Nyhed

Redaktionen tester solnyheder fra Miild

Miild har netop lanceret deres nye High-Protection Face Cream og Sun Stick, som ikke kun beskytter huden mod solens skadelige stråler, men også fungerer perfekt som base under sommermakeuppen. Læs med her, hvor vi har testet de nye solfavoritter fra danske Miild.

Sommeren er over os, og det betyder masser af dejlige timer i solen. Her er det selvfølgelig vigtigt at passe godt på vores hud med den rigtige pleje.

Miild er netop landet på hylderne med deres første solcreme og sol stick. De er begge veganske, uden parfume og AllergyCertified – og så er de fantastiske som base for makeuppen. Jeg testede de to nye solnyheder på min ferie – læs med her, og hør, hvordan det gik. 

Miild High-Protection Face Cream

Den nye Hight-Protection Face Cream fra Miild er en let og lækker solcreme med SPF 50, som beskytter både mod UVA- og UVB-stråler.

​​​​​​​Den er beriget med gode hudplejeingredienser som E-vitamin, Aloe Vera og glycerin, hvilket giver huden fugt og beskytter hudbarrieren i løbet af dagen. Du kan derfor sagtens udskifte din normale dagcreme med denne i sommermånederne.

50 ml
MIILDHigh-Protection Face Cream
249,95 kr.
(7)

Ida tester High-Protection Face Cream

Jeg tog denne lille sag med i kufferten, da jeg tog til Bali på ferie i 2 uger; her kom den virkelig på den ultimative prøve med et skyhøjt UV-indeks kombineret med min lyse, fregnede hud.

Først og fremmest: her er tale om en virkelig lækker solcreme med let og blød konsistens. Jeg endte med ikke at bruge min dagcreme på ferien, da den gjorde det hele for mig. De dage, jeg brugte lidt makeup, holdt den godt på makeuppen i varmen og gav en lækker glød, der holdt ved. Den kan anbefales at bruge sammen med cremeprodukter, når det er meget varmt, da det virkelig spiller godt sammen, er min erfaring.

Og vigtigst af alt: jeg blev ikke forbrændt en eneste dag, selvom jeg var ude hele dagen i alle solskinstimerne i et UV-indeks på 11. Selvom jeg har en meget sart hud, der let bliver forbrændt, så følte jeg mig helt sikker med den her på min hud. Absolut en kæmpe anbefaling!


High-Protection Face Cream er nem at smøre ud, og føles lækker, blød og behagelig på huden.

Miild High-Protection Sun Stick

Miild High-Protection Sun Stick med SPF 50 er en fugtgivende solstift, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Den er beriget med mandelolie og sheasmør, som skaber en beskyttende barriere, selv på de følsomme områder. Den er vandafvisende og er ideel til at beskytte huden på de udsatte steder som næse, ører, læber og kinder.

Påfør den 30 minutter før, du skal ud i solen, og hav den gerne med i tasken på farten, så du altid kan genpåføre, når der er brug for det. Den giver masser af fugt, så den kan sagtens erstatte læbepomade om sommeren.

18 ml
MIILDHigh-Protection Sun Stick
159,95 kr.
(2)

Ida tester High-Protection Sun Stick

Jeg har altid godt kunne lide tanken om en solstift, men jeg har aldrig rigtig praktiseret det, da jeg ofte synes, de kan fedte og føles klistret på huden. Det er dog ikke tilfældet med denne lille sag.

Den er genial at have med i tasken, når man er på farten. Jeg bruger den om morgenen på læber, ører og næsetip, og så genpåfører jeg i løbet af dagen, når solen føles ekstra skarp. Det er den bedste måde at undgå tørre, sprukne og forbrændte læber efter en lang dag i solen. Virkelig en genial lille fætter, som nu har fået en fast plads i min sommerrutine.


High-Protection Sun Stick er lille, handy og nem at have med i tasken. Den er genial til de udsatte steder som næse, ører og læber.

Andre favoritter fra Miild:

50 ml
MIILDFacial Cream Comforting & Caring
429,95 kr.
(20)
50 ml
MIILDFacial Mist
199,95 kr.
(24)
30 ml
MIILDFacial Oil No. 2
409,95 kr.
(11)
15 ml
MIILDSkin & Lip Care
149,95 kr.
(35)
30 ml
MIILDFacial Serum
519,95 kr.
(24)
MIILDTinted Beauty Balm
249,95 kr.
(21)

Relaterede artikler

Forårets IT-produkt: Tinted Beauty Balm

Spot Trenden

Forårets IT-produkt: Tinted Beauty Balm

Af Amalie Kaaris Lund

Creamy sticks er en af de største beautytrends lige pt, og vi forstår hvorfor! Med et par strøg har du farve på både øjne, læber og kinder. Miilds nye Tinted Beauty Balms er lette og cremede, og den højre pigmentering gør, at produkterne smelter ind i huden og giver det perfekte dewy look.

Læs Mere
Den store guide til Miild

Matas LIVE

Den store guide til Miild

Af Matas

Danske Miild laver fantastiske, milde produkter der fremhæver din naturlige skønhed og plejer huden nænsomt. I dag deler vi alt, du skal vide, om Miild - vi har nemlig testet både deres elskede bestsellere og deres mere underrated produkter for at give dig en komplet oversigt over, hvor du skal starte, hvis du gerne vil prøve dette danske succesbrand!

Læs Mere
Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Af Linea Røgilds

Solcreme og solbeskyttelse er en af de mest essentielle produkter om sommeren. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt. Læs med her, hvor vi guider til alt om solcreme.

Læs Mere
8 bestsellers fra Miild, du skal prøve!

Vi guider

8 bestsellers fra Miild, du skal prøve!

Af Ida Hinchely Kyhn

Når du vælger produkter fra Miild, får du luksuriøs makeup og hudpleje, som gør underværker for din hud. Der er nemlig tænkt nøje over valget af ingredienser, og så er deres produkter både AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT-mærket, så du kan føle dig tryg, selv med en sensitiv hud. I denne artikel tester jeg otte af deres absolutte bestsellers, som vi på redaktionen mener, alle burde prøve!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek