• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

IDÔLE: den nye duft fra Lancôme

IDÔLE: En strålende og ren parfume med den unikke Lancôme-rose, lavet af kvinder til kvinder.

En ny generation af kvinder, der kommer frem i verden på egne betingelser. Stærke. Frimodige. Frygtløse. Fulde af selvtillid. Idôle, til morgendagens ledere, som tør sigte mod stjernerne og se ud over horisonten. Til de nye idoler, der baner vejen for andre. Det er tid til at være dit eget Idôle.

Lancôme Idôle Le Parfum

Lancôme Idôle Le Parfum bryder med alle regler. Prøv Lancôme Idôle, fremtidens fiksering: en ren oplevelse.


Lancôme Idôle Le Parfum – ren, strålende lidenskab, som fremhæver kvindens udstråling og giver hende en helt særlig glød.


​​​​​​​LANCÔME IDÔLE. 5 bogstaver, der er vigtige for Lancôme, siger det hele: Udstråling. Power. Værdier til en generation af kvinder, der skaber deres egen succes. En moderne pioner, en fremtidens duft. En perfekt ny favorit til de nye idoler, der baner vejen.


Lancôme Idôle Eau de Parfum 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
Lancôme Idôle Eau de Parfum 25 ml
389,95
DU OPTJENER 39 Point

Duftnoter:

Roser

Med sin kraftige og vanedannende rene hjertenote er Lancôme Idôle Le Parfum som et tomt kanvas. Fire slags roser udvundet på tre forskellige måder fra to geografiske områder... For at skabe en strålende, ultranaturlig, ungdommelig parfume, der dufter af roser.

Jasmin

Jasminblomsten er en af de reneste og mest delikate blomster inden for parfumeverden. I Lancôme Idôle Le Parfum tilfører jasmin en hjertenote af rose og efterlader en cremet, ren og intensiv blødhed. Hjertenoten af blomster udgør Idôles udstråling – et lys, som gennemstråler duften med sensualitet.

Hvid Chypre

En sofistikeret duft af chypre trænger igennem en rigdom af friske og strålende blomsterblade. Med hvid chypre når Idôle exceptionelle højder moderniseret takket være en kombination af moskusdufte, som udvikler sig til en note af nude.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

7 sommerdufte til dig i 2019

Vi guider

7 sommerdufte til dig i 2019

Af Trine Brøndsted

Sommeren nærmer sig, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i en duft, så er det måske tid til at stikke næsen i denne skønne samling af vidunderlige dufte, som kommer til at præge sommeren 2019.

Læs Mere
Vi tester Énergie de Vie serien fra Lancôme

Vi guider

Vi tester Énergie de Vie serien fra Lancôme

Vi har ladet vores materialist Trine Kristensen teste Lancômes vidunderlige hudplejeserie Énergie de Vie, der giver ekstra fugt og energi til huden.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret