Vi guider
Vi guider: Alt du skal vide om din body mist
En body mist er den perfekte duft til hverdagen, da den er et mildere alternativ til parfume og kan bruges på hele kroppen. Sol de Janeiro er i den grad kendt for deres unikke og velduftende body mists, som du kan bruge på flere forskellige måder. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du får mest ud af din body mist, og hvordan du kan bruge den i din beauty-rutine.

En body mist er en let og luftig duft, som er mindre koncentreret end parfume. Den indeholder sødmefulde duftnoter, som er blandet med vand og kan bruges på huden, på tøjet og i håret. En body mist er også fantastisk at bruge på varme dage, da den kan føles let kølende på huden, når den sprøjtes på.

​​​​​​​Det smarte ved Sol de Janeiros body mists er, at du kan kombinere din yndlingsduft med den bodylotion, det passer til. På den måde kan du forlænge din duft, samtidig med at du får fordelene fra den lækre hudpleje. Mere om det senere! Lad os først dykke ned i de fire skønne mists.

4 sødmefulde body mists fra Sol de Janeiro

Sol de Janeiros body mists er ultrapopulære, og det er der en helt særlig grund til. Med få sprøjt får du nemlig følelsen af at stå på en varm palmestrand i Brasilien – helt perfekt til at forlænge følelsen af sommer!

Crush Cheirosa ’62 Body Mist er inspireret af den delikate duft fra den populære Bum Bum Cream. Her finder du sanselige noter af pistacie og saltkaramel, som uden tvivl vil give komplimenter i løbet af dagen.

Crush Cheirosa ’71 Body Mist indeholder forførende noter af karamelliseret vanilje og ristet macadamianød. Virkelig en lækker duft, der bringer tankerne på sommer i sydens sol.

Crush Cheirosa ’40 Body Mist er inspireret af Rios farverige Carnival Ball. Her finder du noter af jasminblomst, brasiliansk orkidé, vaniljetræ og varm musk.

Crush Cheirosa ’68 Body Mist henleder tankerne på Brasiliens smukke have og glødende sol. Den indeholder varme, velduftende noter af brasiliansk jasmin, pink dragefrugt, vanilje og hibiscus.

3 måder, du kan bruge din body mist på


1. Påfør din body mist efter dit bad i kombination med din bodylotion
Varmen fra det dampende bad vil få duftpartiklerne fra din body mist til at sprede sig i rummet, hvilket giver en fantastisk, sanselig oplevelse! Vælger du din bodylotion fra Sol de Janeiro i samme duft som din body mist, vil du også opleve, at den sødmefulde duft vil holde hele dagen, hvis du både smører dig ind i din lotion og kommer et par spray fra din mist på huden.


2. Spray din body mist i lokkerne
Et velduftende hår er noget, vi alle sukker efter! Hvis du ønsker en let duft af din yndlings body mist, er det et godt tip at komme et par sprøjt i dit hår.


3. Brug din mist på dit tøj og din hud
En body mist er fantastisk at komme på både huden og tøjet, så du virkelig kan få mest muligt ud af din duft. Et godt tip er at påføre din body mist der, hvor din hud er varmest. Det gælder fx på kravebenet, indersiden af albuerne og håndleddene. Her får du nemlig det mest optimale ud af din duft. Hav også gerne din mist med i tasken, så du altid kan friske op på farten, hvis du får brug for det.

Hvad er forskellen på en body mist og en parfume?

Forskellen på en body mist og en parfume er, at en body mist har en mere subtil duft, der ikke er helt så kraftig og intens som ved en parfume. Du får dermed en lettere duft, når du vælger en body mist. En body mist kan også kombineres med andre dufte, hvis man ønsker at mikse og matche sig frem.

Derudover er det muligt at påføre lidt mere body mist til flere steder på kroppen, uden duften bliver altoverskyggende.

Silkeblød bodylotion, der matcher din duft

Vi kan lige så godt advare dig – når du først har prøvet en duft fra Sol de Janeiro, så er du hooked!  Som tidligere nævnt kan du matche din body mist med din bodylotion - du kan kende matchet på farven.

Brasilian Bum Bum Cream er en sand klassiker! Udover at gøre huden silkeblød, indeholder den også lidt glimmerpartikler, som giver en lækker, brasiliansk glød. Den indeholder den kraftige antioxidant acai, som hjælper med at opstramme huden.

Bom Dia Bright Cream er til dig, der ønsker en glat, jævn og skinnende hud. Den indeholder AHA-syre fra mango og banan, som blidt eksfolierer huden, så den holder sig sund og silkeblød. C-vitamin giver masser af glød og udstråling.

Beija Flor Collagen Cream er fantastisk til at give huden mere elasticitet og få den til at fremstå mere spændstig. Den indeholder Cacay olie, som er et mildt alternativ til retinol, der holder huden strålende og elastisk.Andre favoritter fra Sol de Janeiro:

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Matas LIVE

Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Af Matas

Hvordan får man duften af en parfume til at holde længere? Og ved du, hvilken parfume, der passer til dig? Ellen, der er uddannet i parfume på parisiske manér, fortæller alt, du skal vide om parfumer, så du er klædt på til at opbygge din helt egen parfumegarderobe.

Læs Mere
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Af Natalie Khayat

Duften af sommer kan være frugtig og let, sød og blomstret eller fyldt med friske citrusnoter. Den kan også være sanselig og dufte rent, præcis som den tilfredshedsfølelse, man får, når man træder ud af badet. Hvad kan du bedst lide? Læs med i denne artikel, og find den helt rigtige parfume til din sommer!

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.