Vi guider
Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers
Vil du også gerne kunne give dig selv en lækker ansigtsmassage? Med face rollers i krystal kan du let og sikkert øge blodcirkulationen i ansigtet og sikre dig en lækker og sund glød.

Face rollers kan bruges hver dag og er er lette og ret intuitive at bruge - og man kan faktisk ikke rigtigt gøre det forkert. Face rolleren giver glød, er god til at arbejde dine produkter ind i huden og så er den så smuk at have liggende på badeværelseshylden.

Den ultimative guide til krystal face rollers:


Honest Beauty Talks

- Vi har designet Glow rolleren så den består af en ende med ægte krystal, som vælges intuitivt eller efter din hudtype, et håndtag af bjergkrystal, da bjergkrystal booster og renser energien af andre krystaller, og hvid nepfrit jadeende med tekstur, for at stimulere huden til at give ekstra glød.


Vi finder vores krystaller fra hele verden. Vores rosakvarts, bjergkrystal, ametyst og sodalit krystaller er fra Brasilien. Obsidian er fra Mexico, nefrit jade er fra Kina og aventurin er fra Indien. Glow rolleren er sammensat samt sorteret og renset af os i Danmark.
A Pure Mind

- Ansigtsruller fra A Pure Mind er  i ægte naturædelsten og krystaller, derfor altid kølende og helt unikke. Hver sten og krystal har sin unikke betydning.


Giv din hud massage og en dejlig glød med de smukke ansigtsruller. Det giver øget blodcirkulation, dermed mere ilt til cellerne, som de har brug for.Hvad er forskellen på face rollers og gua sha?

Face rolleren arbejder mere overfladisk end gua shaen, derfor er den ideel at bruge om morgenen for at vække huden blidt og for at få sat gang i blodcirkulationen og mininere den der 'puffyness' man godt kan vågne op med efter en nats søvn.

Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha massage

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er efterhånden blevet en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Vi guider til den populære, virkningsfulde sten - i samarbejde med Maria Zabrodina, der er certificeret Gua Sha behandler og ekspert i facelifting.

Læs også

Følg videoguiden trin for trin og se hvordan de erfarne gør det:


Honest Beuaty Talks guider: Sådan bruger du Glow Rolleren:

  1. Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle krystalenden frem ogtilbage på punket. Gør dette i begge sider.
  2. Brug nu jadestensenden med tekstur over de steder hvor huden trænger til lidt ekstra glød og liv.Fx. Over panderynken, krageteerne, gamle acnear, hals og hage (de grå pile på billedet). Du kanrulle op og ned, frem og tilbage og skråt men ikke i cirkler.
  3. Bliv et minut på hvert område indtil huden er blevet let rød. Det er vigtigt du ikke overstimulererhuden og det er altid bedst at starte blidt ud. Jadestenen med tekstur anbefales ikke de stederhvor du har sår, bumser, acne, eksem eller anden hudlidelse.
  4. Nu skal du brug krystalenden til en afsluttende lymfedrænage.
  5. Lav 5-10 blide strøg med krystalenden fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gernehelt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt.Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl dem der har sat sig fast som rynker og linjer.
  6. Med krystalenden ruller du blidt nu fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud modtoppen af øret 3-10 gange med blide strøg.
  7. Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du nårøjenbrynet.
  8. Afslut med at dræne til lymfen ved at rulle krystalenden fra toppen af øret ned langs halsen tilkravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret, så dukan også rulle bag ved øret. Gør det der føles bedst for dig.
  9. Med krystalenden ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, såfra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af medsamme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.
  10. Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet, og nyd et afspændt ansigt med mere glødog mindre væskeophobning.


Tip
Efter brug: Tør krystallerne af med fugtig klud med mild sæbe og skyl grundigt. Sørg for at tørre rolleren godt. Det er vigtigt at du renser krystalenderne for bakterier.

Værd at vide

Alle face rollers er unikke i udseende, da de er håndlavet af ægte naturlig krystal og skal derfor behandles skånsomt. Passer du godt på den har du din face roller hele livet, og du kan endda give den og den gode vane videre til næste generation.

Glow rolleren kan knirke en smule da krystallen ruller direkte på metallet. Du kan med fordel give rullen en dråbe olie for at mindske knirken.​​​​​​​

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Relaterede produkter

Relaterede artikler

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Af Isabel Marschall Thostrup

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs Mere
Redaktionens helsefavoritter

Vi guider

Redaktionens helsefavoritter

Af Nicoline Kongedam

Går du op i sund mad og livsstil? Her får du et indblik i hvilke helseprodukter, der hitter her på redaktionen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.