Vi guider
Sisley: Her er hemmeligheden bag et sundt hår
Vidste du, at din hovedbund spiller en vigtig rolle for, hvordan dit hår har det? Med den rette pleje af hovedbunden, opnår du de bedste resultater, så dit hår kan vokse sig stærkt og glansfuldt. I denne artikel guider vi til, hvordan du vælger de produkter, der passer bedst til dig.

Når du skal vælge den helt rigtige pleje til din hovedbund, er det først og fremmest vigtigt, at du tager udgangspunkt i, hvordan din hovedbund har det. Er den fedtet, irriteret, tør eller kløende? Når du ved det, er det nemmere at vælge de produkter, du skal gå efter.

Hair Rituel er en unik hårplejeserie fra Sisley, som både har fokus på at styrke og pleje håret, men samtidig tænker hovedbunden først. Filosofien er nemlig, at hele fundamentet for et sundt og stærkt hår er en velfungerende hovedbund. Læs med her, så guider vi til, hvilke produkter fra serien, du skal vælge, for at passe bedst på dit hår og hovedbund.

Til en tør hovedbund

Hvis du har tendens til en tør og irriteret hovedbund, eller ønsker et styrket hår mere med mere glans, så er det denne duo, du skal have fingrene i.

Revitalizing Serum består af koncentrerede mineraler, vitaminer samt ekstrakter fra planter og proteiner. Serummet hjælper med at minimere hårtab og gør håret stærkere og tættere.

Brug den i kombination med Regenerating Hair Care Mask, som hjælper med at give næring til hovedbunden, så den igen bliver sund og kommer i balance. Proteiner, vitaminer og mineraler aktiverer hårsækkene, så de styrkes fra roden. Masken giver også masser af fugt og styrke til hårets længder med dens indhold af olierne fra shea, macadamia og camelia.

Sådan bruger du produkterne: 

Revitalizing Serum bruges i et tørt eller fugtigt hår. Inddel håret i rækker, og påfør tre pipetter af serummet, til hovedbunden er dækket. Har du områder, hvor du oplever hårtab, så vær særlig opmærksom på at påføre serummet her. Sørg for at massere produktet godt ind med fingerspidserne. Lad serummet blive i håret – det skal ikke skylles ud igen.

Start med at bruge serummet som en intensiv kur hver 2. dag i to måneder, og brug det derefter to gange om ugen for at vedligeholde.

Renegating Hair Care Mask anvendes i et nyvasket og håndklædetørt hår. Fordel den i hovedbunden og i hårets længder. Du skal ikke være bange for at komme produktet i hovedbunden – det er meningen, at den skal give næring her også.  Massér den godt ind, og lad den sidde i 10 minutter, før du vasker den ud igen. Håret føles blødt, let og luftigt efter brug.

Til en fedtet og olieret hovedbund

Hvis du har en mere olieret hovedbund, som har tendens til hurtigt at fedte op, er det en god idé at bruge produkter, som renser og lindrer hovedbunden. I Sisleys Hair Rituel-serie finder du denne super-duo, som er perfekt til en mere fedtet hovedbund.

Pre-Shampoo Purifying Mask er en hår- og hovedbundsmaske, som du bruger inden du vasker dit hår. Den hjælper med at absorbere olie og urenheder fra hovedbunden, samt fjerne forureningspartikler. Hovedbunden rensens og lindres, så håret bliver mere modtageligt overfor resten af din hårpleje. Den indeholder hvidt ler, som fjerner overskydende talg, renser porerne og fjerner urenheder. Derudover mindsker den lugt fra hovedbunden.

Gentle Purifying Shampoo indeholder en mild og dybderensende formel, som nænsomt renser hovedbund og hår frit for talg, urenheder og rester af stylingprodukter. Den indeholder blandt andet ekstrakt af java-te, æterisk olie af rosmarin, zink, magnesium og kobber. Det hjælper med at fremme iltningen af hovedbunden, så den kommer tilbage i balance. Provitamin B5 og bomuldsproteiner giver fornyet styrke til håret.

Sådan bruger du produkterne:

Pre-Shampoo Purifying Mask påføres i hovedbunden og på tørt hår, inden du hopper under bruseren og vasker håret. Mundstykket gør det nemt at få produktet godt ned i hovedbunden. Masssér masken ind, og lad den virke i 10 minutter. Skyl efterfølgende håret, og vask efter med shampoo.

Gentle Purifying Shampoo bruges som en hver anden shampoo. Påfør en lille mængde, og massér ind i hår og hovedbund. Gentag eventuelt, hvis du føler behov for det. Den indeholder ikke sulfater, så du vil muligvis opleve, den ikke skummer nær så meget op, som du måske er vant til fra andre shampooer.

Til dig, der døjer med skæl

Hvis du døjer med skæl, eller har en irriteret hovedbund, så er det en rigtig god idé at bruge produkter, som er skræddersyet til at hjælpe. Bruger du produkter, der er for udtørrende, kan det nemlig gøre problemet værre.

Soothing Anti-Dandruff Shampoo er en shampoo, der hurtigt lindrer hovedbunden og genopretter balancen. Allerede efter første gang du bruger den, vil du opleve, at forekomsten af skæl er mindre synlig, og at hovedbunden føles lindret.

Brug den sammen med Soothing Anti-Dandruff Cure, som er et hovedbundserum, der renser hovedbunden og genopretter dens balance. Den indeholder Intense Rebalancing Complex, som blandt andet består af salvieekstrakt, sellerifrøekstrakt og æterisk verbanaolie. Provitamin B5 styrker hårfibrene og gør håret mere blødt og glansfuldt.

Sådan bruger du produkterne:

Hvis du vil irriteret hovedbund og skæl til livs, er det en rigtig god idé at bruge de to produkter sammen. Det giver længerevarende resultater, som sammen genopretter balancen i din hovedbund.

Soothing Anti-Dandruff Cure bruges tre gange om ugen i tre uger som kur. Fordel serummet i hårbunden med pipetten, og massér det ind med fingerspidserne. Produktet skal ikke skylles ud.

Andre populære produkter fra Sisley:

Relaterede artikler

Alt du skal vide om tør og kløende hovedbund

Din sundhed

Alt du skal vide om tør og kløende hovedbund

Af Rikke Ebba Opstrup, Farmakonom

Du kender det måske - hovedbunden kradser og klør, så det er lige til at blive tosset af. Men heldigvis er der råd for at komme den kløende hovedbund til livs. Vi har i denne artikel samlet de bedste produkter til en tør hovedbund og svarer på de mest stillede spørgsmål.

Læs Mere
Slip for skæl og hovedbundsproblemer

Matas LIVE

Slip for skæl og hovedbundsproblemer

Af Matas

I dag guider vores frisør Maj til, hvordan du kan slippe af med skæl, hvis du er uheldig at døje med dem. Der er heldigvis rigtig meget man kan gøre for at komme problemet til livs. Maj hjælper dig også med at afgøre, om der nu rent faktisk også er tale om skæl - eller blot om irriteret hovedbund.

Læs Mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Hairstudio

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere
Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.