• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Powerserum, der hjælper ung hud godt på vej

Hvordan kan det være at komplicerede biokemiske ord lige pludselig finder vej til vores almindelige ordforråd? Tjaa…vi ved det ikke, men det er altså sket med det ord, som det meste af denne artikel kommer til at handle om nemlig – niacinamid. Den unge og lækre hudplejeserie Young Skin fra Plaisir er nemlig lige blevet et serumprodukt bedre med nyheden Niacinamid 10%.

For dem hvis næse niacinamid skulle være gået forbi, får du lige lidt basic info her. Den nye ingrediensdarling hedder faktisk i virkeligheden noget så kedeligt som B3-vitamin. Vitaminet der nok går hen og bliver din bedste hudven er effektivt, genopbyggende og har anti-inflammatoriske egenskaber.


Der er mange, der mener, at der ikke er den hududfordring, som niacinamid ikke kan klare, og det er vi fuldstændig enige i. Den aktive ingrediens går også ind og mindsker urenheder samt reducerer talg og rødmen i huden, hvilket i særdeleshed er en af grundende til, at vi netop var nødt til at lancere et Young Skin produkt fyldt med præcis niacinamid.

Niacinamid og ung hud

Serumnyheden hedder Niacinamid 10%, fordi der er 10% niacinamid i produktet. 10% er en ret høj procentsats af en aktiv ingrediens og set i forhold til produktets pris 119,95 kroner for 50ml får du virkelig meget for pengene. Der findes efterhånden flere produkter på markedet med et højt indhold af niacinamid, men Plaisir 10% Niacinamid har den absolut bedste pris! Udover stjerneingrediensen har vi også proppet disse veldokumenterede ingredienser i vores Plaisir 10% Niacinamid, som du kan være helt tryg ved.


• Pore Reductyl der mindsker porerne.
• Allantoin, havre- og lakridsekstrakt der virker beroligende og modvirker irritation i huden.
• Glycerin der går ind og fugter og modvirker udtørring af huden.


Lad os være ærlige. Ung hud kan være træls. Uanset, om de er små eller store, er bumser bare irriterende. Man ved udmærket godt, at man ikke må pille, men altså vi ved ikke med jer, men nogle af os kan bare ikke lade være – nobody is perfect! Derfor er det også værd at vide om niacinamid, at den også forbedrer hudens naturlige tekstur. Det betyder altså, at den også hjælper mod mærker efter bumser. Nu begynder du at forstå, hvorfor vi skrev ”din bedste hudven” ik’!.

Serum til ung hud

Plaisir Niacinamid 10% er et effektivt, parfumefrit serum, som indeholder stjerneingrediensen niacinamid, der får din hud i balance og hjælper til at mindske urenheder. Niacinamid har flere fantastiske fordele, der hjælper din hud godt på vej til en god balance. Det effektive serum er særligt udviklet til dig i alderen 18-30 år, som ønsker parfumefri og forkælende hudpleje, der med skånsomme og aktive ingredienser altid sikrer dig en sund og frisk hud.


Sådan bruger du din Plaisir Niacinamid 10% serum: Kom din Plaisir Niacinamid 10% på en tør nyrenset hud. Fordel serummet jævnt i hele ansigtet og lad det trænge godt ind før du går videre med din hudplejerutine.

(10)
Plaisir Niacinamid 10% Serum 50 ml
119,95
Optjen 12 point

Niacinamid 10% er god sammen med...

Et serum har typisk brug for en at følges med. Har du brug for mere fugt, anbefaler vi, at du bruger Plaisir All Day Moisturizer efter din Plaisir Niacinamid 10%. Plaisirs All Day Moisturizer, som også er fra Young Skin serien, er parfumefri og går ind og holder din hud fugtmættet og i balance dag og nat.


Plaisir Clean Up Face Foam som også er fra Young Skin serien er et luftigt parfumefri renseskum, der effektivt men skånsomt fjerner fedt og snavs fra huden, og efterlader den velfugtet og frisk.

(50)
Plaisir Clean Up Face Foam 150 ml
64,95
Optjen 7 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi tester Plaisirs nye hudplejserie til ung hud

Bag om brandet

Vi tester Plaisirs nye hudplejserie til ung hud

Af Nicoline Kongedam

Vi fik en masse skønne kunder til at teste vores nye hudplejeserie 'Young Skin' fra Plaisir, der er målrettet ung hud. Se testen her.

Læs Mere
Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Af Benedikte Lundberg

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Redaktionen tester de bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester de bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere