• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Ny forfriskende serie fra My Moments

Matas’ eget luksuriøse brand My Moments er mestre i at skabe lækre og effektive produkter, som samtidig er dejligt afslappende at bruge med dets indhold af velduftende æteriske olier. Nu er My Moments på hylderne med en helt ny serie, som er skabt til at opfriske sanserne og give en dejlig energi til din dag.

I denne artikel dykker vi ned i den splinternye Refreshing-serie fra My Moments, som er velvære til hverdagen til en god pris. Alle produkterne indeholder naturlige, økologiske og veganske ingredienser, og emballagen er lavet af hhv. 50% og 97% genanvendeligt plast. Læs med her, og bliv klogere på de 11 nye vidundere her!

Forfriskende produkter til kroppen

Lad os starte med at tage et kig på de produkter, My Moments har skabt til pleje af kroppen. I den nye Refreshing-serie finder du både body lotion, body wash, sugar scrub, body oil og deo roll on.

Start med My Moments Body Wash i badet. Når du skummer den op mellem dine hænder, vil de æteriske olier fylde brusekabinen, så du får en fantastisk, opfriskende duft af citrongræs, lime og pebermynte. Det er specielt dejligt at starte dagen på! Herefter kan du bruge My Moments Sugar Body Scrub et par gange om ugen. Den indeholder små, fine sukkerkorn fra danske, økologiske sukkerrør, som blidt og effektivt fjerner de døde hudceller fra huden. Det giver en blød, lækker og smidig hud med masser af fornyet glød. Ikke dårligt!

Efter dit bad, så følg op med My Moments Refreshing Body Lotion. Den har samme skønne duft og indeholder opstrammende creatine, blødgørende jojobaolie og plejende mandelolie, som giver masser af fugt og smidighed. For ekstra fugt til den tørre hud, så brug My Moments Refreshing Body Oil, som indeholder en masse økologiske olier, der virkelig fugter og plejer huden i dybden. Perfekt til når vejret bliver lidt koldere, og huden har en tendens til at blive tør.

Fordelene ved æteriske olier

Æteriske olier har fantastiske aromaterapeutiske egenskaber, som er ren zen og afslapning for krop og sind. De giver i den grad mulighed for at arbejde med sanserne, da olien bliver optaget gennem hud, slimhinder og via luftvejene, hvor de kan vække sanserne. Du får altså en dejlig beroligende, stimulerende og energigivende oplevelse, når du bruger produkter, som indeholder æteriske olier. Duften hænger ofte ved, hvilket giver dejligt velvære og en vedvarende duftoplevelse hele dagen.

De 5 bedste favoritter fra My Moments

Vi guider

De 5 bedste favoritter fra My Moments

Vi kender nok alle til, at hverdagen går stærkt, og at selvforkælelse og mig-tid indimellem ryger langt ned på prioteringslisten. Derfor har My Moments skabt produkter, som er lette at bruge i hverdagen, og som giver en lille velfortjent pause med ro og forkælelse – selv når du har travlt. Vi guider her til fem bestsellers fra brandet, så du kan lade dig inspirere til lidt mere velvære i hverdagen.

Læs også

Kompromisløs ansigtspleje

My Moments er rigtig skarpe på luksuriøs og effektiv ansigtspleje, som samtidig har de gode egenskaber fra de æterisike olier. I den nye Refreshing-serie finder du ansigtscreme, glødgivende serum, self-tanning drops samt en lækker, fugtgivende face mist. Så her er altså til en hel hudplejerutine, som virkelig gør noget godt for både din hud og dine sanser – og så pynter de altså ret fint på badeværelseshylden i deres smukke indpakning!

Efter du har renset din hud, så spray lidt My Moments Refreshing Face Mist på ansigtet. Den fugter med sit indhold af hyaluronsyre, samtidig med at den opfrisker og gør huden klar til mere pleje. Brug herefter My Moments Refreshing Serum, som indeholder et let rosa pigment, der giver masser af glød. Den indeholder også hyaluronsyre, som sørger for at fugte huden i dybden, samt ceramide, som gendanner hudens naturlige barriere. Derudover er den god mod pigmentforandringer, da den også indeholder Vitamin C.

Slut af med My Moments Refreshing Face Cream, som er genial til at stramme huden op, mindske fine linjer og give masser af lækker glød. For ekstra varme til huden, så bland et par dråber af My Moments Refreshing Tanning Drops i din creme. Den indeholder DHA, som sikrer en jævn og fin farve, samt antioxidativt E-vitamin, der beskytter hudens celler. Perfekt til at forlænge sommerens glød ind i efteråret!Vidste du, at dufte generelt påvirker hjernen og har en stor virkning på vores sindstilstand? Det vil sige, dufte fx kan påvirke vores tanker og følelser.

Det optimale makkerpar til hænderne

Sidst, men absolut ikke mindst, så finder du det perfekte sæt til håndvasken i den her serie. My Moments har nemlig skabt en særdeles velduftende håndsæbe, som kan bruges sammen med den blødgørende og lækre håndcreme. Igen i en smuk og æstetisk indpakning, som vil klæde et hvert badeværelse.


My Moments Refreshing Hand Soap indeholder den samme, skønne duft af citrongræs, lime og frisk mynte. Den indeholder økologisk aloe vera samt kalpariane, som er udvundet af alger og er rig på antioxidanter. Du finder også glycerin, som fugter og beskytter hænderne mod udtørring.

Følg op med My Moments Refreshing Hand Cream, som fugter huden i dybden og efterlader en fantastisk duft, som vil hænge ved resten af dagen.

Andre favoritter fra My Moments:

Relaterede artikler

De 5 bedste favoritter fra My Moments

Vi guider

De 5 bedste favoritter fra My Moments

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi kender nok alle til, at hverdagen går stærkt, og at selvforkælelse og mig-tid indimellem ryger langt ned på prioteringslisten. Derfor har My Moments skabt produkter, som er lette at bruge i hverdagen, og som giver en lille velfortjent pause med ro og forkælelse – selv når du har travlt. Vi guider her til fem bestsellers fra brandet, så du kan lade dig inspirere til lidt mere velvære i hverdagen.

Læs Mere
Emily Salomon: Hver dag er spa-dag

Nyhed

Emily Salomon: Hver dag er spa-dag

Af Emily Salomon

Få Stribernes ambassadørs bedste tips til en forkælende spa-oplevelse derhjemme.

Læs Mere
Det nye My Moments er små øjeblikke af luksus

Nyhed

Det nye My Moments er små øjeblikke af luksus

Vi har en stor nyhed til jer. Matas’ eget mærke My Moments er netop blevet relanceret – og hvilken forvandling! Den nye serie er med skønne æteriske olier og består af 14 nye produkter i 6 forskellige kategorier. Med serien får du fornemmelsen af spa hver eneste dag. Læs med og find dine yndlingsprodukter, der kan give små øjeblikke af luksus til en grå hverdag.

Læs Mere
Alt du skal vide om æteriske olier

Spot Trenden

Alt du skal vide om æteriske olier

Af Ida Hinchely Kyhn

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber ved aromaterapi, saunaolie og i kosmetik. Men du skal have en vis form for viden om og respekt for de koncentrerede og kraftige dråber. Bliv klogere og få viden, du måske ikke havde om de skønne dråber.

Læs Mere