Hairstudio

Vi tester: Shampoo og balsam med hampefrøolie

Jeg kan lige så godt sige det, som det er – jeg bliver altid excited, når jeg ser, at der kommer nyheder fra Matas Natur. For min erfaring er, at man sjældent går galt i byen med produkter fra dem. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste de nye Matas Natur Shampoo og Balsam med Hampefrøolie og Betaine, så var jeg ikke længe om at sige ja tak! For jeg ved, at mit hår elsker deres produkter. Læs med her, og få min oplevelse af de to skønne nyheder.

Mit hår bliver stort set altid frizzy og elektrisk, når de kolde temperaturer rammer. Det er som om, at det kølige vejr suger fugten ud af mit hår. Derfor er det omend endnu vigtigere for mig med fugt til de tørre lokker i vinterhalvåret. Matas Natur shampoo og balsam med Hampefrøolie og Betaine er specifikt udviklet til et tørt hår, der mangler fugt og næring. Og så indeholder de økologisk og naturligt indhold og er Svanemærket. Jeg har testet de to produkter for jer her.  

Shampoo med hampefrøolie

Som navnet antyder, så finder du hampefrøolie i denne shampoo fra Matas Natur, så jeg er superspændt på, hvilke resultater det vil give i mit hår.

Det første, der rammer mig, er den dejlige duft, som breder sig i brusekabinen, når jeg skummer produktet op i mine hænder. Shampooen føles blød og lækker og er nem at fordele i håret. Jeg sørger altid for at vaske mit hår to gange: Den første gang fjernes skidt og snavs - anden gang får de gode ingredienser i shampooen lov til at do it’s magic.

Og gode ingredienser, dem er der nok af, når man nærstuderer denne shampoo. Den indeholder først og fremmest økologisk hampefrøolie, der er rig på de essentielle fedtsyrer Omega 3 og 6. E-vitamin, som er en antioxidant, der beskytter både dit hår og din hovedbund. Betaine tilfører håret masser af fugt og modvirker samtidig irritation i hovedbunden. Derudover sørger det også for, at håret fremstår glansfuldt og ikke udtørrer i løbet af dagen. Sidst men ikke mindst har vi glycerin og panthenol, som begge fugter og beskytter hår og hovedbund.

Resultatet er et let og lækkert hår, som i den grad føles velfugtet. Jeg tror, jeg har fundet en ny fast beboer til mit badeværelse! (Og hun behøver ikke engang betale husleje…)

SPAR 23,-
400 ml
Matas NaturHampefrøolie & Betaine Shampoo
66,95 kr.89,95 kr.
(88)Balsam med hampefrøolie

Når det kommer til at døje med et tørt hår, så ved vi efterhånden alle sammen, og at det er essentielt med en god og effektiv balsam. Matas Natur Balsam med Hampefrøolie og Betaine er en smørblød balsam, som igen dufter fantastisk og er nem at fordele i håret. Jeg kommer den ud i længderne, og sørger for at mine spidser er godt dækket ind – det er nemlig dem, der oftest er mest knastørre. Du kan også godt komme det i hovedbunden, men har du tendens til en fedtet hovedbund, så ville jeg undgå det.

Ligesom shampooen indeholder balsammen også betaine, som er fantastisk til at puste liv i et tørt hår. Det styrker nemlig håret indefra og giver det fornyet elasticitet. Når du bruger denne balsam, vil ud også opleve, at håret er markant nemmere at rede ud efter vask – netop på grund af al den gode fugt, du netop har givet det. Glycerin og panthenol fugter og gør håret ekstra smidigt.
​​​​​​​

Den er altså den perfekte makker til shampooen, hvis du – ligesom jeg – ønsker at få mere fugt og shine til lokkerne. Det er en klar anbefaling her fra til de kolde vintermåneder – og lur mig om ikke de også står i min brusekabine, når temperaturerne stiger igen. For lækkert, velfugtet hår vil vi jo gerne have hele året rundt!

SPAR 23,-
400 ml
Matas NaturHampefrøolie & Betaine Balsam
66,95 kr.89,95 kr.
(51)Relaterede produkter

SPAR 36,-
50 ml
Matas NaturHampefrø- & Mandelolie Anti-Age Dagcreme
108,95 kr.144,95 kr.
(95)
SPAR 36,-
50 ml
Matas NaturHampefrø- & Mandelolie Anti-Age Dagcreme
108,95 kr.144,95 kr.
(95)
SPAR 36,-
50 ml
Matas NaturHampefrø- & Mandelolie Anti-Age Natcreme
108,95 kr.144,95 kr.
(59)
SPAR 32,-
30 ml
Matas NaturHampefrø- & Mandelolie Serum
97,95 kr.129,95 kr.
(141)
SPAR 23,-
Matas NaturAloe Vera & E-vitamin Shampoo
66,95 kr.89,95 kr.
(409)
SPAR 23,-
Matas NaturAloe Vera & E-vitamin Balsam
66,95 kr.89,95 kr.
(215)

Relaterede artikler

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs Mere
Sådan undgår du tørt hår i vinterhalvåret

Nyhed

Sådan undgår du tørt hår i vinterhalvåret

Af Benedikte Lundberg

Vinterens kulde og den knastørre varme indenfor er vores hårs værste fjende. Men bare rolig, du skal ikke rende rundt med besværligt hår de næste mange måneder. Matas Striberne til tørt og beskadiget hår er førstehjælp gennem de kolde måneder.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek