark.

Kosttilskud groet af planter

Det at NANI’s tilskud er på plante- og fødevareform, betyder eksempelvis at planter, der er naturligt rige på særlige vitaminer, mineraler eller andre gavnlige stoffer, tørres, pulveriseres og indkapsles. Det forklarer Hanne Buchholtz, der som produktchef i NANI, nøje sammensætter alle deres produkter.

- Det er for eksempel tilfældet med vores C vitamin kapsler. De består af tørrede Acerola kirsebær, der fra naturens hånd er fyldt med den stærke antioxidant, og som vi har fyldt i vores vegetabilske kapsler. Men tilskuddene kan også laves som det, der kaldes food state, fortæller Hanne Buchholtz og fortsætter:

- Her opkoncentreres vitaminer og mineraler i frugt og grønt, naturlige gærstammer og mælkesyrebakterier. Men fælles for alle de her metoder er, at vitaminerne og mineralerne på den måde indbygges i et naturligt og organisk fødevarekompleks. De indeholder derfor en lang række plantenæringsstoffer, proteiner, kulhydrater og fedstoffer foruden de gavnlige stoffer, som vi er ude efter. Præcis ligesom i vores mad.

Og det er netop hele tanken bag NANI’s produkter: At kosttilskud skal have form som vores mad og være let genkendelige for kroppen. Den filosofi bærer alle NANI’s produkter, men særligt i brandets kurpakker kombinerer man urter, vitaminer og mineraler i stærke, specialdesignede kosttilskud.

Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs også

Innovative kurpakker til livets forskellige stadier

NANI’s kurpakker er designet til målrettet at afhjælpe nogle af de skavanker og gener, som vi alle kan opleve i perioder eller i forskellige stadier i livet, fortæller Hanne Buchholtz.

- De fleste kender nok nogen, der til tider har bøvl med førdøjelsessystemet. Nogle døjer med deres hud eller har et dårligt energiniveau, mens andre mærker forandringer og gener i deres krop, når de når overgangsalderen. Derfor har vi udviklet en række innovative kosttilskud, der lige præcis kan bidrage til at afhjælpe nogle af de her problemer.

Og hvis man nogensinde har gået på apoteket eller i sin lokale helsekostforretning for at finde hjælp, da ender man som regel med at komme hjem med en masse forskellige produkter i en række forskellige bøtter - som alle ovenikøbet skal tages i forskellige doser. Og det kan være en svær manøvre at holde styr på medgiver Hanne Buchholtz.  

- Det særlige ved vores kurpakker er derfor, at vi har gjort det nemt, dagligt at tage et målrettet kosttilskud i de helt rigtige mængder – hverken for meget eller lidt. I små breve, har vi sammensat nøje afstemte dagsdoser af urter og vores fødevarebaserede vitaminer og mineraler, sådan at de supplerer hinanden optimalt.

Hos NANI er det ganske enkelt og helt naturligt.

Nedenfor kan du finde et udvalg af de plante- og fødevarebaserede kosttilskud, som NANI anbefaler som den optimale kombination for et stærkt hår, smukke negle og en sund hud.

Relaterede produkter

Nani Nani Multivitamin 150 kaps.
499,95
Du optjener 50 point
Nani Nani Omega-3 - Alaska Vildlaks 180 kaps.
449,95
Du optjener 45 point
Nani Nani Magnesium 60 tabl.
249,95
Du optjener 25 point
Nani Nani Vitamin B12 90 tabl.
189,95
Du optjener 19 point
Nani Multivitamin Børn 90 stk.
399,95
Du optjener 40 point
Nani Nani Helsepakke Vægt 30 breve
359,95
Du optjener 36 point
Nani Nani Ingefær 90 kaps.
189,95
Du optjener 19 point
Nani Nani Q10 60 kaps.
299,95
Du optjener 30 point
Nani Nani Vitamin D3 90 tabl.
139,95
Du optjener 14 point

Relaterede artikler

 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
Miniguide til Magnesium: Mineral med mange fordele

Spot Trenden

Miniguide til Magnesium: Mineral med mange fordele

Magnesium bidrager til, at kroppens energistofskifte fungerer, som det skal, at vi kan bruge vores muskler på normal vis. Her får du indblik i de mange processer og funktioner i kroppen, som magnesium er involveret i.

Læs Mere
Gurkemeje – gul og gavnlig

Spot Trenden

Gurkemeje – gul og gavnlig

I Indien har man anvendt gurkemeje siden de tidligste tider, og i dag har knolden vundet indpas både på krydderihylden og sammen med kosttilskuddene. For selv om gurkemeje som krydderi mest er kendt for at kunne farve ris gule, så er der mere i den gule knold.

Læs Mere
Ingefær – kender du naturens superhelt?

Spot Trenden

Ingefær – kender du naturens superhelt?

Af Trine Brøndsted

Ingefær er ikke roden til alt godt, men det kan godt føles sådan. Bliv klogere på en af naturens superhelte.

Læs Mere