• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Disse produkter kan Mette Helena ikke undvære

Du kender nok Mette Helena fra Nybyggerne, eller måske er du en af hendes 96 tusind følgere på Instagram. Mette Helena er nemlig boligstylist, influencer og alenemor – og det giver en travl hverdag med mange bolde i luften. Vi har taget en snak med hende om at få alting til at gå op og samtidig huske egenomsorg og ikke mindst sin hudplejerutine.

Når det kommer til hudpleje, er det vigtigste for Mette Helena, at det er enkelt og nemt at overskue. I denne artikel kan du blive inspireret, når vi giver en simpel step-by-step guide til hende hudplejerutine og afslører, hvilket brand der har været en del af hendes toilettaske hele hendes voksne liv.  

Hudpleje kommer ofte i sidste række  

“Hudpleje og egenomsorg kan være lidt af en udfordring i en travl hverdag med arbejde og børn. Og i den behovspyramide, som jeg jonglerer rundt i som alenemor, er min hud ofte det sidste, jeg får sat tid af til, når opgaverne skal prioriteres,” fortæller Mette Helena.  


“Det er tit om aftenen, jeg er allermest træt og glemmer alt om mig selv og alt det, jeg burde gøre for min hud. Selvom det nok er dér, min hud har allermest brug for, at jeg giver den omsorg”.  

​​​​​​​

For Mette Helena er det vigtigste derfor, at hudpleje skal være nemt at overskue og kræve en minimal indsats for at få en sundere og velplejet hud.


Samtidig fortæller hun også, at det spiller en stor rolle for hende, at produkterne er så skånsomme som muligt og ikke gør mere skade end gavn – hverken på mennesker eller natur.  

3 er et magisk tal  

Hvis man spørger Mette Helena om, hvilket brand der er hende go to, er svaret rimelig tydeligt: “Clinique er et klassisk brand af høj kvalitet og har været en del af min toilettaske og makeuppung hele mit voksne liv”.  


“Jeg er glad for Cliniques 3 trinssystem, fordi det består af bare tre enkle trin, jeg kan overskue, og som samtidig er ret effektive” forklarer hun.  

​​​​​​​

Ud fra Mette Helenas fortælling kommer det ikke som nogen overraskelse, at lige netop Cliniques 3 trinssystem tiltaler hende. Det er nemlig særligt udviklet med henblik på, at det skal være nemt at pleje sin hud med bare tre simple og effektive trin både morgen og aften.  

Step by step-guide

Step 1: Rens

Første step i Cliniques 3 trinssystem er at rense huden, så de udefrakommende påvirkninger kan blive vasket af, og den efterfølgende pleje får de bedste forudsætninger for at trænge godt ind.  


Mette Helenas foretrukne renseprodukt er All-in-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover, der har en lækker cremet tekstur, som fjerner makeup, renser huden i dybden og efterlader huden frisk og blød.

Step 2: Eksfolier

Andet step i hudplejesystemer er eksfoliering, der er med til at fjerne overskydende olie og døde hudceller fra hudens overflade, samtidig med det forbereder huden, så den lettere kan tale imod produkterne i trin 3.


Clarifying Lotion 2 er det produkt, som Mette Helena sværger til i andet trin af sin hudplejerutine. Den eksfolierende lotion påføres med en vatrondel og er desuden med til at mindske fine linjer.  

Step 3: Fugt

Sidste trin er fugt, som er vigtigt for at sikre en optimal fugtbalance i huden.  

Som ung var Mette Helena ret fugtforskrækket og forestillede sig, at creme kunne give hende uren hud. “I dag ved jeg dog, at ekstra fugt gavner mig hud” slår hun fast.

Hun bruger her Clinique iD med den fugtgivende Dramatically Different Moisturizing Lotion med et aktivt koncentrat særligt udviklet til at give glød.  

Flere favoritter gennem tiden

Allerede fra Mette Helena var ung, har hun brugt Cliniques simple og effektive hudplejeprodukter – og hun fortæller, at der over årene er kommet flere og flere favoritter til på badeværelseshylden.

​​​​​​​

“3 trinssystemet har hele tiden kunne udbygges i forhold til de udfordringer, min hud er stødt på i takt over årene” fortæller hun.  

Mette Helenas musthaves

“Min basishudplejerutine er blandt andet blevet udbygget med Clinique Smart Custom-Repar Serum, og den ultimative anbefalelsesværdige Moisture Surge Intense i takt med, at min hud er blevet mere moden” fortæller Mette Helena.


“I min aftenrutine tilføjer jeg også Clinique Smart Night Clinical Multi-Dimensional Repair Treatment med retionl - når jeg altså husker det.”


Sidstnævnte er faktisk en nyhed fra Clinique, der gør huden mere ensartet i forhold til rynker og tekstur, samtidig med den beroliger med masser af fugt.  


Meeen hvis hun nu er helt ærligt, så er det ikke kun produkternes effektivitet, der spiller en væsentlig rolle, når Mette Helena skal vælge hudpleje:  

​​​​​​​

“Som boligstylist er der også stor æstetisk nydelse for mig at have Clinique stående fremme. Jeg synes, det er nogle lækre produkter, der giver mig en visuel tilfredsstillelse på mit badeværelse.”  

Relaterede artikler

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere
Sådan finder du din hudtype

Vi guider

Sådan finder du din hudtype

Af Cecilia Demant

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende når vi skal vælge de produkter som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine skønhedsprodukter.

Læs Mere
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere