Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Inden for Danmarks landegrænser finder du et ocean af fantastiske beauty brands. I dag fremhæver vi syv populære af slagsen, og måske du kan gætte, hvad det er, netop disse syv mærker har tilfælles? Ellers gi’r vi gerne en hjælpende hånd; de syv brands i dagens spotlight producerer hudpleje med naturlige ingredienser, og vi er vilde med konceptet.


Det kan dog være svært at navigere i oceanet og tyde, hvad det egentlig er, de forskellige brands har at byde på, og derfor tager vi dig med på en guidet tour gennem nogle af Danmarks absolutte darlings inden for hudpleje og beauty.

Danske hudplejebrands med fokus på naturlighed:

1. Rudolph Care

Rudolph Care er i dén grad et dansk beauty mærke, der går op i naturlighed.


Brandet blev grundlagt i 2006 af skønne Andrea Elisabeth Rudolph, og fortællingen bag tager afsæt i Andreas eget opgør med kemikalier i kroppen. De lækre skønhedsprodukter, du finder i sortimentet, er således økologiske – og tilmed er de virkningsfulde, og dermed kan du være sikker på, at du tager hånd om krop, sjæl og natur, når du lægger din favorit fra Rudolph Care i kurven.


Produkterne er Svanemærkede, og de har desuden den økologiske certificering, Ecocert, hvilket er et kvalitetsstempel, der blot gør de mange ’darlings’ i udvalget endnu mere attraktive. Hovedingrediensen i produkterne er Acai – en ingrediens, der er rig på vitaminer, mineraler samt har et højt indhold af antioxidanter. Ren forkælelse til huden, med andre ord, hvis du spørger os!


Se vores store udvalg af Rudolph Care


2. MIILD

Her på Stories redaktionen er vi flere, der har kastet vores kærlighed over det danske mærke, Miild, der producerer naturlige hudpleje- og skønhedsprodukter, og vi kan ikke få nok af den unikke fortælling bag brandet.


I spidsen står de to power kvinder, Tanja og Trine, der begge er makeupartister med masser af erfaring. De oplevede begge gener i forbindelse med brug af makeup og hudpleje, og det var det, der fik dem til at skabe Miild produkterne, der er Svanemærkede og allergicertificerede samt har Ecocert Cosmos mærket.


I Miild-sortimentet finder du den skønneste hudplejeserie, der er baseret på naturlige ingredienser, der sikrer resultater på en blid vis. På redaktionen er vi tossede med Miilds serum – en sand fugtbooster, der giver en smuk glød til huden. Hvis du mangler en ny favorit til hylden, kan du, med andre ord, trygt udforske Miilds sortiment.


Se vores store udvalg af Miild


Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs også

3. Tromborg

Tromborg er én af danskernes ultimative beauty favoritter – og det er tilmed et brand, som får meget opmærksomhed fra udlandet – og det forstår vi godt.


Det danske brand er skabt af power kvinden, Marianne Tromborg, der har sat sig for at producere økologiske og hudvenlige skønhedsprodukter baseret på videnskab, og man kan vist roligt sige, at Tromborgs serie af hudplejeprodukter er indbegrebet af eksklusivitet.


I sortimentet finder du de lækreste cremer, masker samt renseprodukter, og du vil desuden støde på hudpleje med æteriske olier, der giver en fantastisk, terapeutisk effekt. Sukker du efter en sikker vinder til badeværelseshylden? Dine bønner er hørt – Tromborgs hudplejeserie er svaret. Slå dig løs!


Se vores store udvalg af Tromborg
​​​​


Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Læs også

4. Matas Natur

Du kender nok allerede Matas Natur – ellers kan det være, du snart skal tage en rundtur i det skønne udvalg af naturlige hudplejeprodukter.


Vi er hvert fald stolte af, at Matas Natur hører under vores brand paraply, og vi er glade for, at vi kan gøre det nemt for dig at træffe et grønnere valg. De skønhedsprodukter, du finder i sortimentet, udmærker sig, enten fordi de er certificerede, økologiske, naturlige, særligt bæredygtige eller veganske. Aloe Vera, gojibær, havtorn og blåbær er et udpluk af de naturlige ingredienser, der anvendes i netop Matas Naturs hudplejeserie, og når du lægger et produkt herfra i kurven, kan du således vide dig sikker på, at du er på vej til at træffe et grønnere valg.  


Er du på udkig efter et naturligt skønhedsprodukt, der er til at betale, bør du altså udforske Matas Naturs sortiment, der består af prisvenlige darlings til din badeværelseshylde.


Se vores store udvalg af Matas Natur


5. Raunsborg

Raunsborgs hudplejeserie er et resultat af den magi, der opstår i mødet mellem natur og videnskab.


Produkterne er baserede på ingredienser fra den nordiske natur, omdrejningspunktet i brandets DNA, og de er blandt andet berigede med urter, planter og blomster. Sortimentet består af alt lige fra en naturlig håndcreme til en virkningsfuld anti-age dagcreme, der virker udglattende på huden. Du kan altså – med stor sandsynlighed – finde dit perfekte match i det skønne udvalg, der byder på naturlige produkter til såvel mænd som kvinder.


Med andre ord kan du trygt lade dit længselsfulde blik hvile på Raunsborg, hvis du sukker efter hudplejeprodukter med nøje udvalgte, naturlige ingredienser, der har en reel virkning på din hud.


Se vores store udvalg af Raunsborg​​​​​​​


6. RAZspa

Når man snakker dansk hudpleje i høj kvalitet, skal RAZspa naturligvis nævnes. Der er nemlig tale om et gennemført dansk beauty brand, der forhandler naturlige hudplejeprodukter til den kvalitets- og miljøbevidste forbruger.


Rasmus Bjørn Steen-Gørup, manden bag succesen, har gennem de seneste 15 år udviklet plejeprodukter til huden, der er baserede på naturens helbredende og skønhedsfremmende ingredienser. Faktisk har han selv plukket og samlet mange af ingredienserne fra den nordiske natur. Ret sejt, ikke?


Sortimentet byder på noget til enhver smag, og du kan lægge sera, ansigtscremer, face masks og meget mere i kurven og derefter se frem til at forkæle din hud med det bedste fra den mest naturlige kilde af dem alle: naturen. Bedre bliver det vist ikke!


Se vores store udvalg af RAZspa


7. NatureCell

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med det danske mærke, NatureCell Denmark, og deres fantastiske produkter?


Ellers er det vist ved at være på tide; der er nemlig tale om et brand, der producerer hudplejeprodukter med unikke CBD-egenskaber, som hjælper med at skabe balance i huden – uanset hudtype. De unikke CBD-egenskaber er udvundet af økologiske, danske hampblade, og der er således tale om naturlige produkter, der tilmed skaber synlige resultater. Det er hvert fald noget, vi har erfaret her på Stories redaktionen, hvor NatureCell produkterne er velrepræsenterede på badeværelseshylden hos flere af os.


Sortimentet dækker over produkter til pleje af huden i ansigtet, og du finder både rens, serum, olie samt creme, og derfor kan du kreere en hudplejerutine, der udelukkende er baseret på NatureCells virkningsfulde produkter.


Se vores udvalg af NatureCell Denmark


Relaterede artikler

8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Af Amalie Schiller

Her på redaktionen elsker vi luksuriøse hudplejeserier, der giver en følelse af velvære – og det er her, Ecookings kropplejeprodukter kommer ind i billedet. Den lækre serie giver en vaskeægte spa følelse, og det er altså noget, vi er tossede med. Og så synes vi, at det er ret sejt, at det er en dansk power-kvinde, der står bag, nemlig Tina Søgaard.

Læs Mere
Alt du skal vide om hudpleje med cannabis

Spot Trenden

Alt du skal vide om hudpleje med cannabis

Af Isabel Thostrup

Cannabis er en kæmpe trend inden for hudpleje verden over lige nu – men hvordan virker det, og hvad er det godt for? Vi har samlet alt det, du skal vide om de aktive, men ikke-euforiserende stoffer fra cannabisplanten.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.