• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

De smukkeste øjenvipper – en how-to med Lancôme

Øjne er et af de helt store beauty-trends for 2021. Derfor har vi sammen med Lancôme sat os for at give dig en simpel guide til, hvordan du med tre lette trin får flotte, stærke og fyldige øjenvipper. For hvem vil ikke gerne have det. Og så vil vi også gerne introducere dig til den nye Lancôme Lash Idole Mascara. Læs med og bliv inspireret til den ultimative vipperutine.

Jo, det skal handle om en mini how-to men se den lige. Ser den nye mascara fra Lancôme ikke bare indbydende ud! Det er en lækker let gel mascara, som giver de fineste voluminøse vipper, og så er vi faldet pladask for indpakningen. Mere om nyheden senere. 


Mange bruger mascara, rigtig mange. Mascara er nok det, flest vil kalde for et af de helt essentielle makeupprodukter. Og hvis noget er essentielt, skal det helst også have de bedste betingelser. Derfor får du her en guide til flotte og fyldige vipper, som din mascara vil takke dig for.

Trin 1 - Plej

Serum til vipperne er en skøn opfindelse, hvis de har brug for lidt hjælp. Øjenvipper kan - ligesom overbehandlet hår blive skadet. Derfor er det vigtigt med vippeserum, der nærer dine vipper fra rod til spids.  


Med Cils Booster Lash Revitalizing Serum plejer og reparerer du hårfibrene, så vipperne ser tættere, fyldigere og stærkere ud. Vippeserummet skal bruges på et renset øjenområde og lægges langs vippekanten som en eyeliner fra rod til spids som en mascara. Vent 1 minut og 30 sekunder før du går videre til trip 2.  

Trin 2 – Prep

Boost dine vippers volume. Med en primer skaber du ekstra volumen og længde. Brug Cils Booster XL, som er en hvid mascarabase, der anvendes inden den almindelige mascara. Det ideelle underlag for enhver mascara, hvis du drømmer om smukke, lange vipper.  


Basen lægges som en mascara. Nu er du klar til det sidste trin – selve mascaraen.  

(69)
Lancôme Cils Booster Mascarabase Hvid
259,95
Optjen 26 point

Trin 3 – Påfør

På trods af at mascara nærmest er en makeup must-have, så taler vi sjældent om de forskellige looks, man kan få ved at bruge lidt mindre produkt her og lidt mere der. For med mascara kan du skabe præcis det look, du vil have.


Vi synes, du skal prøve den nye Lash Idole Mascara fra Lancôme, som er en gel mascara, der løfter, giver fylde og fanger hver eneste vippe. Gelformen gør mascaraen nem at arbejde med, og så slipper du også for klumpede vipper. Resultatet er et flot, sofistikeret vippelook med masser af volumen og længde.


Når du lægger mascaraen så start ved roden af dine vipper og bevæg børsten op ad med små zigzaggede bevægelser. Den buede børsteform gør dit arbejde nemmere. Hvis du vil bygge mascaraen op med flere lag, så gør det mens den stadig er våd på øjenvipperne.

(66)
Lancôme Lash Idole Mascara 01 Black
229,95
Optjen 23 point

Hvis du kan li’…

Lash Idôle mascara, så prøv også Définicils Mascara, der giver lange og perfekt adskilte vipper farvet fra rod til spids. Définicils forlænger vipperne uden at klumpe, giver perfekt farve og holder hele dagen uden at drysse.


Du kan selvfølgelig også kaste din kærlighed over Lancôme Hypnôse Mascara, der er ideel til at skabe vipper med masser af volumen. Mascaraen lægger sig ensartet og let om hvert vippehår og kan lægges igen og igen for at opbygge volumen, uden at den klumper, klistrer eller drysser.


Fuldend din vipperutine med Lancôme, og opnå lige det vippelook, du drømmer om.

(430)
Lancôme Définicils Mascara 01 Black Infini
149,95
Førpris 259,95
Optjen 15 point
(122)
Lancôme Hypnôse mascara Hypnose Black
259,95
Optjen 26 point

Relaterede artikler

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
5 beautytrends i 2021, du bør kende

Vi guider

5 beautytrends i 2021, du bør kende

Af Cathrine Park

Endelig tager vi hul på et nyt år, og forhåbentlig bliver 2021 meget skønnere på alle fronter. Når det kommer til beautytrends, er det i hvert fald en dejlig og spændende tid, vi går i møde, for vi har kigget i krystalkuglen, og giver dig her fem dominerende trends, som du helt sikkert gerne vil kende.

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Af Trine Brøndsted

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs Mere