• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Tre nyheder i Cliniques Moisture Surge-serie

Moisture Surge Eye 96-hour hydro-filler concentrate med fugtbevarende aloe-smør. Oplev nyheden og resten af Moisture Surge familien.

Moisture Surge fra Clinique er en hudplejeserie der er udviklet til at fylde hudens fugtdepoter op, så du får en flot hud med en sund glød. Lige nu lanceres 3 nyheder i serien

Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate

En ultralet, plejende og intenst fugtgivende vand-gel, der hjælper med at gendanne fugtniveauet omkring øjnene. Opfrisker øjeblikkeligt huden omkring øjnene og holder på fugten i op til 96 timer ved hjælp af Auto-Replenishing Lipid-Sphere Technology. Fyldt med plejende aloesmør og opfriskende C- og E-vitamin.

Den perfekte gave til Mors Dag fra Clinique

Vi guider

Den perfekte gave til Mors Dag fra Clinique

Alle fortjener at blive forkælet på Mors Dag. Clinique lancerer to gaveæsker fyldt med alle favoritterne for at fejre denne særlige dag. Moisture Surge Favourites sikrer huden intens fugt og High Impact Favourites giver et smukt intenst look som skånsomt fjernes igen.

Læs også

Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25

En let farvet ansigtscreme, der giver 12 timers fugt, perfekt hudtone og beskyttelse i ét.


Effektfulde, fugtgivende ingredienser, som hyaluronsyre og aktivt aloe vera-vand, sikrer, at huden føles fyldigere og dugfrisk i op til 12 timer. En ren og fin farve, der giver en perfekt finish og dækker en bred vifte af hudtoner. Sved- og fugtafvisende formel sørger for, at huden har en frisk, naturlig finish hele dagen. Oliefri.


Mimetic-Shade Technology sikrer, at hver eneste rene, perfekte nuance blendes fejlfrit med en række hudtoner. Hyaluronsyre og aktivt aloe vera-vand holder huden fugtet i op til 12 timer. Solbeskyttelse og antioxidanter værner huden mod skadelige UV-stråler forurening, pollen og andre urenheder.

Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment

Intens fylde og fugt til læberne dag og nat. Udglatter, fugter og giver bløde, dugfriske læber.


Giver fylde, fugt og næring og sikrer bløde og smidige læber. Brug den som en plejende fugtmaske natten over eller til et øjeblikkeligt fugtboost før makeup.

(30)
Clinique Moisture Surge Lip Hydro-Plump Treatment 10 ml
164,95
Optjen 17 point

Relaterede produkter

(219)
Clinique Jumbo Body Lotion 400 ml
194,95
Optjen 20 point
(95)
Clinique All About Eyes Rich 15 ml
294,95
Optjen 30 point
(118)
Clinique Antiperspirant Deodorant Roll-On 75 ml
164,95
Optjen 17 point

Relaterede artikler

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Af Trine Brøndsted

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs Mere
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere