• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

En face mist efter dit behov - kend 7 af de bedste

Sandt eller falsk: En face mist er et multiprodukt, der kan bruges året rundt. Sandt! En face mist, som også kaldes ansigtsspray og ansigtsmist, er din bedste ven, når dit ansigt trænger til et fugtboost i løbet af dagen. Der findes en face mist til enhver hudtype og ethvert behov, og i indlægget her har jeg samlet nogle af de bedste face mists, der hver især har unikke egenskaber.

Særligt om sommeren og på varme dage er face misten et musthave, som formår at give et kæmpe boost af næring til huden i ansigtet. Har du endnu ikke eksperimenteret med den velkendte mist, har du noget særligt til gode.


Som du måske kan tyde af overskriften, findes der en face mist til alle behov og hudtyper. Fællesnævneren for diverse face mists på markedet er dog, at de er super lette at bruge, og efter et enkelt sprøjt - eller to - får din hud glæde af produktets egenskaber. Med de ord vil jeg nu introducere dig til 7 af de bedste face mists, så du kan blive klogere på, hvilken én der vil passe bedst til dig og din hud.

Se 7 af de bedste face mist til forskellige behov her:

1. Den opfriskende uden parfume 

Stay Fresh Facial Mist er personligt en af mine favoritter, når det kommer til face mists. I korte træk er det en opfriskende mist, der er udviklet til ung hud og er uden parfume. Provitamin B5 og Sodium hyaluronate virker fugtgivende på huden, mens Niacinamide hjælper med at mindske urenheder. Win-win!
​​​​​​​

Brug den i løbet af dagen til at friske huden op ved at spraye direkte på ansigtet eller som en skintonic til at rense ansigtet. Ønsker du at bruge den som et alternativ til din skintonic, vil jeg anbefale, at du sprayer misten på en vatrondel inden brug.

(46)
Plaisir Stay Fresh Facial Mist 100 ml
79,95
Optjen 8 point

2. Den ekstra fugtgivende

Hungrer din hud efter ekstra fugt i løbet af de varme sommerdage? Så er dit face mist match den ekstrem fugtgivende face mist fra Beauté Pacifiques SuperFruit serie, der går direkte ind og tilfører og binder fugten i huden. Misten giver en frisk fornemmelse på huden, og er et suverænt produkt at have med på kontorpladsen, hvis huden føles tør, stram eller træt i løbet af dagen.

Misten har et højt indhold af SuperFruit-ekstrakter fra tyttebær, som har en beskyttende effekt på hudens celler. Som et lille bonus tip kan du med fordel bruge misten på halsen. Den har jo også brug for et fugtboost i sommervarmen!  

3. Den med solfaktor  

I kender sikkert de 3 s'er, man skal huske om sommeren: skygge, solhat og solcreme. For at imødekomme det tredje ''s'' har Biotherm udviklet en face mist med solfaktor, der let plads i håndtasken.

Indholdet af SPF 50 sørger for, at din hud er godt beskyttet, mens dens indhold af vitamin-E virker effektivt mod eventuelle solskader. Misten har en transparent og vandfast formel og giver huden en ekstra sommerglød.

(26)
Biotherm Eau Solaire Hydratante Face Mist 75 ml
199,95
Optjen 20 point
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs også

4. God efter sol 

Skulle skaden være sket, og du er blevet forbrændt, så er Rose Water Elixir fra Sard en god løsning på problemet. Den er nemlig utrolig effektiv, hvis man har fået forbrændinger fra eksempelvis solen. Derudover er den god at bruge til fiksering af makeup og som fugtbooster. Hvilke mirakelprodukt!  

Indholdet af rosenvand bidrager til den mere sensitive, irriterede og ubalancerede hud og kan mindske synligheden af fine linjer. 

(9)
SARDkopenhagen Rose Water Elixir 100 ml
204,95
Optjen 21 point

5. Den med kollagen 

Kollagen er et vigtigt protein for kroppen, som desværre svækkes med alderen. Dermalogica Antioxidant Hydramist har en opstrammende effekt og sørger for at gennemfugte og forbedre strukturen i huden. Med det sagt er den udviklet til at reducere ældningstegn, der med tiden naturligt forekommer.

Sprayen indeholder ingredienser som magnesium ascorbyl fosfat, der bl.a. stimulerer collagendannelsen samt hvid te, lakrids og betaglucan, der effektivt går ind og beskytter samt beroliger huden. Ansigtssprayen kan både bruges som en del af din hudplejerutine, efter du har renset din hud, men også i løbet af dagen ovenpå makeuppen for at friske huden og ikke mindst dit look op.  

6. Den beroligende  

Der er ikke noget som et køligt boost til huden, når man har været under solens varmer stråler det meste af dagen, eller hvis man har siddet indenfor i 25+ grader. Er der vel? Lavendel er specielt kendt for sin kølende og beroligende effekt, der kan virke afslappende på hunden, og det er lige præcis den følelse, som Tromborgs Lavendel Water Mist giver.


Lavendel Water har også andre fantastiske egenskaber gemt i ærmet som at tilføre ekstra fugt, og så kan den bruges som et alternativ til en skintonic. Et sandt multiprodukt med mange gode egenskaber! ​​​​​​​

Tromborg Lavender Water 100 ml
289,95
Optjen 29 point

7. Den, der også kan bruges til daglig rens

Jeg har nævnt, at der særligt er nogle af de udvalgte face mists, der også fungerer godt som en skintonic. Så jeg tænker lige at runde mit ''lille'' indslag af med et populært produkt, som jeg ved, at der er mange forbrugere, der elsker. Nemlig Ecooking Skintonic.


Udover at være en forfriskende og opstrammende skintonic, der plejer, fugter og renser huden, fungerer den også suverænt som en opfriskkende mist, hvis din hud føles tør. Misten indeholder både økologisk aloe vera, økologisk e-vitamin og økologisk agurk.

(23)
Ecooking Ecooking Skintonic Parfumefri 200 ml
127,95
Førpris 169,95
Optjen 13 point

Hvad er en face mist? 

En face mist er en spray til ansigtet, der tilfører fugt og forskellige plejende ingredienser på huden. Den lægger sig som en fin forstøvet overflade, når den sprøjtes på huden, der hurtigt trænger ind og gør sit arbejde.

Udover at tilføre ekstra fugt, fungerer flere face mists også godt som en nedkølende spray gennem de varme sommerdage. Den kan både fungere som en erstatning for skintonicen, og er derudover et godt alternativ til den populære setting spray, der holder og fikserer makeuppen. Det er forskelligt fra mist til mist, hvilke plejende ingredienser og vitaminer den indeholder, og hvad den bidrager ekstra med til huden. Derfor har jeg dykket ned i 7 forskellige face mists til forskellige behov, så du forhåbentligt kan finde dit face mist match!

Relaterede produkter

(49)
Rudolph Care Acai Antioxidant Facial Mist 100 ml
294,95
Optjen 30 point
(13)
MIILD Facial Mist Refreshing & Drizzling 50 ml
189,95
Optjen 19 point
(25)
Ecooking Ecooking Skintonic 200 ml 200 ml
127,95
Førpris 169,95
Optjen 13 point
(15)
Tromborg Calendula Water 100 ml
289,95
Optjen 29 point

Relaterede artikler

Opgradér din renserutine

Vi guider

Opgradér din renserutine

Af Nanna Skousbøll

Føler du ikke, at du kommer helt i dybden, når du renser din hud morgen og aften, kan du gøre din renserutine endnu mere effektiv med en ansigtsbørste. Ledsaget af dit favorit-renseprodukt kan en ansigtsbørste blive din nye yndlingsmakker, der giver dit ansigt en afslappende massage, gør det nemmere at vaske dit ansigt og holde skønhedshygiejnen helt i top.

Læs Mere
Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Vi guider

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Af Benedikte Lundberg

”Affordable luxury” er Plaisirs motto, og det lever mærket virkelig op til med deres hudplejeserie Glow Beautiful, der er målrettet til moden hud. I indslaget her guider vi dig igennem Glow Beautiful serien og dens fantastiske egenskaber. Som det ligger i navnet 'Glow', kan du blandt andet forvente, at din hud vil få en uimodståelig glød af seriens skønne darlings.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber, som den "nye" hotte hjælper når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagenboostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs Mere