• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Nedtælling til skuddag med bragende rabatter fra kl. 00:00:01

Vi guider

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Tør hud, forstørrede porrer, rødme eller skinnende t-zone? Der er ikke en one size fits all, når det kommer til primere, så tag et kig på primerguiden her, og find den helt rette til dit behov.

Hvis du bruger foundation, har du helt sikkert også fået at vide, at du bør bruge en primer. Det er ikke bare et salgsstrick, for primere kan udjævne huden så din foundation lægger sig endnu pænere. Og det kan være en rigtig god idé at vælge en primer, der fokuserer på præcis dét, du har særligt behov for, så får du nemlig mest muligt ud af den.

​​​​​​​Vælg foundation-primer efter dit behov

Din hud har ikke altid kun ét behov (gid det var så nemt), så hvis du oplever at den fx skinner i t-zonen i løbet af dagen, men at du også har rødme på kinderne, så giver det mening at bruge to forskellige primer de steder. Din hud kan også have forskellige behov efter årstid. ​​​​​​​

Tør hud

Når man har tør hud, der måske endda flager nogle steder, er det ofte en ret stor udfordring at lægge foundation pænt. Din hud har brug for at blive gennemfugtet af både dagcreme og primer.


To solide bud på primere til tør hud er Nyx Professional Makeup Honey Dew primer, der er en tyk honningagtig konsistens, som fordeler sig fint på huden uden at kage og som virkelig fugter den tørre hud. Derudover kan Smashbox Photo Finish Primerizer anbefales – det er ren fugt på pumpe.

(5)
Smashbox Photo Finish Primerizer 30 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point
(7)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Honey Dew Me Up Primer
139,95
DU OPTJENER 14 Point
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs også

Manglende glød

Synes du din hud ser lidt trist og grålig ud? Eller er du bare en glow-a-holic, der ikke kan få nok af lækker, strålende hud?


Prøv Rodials Soft Focus Glow drops, der er en krydsning mellem hudpleje og makeup og giver huden den fineste udstråling. Du kan både bruge den som primer eller blande lidt i din foundation for en all-over glød, der tilmed giver huden et skud antioxidanter.


Overvej også Macs Strobe Cream, der faktisk er en highlighter, men også fungerer som primer, og lægger sig som en smuk base base under makeuppen.

(0)
Rodial Soft-Focus Booster Drops 31 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
(6)
MAC Strobe Cream Goldlite
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Bumser/hudorme eller skinnende t-zone

Har du tendens til fedtet t-zone kender du helt sikkert følgende scenarie: makeuppen ser fin ud om morgenen og i løbet af dagen er din næse helt skinnnende og du har et lidt for tæt forhold til din pudder eller blotting papers.


Prøv Nyx Professional Makeup Total Control primer, der holder fedtlaget i huden i skak.


Har du hudorme eller bumser, så vælg en primer med salicsylsyre, som ELFs Blemish Control primer.

(2)
e.l.f. Blemish Control Primer
84,95
DU OPTJENER 9 Point

Fine linjer eller rynker

Skyldes dine fine linjer tørhed, så vælg en af primerne til tør hud.


Men hvis du har fine linjer og rynker i huden, fordi du har været skøn længe (er det ikke en rar og Helle Joof-agtig måde at beskrive alder på?) så overvej en primer særligt til det som  Gosh Anti-Wrinkle Primer eller Primer Plus - de er nemlig lavet til at udviske linjer og rynker.

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs også

Tydelige porer eller ujævn hud

Tydelige porer kan faktisk – hvor specielt det end lyder – fyldes ud med en primer, der er lavet til det.


Lancomes La Base er en silikonebaseret primer, der lægger et fint lag på huden og udjævner teksturer i huden, så din foundation lægger sig endnu pænere.


Du kan også tage et kig på den ikoniske Benefit The Porefessional Balm, der minimerer porernes udseende.

Rødme

Neutraliser rødme med en grønlig primer. Du har måske ikke rødme i hele ansigtet, så brug primeren efter behov. Mange primere, der er lavet til rødmende hud indeholder også beroligende ingredienser, så du ikke bare dækker men faktisk også plejer huden imens du har makeup på.


Nogle gode anbefalinger herfra er Clarins SOS primer i grøn, Clinique Redness Solutions base og Smashbox photo finish primer i grøn.

(9)
Clarins SOS Primer 04 Green Tea
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(2)
Smashbox Photo Finish Reduce Redness Primer 30 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point

En lille hemmelighed her til sidst…

En af makeupartisternes favoritter er Embryolisse Lait Creme, der er en multifunktionel creme, som også bruges som primer - og  derudover kan den bruges som dagcreme, natcreme, fugtmaske og multibalm!


Det lille vidunderprodukt er altså et perfekt supplement til enhver makeuptaske.

(40)
Embryolisse Lait-Crème Concentré 75 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede produkter

(56)
MAC Prep + Prime Fix + Original 100 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(15)
Nilens Jord Pore Minimizing Primer 252
174,95
Førpris 194,95
DU OPTJENER 18 Point
(10)
Smashbox Photo Finish Primer Oil 30 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point
(4)
Lancôme La Base Primer Hydraglow 01 Reno
294,95
DU OPTJENER 30 Point

Relaterede artikler

Vælg de rigtige makeupbørster

Vi guider

Vælg de rigtige makeupbørster

Af Trine Brøndsted

Du behøver ikke købe dig fattig i makeupbørster eller have en hel værktøjskasse med børster og pensler, vi guider dig til, hvordan du vælger de rigtige børster for dig.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Røde læber – find farven, der passer til dig

Grib stilen

Røde læber – find farven, der passer til dig

Af Trine Brøndsted

Rød læbestift er ikke bare rød læbestift. Den skal passe præcis til dig og din hudtone. Læs med og find den læbestift, der klæder dig meget bedre end andre nuancer af røde læber.

Læs Mere
3 franske Beauty Hemmeligheder

Spot Trenden

3 franske Beauty Hemmeligheder

Af Isabel Marschall Thostrup

Hvad ér der med parisiske kvinder? Lidt blush duppet på kinderne, rød læbestift og et strejf af en feminin parfume - og voilà! Læs med her, og få de 3 bedste franske beauty hemmeligheder.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret