Vi guider

Guide: Sådan minimerer du ujævn hudtone

Der kan være mange årsager til, at ens hudtone kan være ujævn. Det kan fx skyldes hormonelle pigmentforandringer, skader fra solen eller mærker efter urenheder. Uanset hvad årsagen er, så er der ting, du kan gøre, for at mindske ujævnhederne. I denne artikel får du to nemme steps til en mere jævn hudtone.

Det er forskellige fra person til person, hvad der forsager ændringerne i hudtonen, som kan give den ujævne overflade. Men fælles for dem alle er, at det er godt at bruge produkter, som indeholder ingredienser, der aktivt arbejder på at mindske synligheden.

Du kommer rigtig langt med et godt, effektivt serum og en dækkende solfaktor. L’Oréals nye Bright Reveal-serie indeholder produkter, som arbejder specifikt på at mindske ujævnheder og pigmentpletter i huden. Lad os dykke ned i to favoritter fra serien her, som helt sikkert kan hjælpe dig.

Brug et serum med niacinamid

Niacinamid er en fantastisk ingrediens i hudpleje, da det har en masse gode egenskaber. Det hjælper blandt andet til at mindske mærker efter urenheder, pigmentering, solskader og aldersforandringer.

L’Oréal Paris Bright Reveal Serum indeholder niacinamid samt Amino-Sulfonic Acid, der nænsomt eksfolierer huden og fjerner de døde hudceller. Det giver mere glød til huden, samtidig med at det over tid mindsker ujævnheder.

Den lette og lækre konsistens trænger hurtigt ind i huden og fugter i dybden, så huden fremstår med markant mere glød og udstråling.

30 ml
L'Oréal ParisBright Reveal, Serum som modvirker mørke pletter
279,95 kr.
(30)

Brug SPF hver dag – også om vinteren

Efter dit serum skal der følges op med en fugtgivende dagcreme. L’Oréal Paris Bright Reveal Day Cream har en fjerlet konsistens, som indeholder både niacinamid og E-vitamin, der begge arbejder på at mindske pigmentpletter. Men vigtigst af alt indeholder den SPF 50.

Det er nemlig alfa og omega, når man døjer med en ujævn hudtone, at brug SPF hver dag – og det gælder hele året rundt, også når det regner. Det smarte her er, at din solfaktor allerede er i din dagcreme, så du ikke skal huske det ekstra step i din hudpleje.

L’Oréal Paris Bright Reveal Day Cream beskytter både mod UVA og UVB stråler og er velegnet til alle hudtyper.

50 ml
L'Oréal ParisBright Reveal, letflydende dagcreme med SPF50 som modvirker mørke pletter
239,95 kr.
(34)

Andre gode råd til at mindske en ujævn hudtone

Drik vand. Sørg for at drikke vand i løbet af hele din dag. Det vil hjælpe med at holde huden hydreret og fugtet indefra. Er huden tør, kan det gøre ujævnhederne mere tydelige.

Brug en eksfoliering. En mild eksfoliering af huden 1-2 gange om ugen fjerner de døde hudceller og giver huden mere glød og udstråling, hvilket kan mindske ujævnhederne. Brug gerne en eksfoliering, som er skræddersyet til at hjælpe på ujævnheder.

Vælg hudpleje med C-Vitamin. C-Vitamin er kendt for at være effektivt til at mindske pigmentpletter og ujævn hudtone. Brug eventuelt et serum med C-vitamin om morgenen – det beskytter nemlig huden i løbet af dagen og giver masser af lækker glød.

Brug let basemakeup. Hvis du ønsker en nu-og-her-effekt, så brug en let foundation eller lidt BB Cream til at dække den ujævne hudtone.

Andre produkter til en ujævn hudtone:

50 ml
L'Oréal ParisBright Reveal, Dagcreme, SPF50 & modvirker mørke pletter
239,95 kr.
(7)
25 ml
L'Oréal ParisBright Reveal, Eksfolierende peel som modvirker mørke pletter
279,95 kr.
(29)
30 ml
L'Oréal ParisRevitalift Clinical 12% Vitamin C Serum
259,95 kr.
(82)
30 ml
L'Oréal ParisRevitalift Retinol Night Serum
229,95 kr.
(92)
50 ml
L'Oréal ParisClinical Daily UVA Fluid SPF 50
239,95 kr.
(52)
50 ml
L'Oréal ParisRevitalift Laser Dagcreme SPF 25
207,95 kr.
(71)

Relaterede artikler

Niacinamid – multitaskeren, der fikser alt

Vi guider

Niacinamid – multitaskeren, der fikser alt

Af Cathrine Park

Urenheder, ujævn hudtone og manglende glød? Fortvivl ej, for der findes en hudplejeingrediens, der kan løse alle dine bekymringer. Niacinamid er svaret, så i denne artikel dykker vi ned i, hvad denne superingrediens kan gøre for dig og din hud.

Læs Mere
Vi tester: 3 populære produkter fra L'Oréal Paris

Vi guider

Vi tester: 3 populære produkter fra L'Oréal Paris

Af Natalie Khayat

Det er sjovt at prøve anderledes farver til læberne og glimrende skygger til øjenlågene, men inden de store eksperimenter kan gå i gang, er det vigtigt at makeuplookets basisprodukter spiller. I denne artikel guider vi dig til makeuppungens hero-produkter, som sikrer dig smuk hud og vipper on fleek.

Læs Mere
Eksperten guider: Find det rigtige serum

Vi guider

Eksperten guider: Find det rigtige serum

Af Zita Gaston

Et serum er hudplejerutinens aktive indslag, hvor du har mulighed for at bruge aktive ingredienser på huden, som passer til netop dine behov. Men hvordan ved man, hvilket serum man skal bruge? I denne artikel guider kosmetolog Zita Gaston til fem forskellige sera og deres fordele.

Læs Mere
Derfor får du pigmentpletter, og sådan fjernes de!

Vi guider

Derfor får du pigmentpletter, og sådan fjernes de!

Af Ida Hinchely Kyhn

Pigmentpletter i ansigtet er helt almindelige, og rigtig mange af os oplever at få dem i løbet af livet. Hvis du ønsker af mindske synligheden af dem, er der hjælp at hente i effektive hudplejeprodukter og gode vaner. Læs med her, og bliv klogere på, hvad pigmentpletter er, og hvad du kan gøre for at gøre dem mindre synlige.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek