Vi guider

Få de smukkeste øjenvipper med Lancôme

Øjne er et af de helt store beauty-trends. Derfor har vi sammen med Lancôme sat os for at give dig en simpel guide til, hvordan du med tre lette trin får flotte, stærke og fyldige øjenvipper. For hvem vil ikke gerne have det? Læs med og bliv inspireret til den ultimative vipperutine.

Smukke vipper handler om meget mere end blot mascara. Vi har derfor i denne artikel lavet en guide, så du kan få den ultimative vipperutine. Med både vippeserum, vippeprimer og en fantastisk mascara, er du sikret de flotteste øjenvipper. Læs med!


Mange bruger mascara, rigtig mange. Mascara er nok det, flest vil kalde for et af de helt essentielle makeupprodukter. Og hvis noget er essentielt, skal det helst også have de bedste betingelser. Derfor får du her en guide til flotte og fyldige vipper, som din mascara vil takke dig for.

Trin 1 - Plej

Serum til vipperne er en skøn opfindelse, hvis de har brug for lidt hjælp. Øjenvipper kan - ligesom overbehandlet hår blive skadet. Derfor er det vigtigt med vippeserum, der nærer dine vipper fra rod til spids.  


Med Cils Booster Lash Revitalizing Serum plejer og reparerer du hårfibrene, så vipperne ser tættere, fyldigere og stærkere ud. Vippeserummet skal bruges på et renset øjenområde og lægges langs vippekanten som en eyeliner fra rod til spids som en mascara. Vent 1 minut og 30 sekunder før du går videre til trip 2.  

Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum 4 ml
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
4 ml
LancômeLancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum
389,95 kr.
(54)

Trin 2 – Prep

Boost dine vippers volume. Med en primer skaber du ekstra volumen og længde. Brug Cils Booster XL, som er en hvid mascarabase, der anvendes inden den almindelige mascara. Det ideelle underlag for enhver mascara, hvis du drømmer om smukke, lange vipper.  


Basen lægges som en mascara. Nu er du klar til det sidste trin – selve mascaraen.  

Lancôme Cils Booster Mascarabase Hvid
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
Hvid
LancômeCils Booster Mascarabase
289,95 kr.
(126)

Trin 3 – Påfør

På trods af at mascara nærmest er en makeup must-have, så taler vi sjældent om de forskellige looks, man kan få ved at bruge lidt mindre produkt her og lidt mere der. For med mascara kan du skabe præcis det look, du vil have.


Vi synes, du skal prøve Lash Idole Mascara fra Lancôme, som er en gel mascara, der løfter, giver fylde og fanger hver eneste vippe. Gelformen gør mascaraen nem at arbejde med, og så slipper du også for klumpede vipper. Resultatet er et flot, sofistikeret vippelook med masser af volumen og længde.


Når du lægger mascaraen så start ved roden af dine vipper og bevæg børsten op ad med små zigzaggede bevægelser. Den buede børsteform gør dit arbejde nemmere. Hvis du vil bygge mascaraen op med flere lag, så gør det mens den stadig er våd på øjenvipperne.

Lancôme Lash Idole Mascara 01 Black
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
01 Black
LancômeLash Idole Mascara
249,95 kr.
(217)

Hvis du kan li’…

Lash Idôle mascara, så prøv også Définicils Mascara, der giver lange og perfekt adskilte vipper farvet fra rod til spids. Définicils forlænger vipperne uden at klumpe, giver perfekt farve og holder hele dagen uden at drysse.


Du kan selvfølgelig også kaste din kærlighed over Lancôme Hypnôse Mascara, der er ideel til at skabe vipper med masser af volumen. Mascaraen lægger sig ensartet og let om hvert vippehår og kan lægges igen og igen for at opbygge volumen, uden at den klumper, klistrer eller drysser.


Fuldend din vipperutine med Lancôme, og opnå lige det vippelook, du drømmer om.

Lancôme Définicils Mascara 01 Black Infini
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
01 Black Infini
LancômeDéfinicils Mascara
289,95 kr.
(624)
Lancôme Hypnôse mascara Black
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
Black
LancômeHypnôse mascara
+ 1 farve
289,95 kr.
(255)

Relaterede produkter

Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
50 ml
LancômeLa Vie Est Belle Eau de Parfum
+ 4 størrelser
799,95 kr.
(533)
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Open Eye Effect Waterproof 01 Black  6,5 ml Waterproof
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
01 Black 6,5 ml Waterproof
LancômeHypnôse Doll Eyes Open Eye Effect Waterproof
289,95 kr.
(120)
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 ml
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
50 ml
LancômeAdvanced Génifique Serum
+ 1 størrelse
924,95 kr.
(166)

Relaterede artikler

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Af Trine Brøndsted

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.