• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Bag om brandet

Nilens Jord: Allergivenlig og lukseriøs hudpleje

Allergicertificeret hudpleje fra Nilens Jord er perfekt til dig med sensitiv hud, eller hvis du blot gerne vil undgå allergener i den daglige hudpleje. Lær mere om den allergivenlige hudplejeserie fra Nilens Jord her.

Allergicertificeret hudpleje fra danske Nilens Jord indeholder lukseriøse ingredienser som alger og mineraler fra havet samt særlige vitaminer. Kender du Nilens Jord, ved du også, at der ingen parfume er i nogen af produkterne – hvis ikke, så ved du det hvert fald nu.

Om hudpleje fra Nilens Jord:

Med alger og mineraler

Hos Nilens Jord er filosofien at smuk hud er velplejet hud uanset hudtype.

​​​​​​​

Nilens Jord har lanceret en eksklusiv serie af skønne hudplejeprodukter, som er uden parfume, æteriske olier - og hele hudplejeserien er AllergyCertified. Det er din garanti for, at produkterne er allergivenlige og passer til en meget sensitiv hud.


Se alle Nilens Jord hudplejeprodukter her

(42)
Nilens Jord Face Scrub 100 ml
164,95
Du optjener 17 point

Relaterede produkter

(27)
Nilens Jord Lip Scrub 955
99,95
Du optjener 10 point
(382)
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
154,95
Du optjener 16 point
(42)
Nilens Jord Simply Blush 770 Lush
179,95
Du optjener 18 point

Relaterede artikler

Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs mere
Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Vi guider

Video - 100% Parfumefri Hverdagsmakeup

Af Cecilia Demant

Vil du gerne undgå parfume i dine skønhedsprodukter men ikke gå på kompromis med smuk makeup? Så se med i denne video, hvor vi giver et bud på en nem og pæn hverdagsmakeup - udelukkende lagt med parfumefri produkter!

Læs mere
11 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

11 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 11 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs mere
14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Er du på jagt efter hudplejeprodukter, der sætter fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser? Well, så er du kommet det rette sted hen! I dagens indslag har jeg gjort det ekstra nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger hudplejeprodukter. Fællesnævner for de 14 forskellige brands, jeg introducerer dig til, er, at de enten er certificerede, med økologiske og naturlige ingredienser, veganske eller bæredygtige. Nogle er måske en blanding af det hele? Lad os se på det!

Læs mere