Vi guider
Top tre bestsellers fra Plaisir
Matas’ eget luksusmærke Plaisir er kendt for at skabe effektive og skånsomme produkter i en prisklasse, hvor rigtig mange kan være med. Gode skønhedsvaner er alfa omega for en lækker og velplejet hud – men måske du er i tvivl om, hvor du skal starte? Så har vi hjulpet dig lidt på vej og har samlet tre absolutte bestsellers fra Plaisir til en god ansigtspleje-rutine. Og stay tuned to the end – for du skal ikke snydes for tre skønne produkter fra brandet, der for nyligt har ramt Matas-hylderne.

Jeg er personligt stor fan af Plaisir. For de har lækker hudpleje, der er til at betale, og som i den grad leverer på resultaterne. Jeg har selv brugt deres produkter i mange år, blandt andet fordi jeg synes, de er eminente til at skabe effektiv hudpleje med parfumefri alternativer. Og jeg er ikke den eneste – for Plaisir er en populær dame her hos Matas. Derfor har vi samlet de tre bedst sælgende produkter til dig her, så du kan blive klogere på, hvad du skal klikke i kurven næste gang, der skal shoppes.

1. Den bedst sælgende dagcreme

Plaisir har været rigtig gode til at skabe hudpleje til alle aldre, så der findes en hel hudplejerutine til alle behov. Men blandt deres fantastiske dagcremer topper Plaisir Intensive Anti-Ageing Day Cream. Det er en dagcreme, som er udviklet til dig, der er 55+ og ønsker at mindske fine linjer og rynker.
​​​​​​​

Cremen indeholder et 3-dobbelt hyaluronsyre kompleks, hvilket betyder, at den intensivt arbejder på at fugte og forynge huden. Den indeholder også creatine, som hjælper med at mindske pigmentpletter. Cremen hjælper med at opstramme den modne hud og give en masse god glød, der holder hele dagen.

Brug Plaisir Anti-Ageing Night Cream om aftenen, så din hud også får den rette beskyttelse og pleje over natten.

Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Vi guider

Hudpleje til alle aldre: Vi guider til Plaisir

Alt afhængigt af hvor du er i livet, så vil din hud have forskellige behov. Og de behov kan det være en rigtig god idé at lytte til, hvis du vil skabe de bedste vilkår for din hud. Men hvor skal man starte, spørger du måske? For det kan være en jungle at finde hoved og hale i hudpleje – men bare rolig, Plaisir har din ryg! I denne artikel vil jeg guide dig gennem de forskellige serier, Plaisir har skabt, og hjælpe dig til at finde ud af hvilke produkter der vil passe til lige præcis din hud.

Læs også

2. Den bedst sælgende rens

Plaisir Micellar Water er en perfekt cleanser til dig, der ønsker et alsidigt produkt, men samtidig ikke vil gå ned på god hudpleje. Den er god at bruge om aftenen, når du skal tage din makeup af og rense huden. Men den er også mild og skånsom nok til at bruge om morgenen til lige at fjerne det værste snavs og overskydende olie på huden fra natten.

Den indeholder kreatin, som forbedrer hudens elasticitet, stimulerer cellefornyelsen og opstrammer. Hamamelisvand hjælper porene til at trække sig sammen, så du undgår uønskede  urenheder. Og sidst men ikke mindst PEG-7 Glyceryl Cocoate, som er et vaskeaktiv, der renser huden skånsomt for snavs og makeup.

Du bruger den ved at komme lidt produkt på en vatrondel. Fjern først din øjenmakeup, og rens herefter ansigtet. Du kan sagtens rense to gange, hvis du vil have det optimale ud af produktet. Produktet skal renses af igen med vand, når du har brugt det.

3. Den bedst sælgende ansigstscrub

Indimellem er det en rigtig god idé at få skrubbet sin hud, så huden bedre kan forny sig selv og får masser af lækker glød. Og her er I helt vilde med Plaisirs Face Scrub, hvilket vi godt kan forstå – for det er vi også!

Det er en fugtgivende ansigtsscrub, som med sit indhold af små, fine vulkanske sten nænsomt sliber de døde hudceller af huden, så den efterlades blød og smidig. Den er rigtig god at bruge et par gange om ugen, så din hud har de bedste betingelser for at holde sig sund og lækker. Den indeholder glycerin, som fugter huden, og kreatin, som modvirker, at huden udtørrer. Et godt tip er at have den stående i badet – det er nemlig supernemt lige at huske at få brugt den, når du alligevel står under bruseren med fugtet hud.

Den har en gelé-konsistens, som du nemt kan fordele rundt i ansigtet. Massér huden med små, cirkulære bevægelser med et let pres. Rens scrubben af igen med vand efterfølgende.

Og så var der lige 3 nye favoritter..

Plaisir Self Tanning Drops er perfekte til dig, der ønsker lidt ekstra glød til dit ansigt. Kom 2-3 dråber i din dag- eller natcreme, og oplev hvordan din hud vil stråle med et sunkissed glow. Ikke dårligt! Og husk – den kan også bruges i bodylotion (her skal der 4-6 dråber til).

Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer er et kosttilskud, som består af kollagenpeptider. Ens egen naturlige kollagen begynder at aftage fra 35-års alderen, hvilket er helt almindeligt. Men med dette kosttilskud får du blandt andet Vitamin C og Zink, som bidrager til normal dannelse af kollagen.

Plaisir Niacinamid 10% Serum er perfekt til dig, der ønsker at mindske urenheder og talg i huden. Derudover virker den med sit indhold af blandt andet allantoin og glycerin fugtgivende på huden og mindsker over tid også fine linjer og rynker. Et lækker, parfumefrit produkt, som har mange gode egenskaber.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Vi guider

Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Du kender måske Matas’ eget luksusmærke Plaisir, men vidste du, at mærket også har en serie målrettet ung hud? Plaisir Young Skin er til dig på 15-25 år, der består af produkter uden parfume med skånsomme og plejende ingredienser. Det lyder jo meget godt det hele, men virker produkterne som de skal? Det har jeg sat mig for at teste. Her får du min ærlige oplevelse med en daglig plejerutine fra Plaisir Young skin-serien.

Læs Mere
Vi tester: Plaisir Niacinamid Booster Serum

Vi guider

Vi tester: Plaisir Niacinamid Booster Serum

Af Matas

Hvordan kan det være at komplicerede biokemiske ord lige pludselig finder vej til vores almindelige ordforråd? Tjaa…vi ved det ikke, men det er altså sket med det ord, som det meste af denne artikel kommer til at handle om nemlig – niacinamid. Plaisir er nemlig blevet et serumprodukt bedre med 10% Niacinamid Booster Serum, og vi har på redaktionen testet den. Læs med og hør vores bedømmelser.

Læs Mere
Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Vi guider

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Af Benedikte Lundberg

”Affordable luxury” er Plaisirs motto, og det lever mærket virkelig op til med deres hudplejeserie Glow Beautiful, der er målrettet til moden hud. I indslaget her guider vi dig igennem Glow Beautiful serien og dens fantastiske egenskaber. Som det ligger i navnet 'Glow', kan du blandt andet forvente, at din hud vil få en uimodståelig glød af seriens skønne darlings.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.