Vi guider

Vi tester: Plaisir Niacinamid Booster Serum

Hvordan kan det være at komplicerede biokemiske ord lige pludselig finder vej til vores almindelige ordforråd? Tjaa…vi ved det ikke, men det er altså sket med det ord, som det meste af denne artikel kommer til at handle om nemlig – niacinamid. Plaisir er nemlig blevet et serumprodukt bedre med 10% Niacinamid Booster Serum, og vi har på redaktionen testet den. Læs med og hør vores bedømmelser.

For dem hvis næse niacinamid skulle være gået forbi, får du lige lidt basic info her. Den nye ingrediensdarling hedder faktisk i virkeligheden noget så kedeligt som B3-vitamin. Vitaminet der nok går hen og bliver din bedste hudven er effektivt, genopbyggende og har anti-inflammatoriske egenskaber.


Der er mange, der mener, at der ikke er den hududfordring, som niacinamid ikke kan klare, og det er vi fuldstændig enige i. Den aktive ingrediens går også ind og mindsker urenheder samt reducerer talg og rødmen i huden, hvilket i særdeleshed er en af grundende til, at Plaisir har lanceret et serum fyldt med præcis niacinamid. Inden vi afslører redaktionens bedømmelse af nyheden, så lad os lige dykke ned i, hvad det er for en fætter.

Niacinamid

Serummet hedder Niacinamid 10%, fordi der er 10% niacinamid i produktet. 10% er en ret høj procentsats af en aktiv ingrediens og set i forhold til produktets pris 149,95 kroner for 30 ml får du virkelig meget for pengene. Der findes efterhånden flere produkter på markedet med et højt indhold af niacinamid, men Plaisir 10% Niacinamid Booster Serum har den absolut bedste pris! Udover stjerneingrediensen har vi også proppet disse veldokumenterede ingredienser i vores Plaisir 10% Niacinamid Booster Serum, som du kan være helt tryg ved.


• Pore Reductyl der mindsker porerne.
• Allantoin, havre- og lakridsekstrakt der virker beroligende og modvirker irritation i huden.
• Glycerin der går ind og fugter og modvirker udtørring af huden.


Lad os være ærlige. Uanset, om de er små eller store, er bumser, urenheder, irritation og rødme bare irriterende. Man ved udmærket godt, at man ikke må pille, men altså vi ved ikke med jer, men nogle af os kan bare ikke lade være – nobody is perfect! Derfor er det også værd at vide om niacinamid, at den også forbedrer hudens naturlige tekstur. Det betyder altså, at den også hjælper mod mærker efter bumser eller andre irritationer.

Nu begynder du at forstå, hvorfor vi skrev ”din bedste hudven” ik’!.

Serum til en effektiv hudplejerutine

Plaisir 10% Niacinamid Booster Serum er et effektivt, parfumefrit serum, som indeholder stjerneingrediensen niacinamid, der får din hud i balance og hjælper til at mindske urenheder. Niacinamid har flere fantastiske fordele, der hjælper din hud godt på vej til en god balance. Det effektive serum er særligt udviklet til dig i alderen 18-30 år, som ønsker parfumefri og forkælende hudpleje, der med skånsomme og aktive ingredienser altid sikrer dig en sund og frisk hud.


Sådan bruger du din Plaisir 10% Niacinamid Booster Serum: Kom din Plaisir 10% Niacinamid Booster Serum på en tør nyrenset hud. Fordel serummet jævnt i hele ansigtet og lad det trænge godt ind før du går videre med din hudplejerutine.

Plaisir Niacinamide 10% Booster Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirNiacinamide 10% Booster Serum
149,95 kr.
(15)

Redaktionen tester

Vi far fået tre af vores redaktionsmedlemmer, som alle er i målgruppen for 15-30 år, til at teste 10% Niacinamid Booster Serum. Her kommer de helt ærlige bedømmelser:

Lyng

Jeg synes, Plaisir Niacinamid serum har en rigtig lækker tekstur at få på huden. Den gør hverken så min hud føles for stram eller fedtet.


Jeg føler, jeg mangler den på min hud, hvis jeg ikke har brugt den om morgenen. Den gør noget godt for min hud. Det kan dog være lidt svært at vurdere effekten, da jeg har testet over sommeren, og der er så meget sol og vind og vejr som spiller ind, men jeg vil sige, at jeg vil blive ved med at bruge den, for jeg føler jeg kan se og mærke en effekt.


Selve emballagen er også rigtig pæn, og jeg synes den er flot at have stående fremme på badeværelset. Doseringen er i form af pump, og det er derfor nemt at kontrollere, hvor meget der kommer ud. Hvis man tager 1-2 pump til hals og ansigt, er det nok. Den er nem at gribe fat i og bruge før ens dagcreme, og derfor gør det også, at man husker at bruge den som en fast del af ens rutine.Julie

Den er virkelig lækker! Havde tænkt, at det måske var en meget tynd konsistens (som et andet niacinamid serum, jeg har prøvet), men den er bare helt perfekt, hverken for tyndt- eller tyktflydende og tilpas cremet” uden at være det. Og så klistrer den ikke, men virker meget let!


Så giver den også min hud godt med fugt. Har været fristet til bare at lade det stå alene (ved ikke om man kan med denne?) fordi den føles så behagelig på huden og giver fint med fugt til min ofte lidt fedtede hud. Så for mig vil det nærmest være nok bare med den alene som min hud er lige nu. Jeg synes det er rarest, når produkter kan fugte godt uden at føles tunge på huden, og sådan vil jeg beskrive Plaisir Niacinamid.


Det første, jeg lagde mærke til var, at den ikke duftede af noget. Det er noget, jeg er begyndt at tænke mere over – altså, at det er meget lækkert at have en creme, der dufter godt, men det behøver ikke være i alt. Og lige i et serum vil jeg helst undgå det. Nogle gange kan der, selvom der står ”uden parfume”, også godt være et snert af noget duft/lugt, men denne her har ingen. Så det synes jeg er meget positivt og passer til mit behov.


Jeg vil gå så lagt til at sige, at det er et af de sera jeg nogensinde har prøvet, der er rarest at smøre på (og jeg har prøvet mange!) – glider let henover huden (måske glycerinen), ét pump er nok.


Derudover elsker jeg Plaisirs emballage! Jeg synes den er så fin og flot at have stående fremme. Samtidig er den også praktisk smart, at der er pumpe på – det er let at dosere og hygiejnisk – det synes jeg er fedt.

Benedikte

Jeg må bare sige, at jeg har fundet mit nye yndlingsserum, der er en mirakelmager mod urenheder og rødme i huden. Ingrediensen niaacinamid skulle være med til at mindske urenheder og reducere talg og rødme i huden. Det lyder jo fantastisk – og efter at have brugt den i en måneds tid, kan jeg se mange af disse ting på min egen hud.


Især har den været god til at reducere mine urenheder på hagen. Men den har virkelig også reduceret den rødme, jeg har tendens til at få i ansigtet og givet min hud en mere jævn hudtone.


Jeg er helt vild med teksturen, der er nemt at påføre og som hurtigt absorberes ind i huden, så man kan påføre ansigtscreme lige efter. Pipettefunktionen er virkelig også praktisk, og man får en virkelig fin dossering med 1-2 pump, der både kan dække ansigt og hals.  

​​​​​​​

Den beholder jeg helt sikkert i min daglige rutine fremover.

10% Niacinamid Booster Serum er god sammen med...

Et serum har typisk brug for en at følges med. Har du brug for mere fugt, anbefaler vi, at du bruger Plaisirs Multi Protection Day Cream efter din Plaisir 10% Niacinamid Booster Serum. Plaisirs Multi Protection Day Cream går ind og holder din hud fugtmættet og i balance hele dagen.


Plaisir Micellar Water og Glycolic Toner er renseprodukter, der effektivt men skånsomt fjerner makeup, fedt og snavs fra huden, og efterlader den velfugtet, peelet og frisk.

Plaisir Multi Protection Day Cream SPF 15 50 ml
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
PlaisirMulti Protection Day Cream SPF 15
154,95 kr.
(22)
Plaisir Micellar Water 200 ml
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
PlaisirMicellar Water
69,95 kr.
(18)
Plaisir Exfoliating Glycolic Toner 200 ml
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
PlaisirExfoliating Glycolic Toner
79,95 kr.
(6)

Relaterede produkter

Plaisir Vitamin C 10% Booster Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirVitamin C 10% Booster Serum
149,95 kr.
(21)
Plaisir Retinol & Retinaturel 2% Booster Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirRetinol & Retinaturel 2% Booster Serum
149,95 kr.
(16)
Plaisir Collagen Booster Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirCollagen Booster Serum
149,95 kr.
(29)
Plaisir Hyaluronic Acid 2% Booster Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
PlaisirHyaluronic Acid 2% Booster Serum
149,95 kr.
(32)
Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
Plaisir3 in 1 Serum
169,95 kr.
(24)

Relaterede artikler

Vi tester Plaisirs nye hudplejserie til ung hud

Bag om brandet

Vi tester Plaisirs nye hudplejserie til ung hud

Af Nicoline Kongedam

Vi fik en masse skønne kunder til at teste vores nye hudplejeserie 'Young Skin' fra Plaisir, der er målrettet ung hud. Se testen her.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs MereFå personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.