Menu
Bag om brandet

Sisley: Det bedste fra planteriget nede i krukken

Når du køber Sisley, får du først og fremmest kvalitetsprodukter. Du vil altid se resultater med det samme. Vi har et sortiment, som favner alle aldre og udfordringer indenfor hud, hår og makeup. Få hele historien her.

Hele ideen med Sisley opstod i 70’erne, hvor trenden var at lave produkter med syntetiske og kemiske ingredienser. Sisley ønskede allerede dengang at lave produkter baseret på planteekstrakter. En filosofi som stadig er grundstenen i alle Sisleys produkter.

Franske kvalitetsprodukter baseret på planteekstrakter

Sisley er fransk og er en af de sidste 100% familieejede mærker inden for branchen. Sisleys grundlæggere har en fortid i branchen gennem flere generationer, som selvfølgelig giver dem masser ekspertise. De udvikler og producerer selv vores produkter i egne laboratorier og fabrikker i Frankrig, hvor deres produkter baseres på planteekstrakter.


En af fordelene ved at anvende planteekstrakter er, at huden reagerer utrolig godt på planter, og samtidig er produkterne meget nænsomme mod huden. En anden synlig fordel er, at din hud stråler med masser af glød og energi.


Når du anvender produkterne, vil du opleve en duft af planteekstrakter, som har en beroligende effekt for dig og din hud. Du føler velvære og ser umiddelbare resultater.


Du kan nemt anvende produkterne til selvforkælelse derhjemme, og Sisley er altid klar til at vejlede omkring massagerutiner. Sisley står klar med den bedste service og deler gerne ud af vores erfaringer, tips og viden omkring produkterne.


Sisleys cool og unikke design på deres makeup er en flot accessory i din taske… Og selvfølgelig er deres makeup også fyldt med plejende ingredienser til din hud.


Hair Care is the new Skin Care... Hvad er værre end en dårlig hår dag? Sisley har udviklet en af markedets bedste hårserier – der tager udgangspunkt i pleje af hårbunden – så dit hår får ny energi og glans.


Og prikken over i’et er selvfølgelig en duft, der fuldender en Parisien Style. En unik, feminin og personlig duft.

Bliv klogere på nogle af Sisleys mest ikoniske produkter herunder.


Hudpleje med umiddelbare resultater

Black Rose serien giver effektiv hudpleje til alle hudtyper. Resultatet er en hud med masser af glød og densitet.

Makeup med et twist…

I Twist-serien finder du makeup til både øjne, læber og kinder. Enkle at anvende og gode at have med i tasken.  


Twist it!

SOS pleje til dit hår

Et sundt og smukt hår starter i hovedbunden, ligesom Sisleys hårprodukter også reparerer hårfibrene med øjeblikkelige resultater.

IZIA – din signatur duft

Izia er en moderne, feminin duft. En let blomsterduft, men med en intens dybde. I hjertet af duften finder du en helt unik rosenduft.

Relaterede artikler

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere
Ultimativ guide til styling

Hairstudio

Ultimativ guide til styling

Af Trine Brøndsted

Du kan nemt fare vild i det store udvalg af stylingprodukter til håret. Derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige stylingprodukt, hvad enten du er på udkig efter et stylingjern eller den perfekte hårspray, stylingspray, krøllecreme eller noget helt fjerde.

Læs Mere
Vi tester Eyeliner - Stregen, der aldrig forgår

Vi guider

Vi tester Eyeliner - Stregen, der aldrig forgår

Af Sine Bindslev Caspersen

Om du ønsker at fremhæve vippekanten, lave en lækker smokey eye eller give dine øjne 'vinger’ med et klassisk cat-eye-look, så er eyeliner et tidløst musthave. Men hvilken type eyeliner skal du vælge, og hvordan lægger du den? Vi har testet for dig.

Læs Mere
Find den perfekte Tinted Lip Balm

Vi guider

Find den perfekte Tinted Lip Balm

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid, at du får nok fugt og pleje af den matte og pigmenterede læbestift. Specielt i sommervarmen kan det være irriterende at tage en ellers god læbestift på et par indtørrede læber. Her kan en tinted lip balm blive din nye bedste ven. Der findes både dem med ekstra farve, dem med SPF og så er der dem, der giver en shiny finish.

Læs Mere