• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Detox: Kom igennem vinteren med en omgang detox

Vinteren er godt i gang, og kulden gør os ofte en smule mere inaktive, mens lysten til sødt og fedt måske også bliver lidt større end sædvanligt i denne mørke tid. Giv din krop og hud et godt boost med en detox!

Ny energi og en gladere krop er noget alle vores vintertrætte sind kan bruge, og derfor er denne tid på året en oplagt mulighed for at lave en mini detox, og give din krop, hud og hår lidt ekstra opmærksomhed.

Sådan laver du en mini detox:

1

Husk fugten

Har vinteren budt på for meget sukker, har du dyrket Netflix frem for løbeskoene eller får du ofte for lidt søvn, vil dit udseende desværre blive derefter. Men et nyt år er startet og det er nu, du har mulighed for at ændre på et par dårlige vaner.


Forkæl dig selv med sund og nærende mad, gå en time tidligere i seng og vælg løbeskoene frem for sofaen, og vigtigst af alt: brug et godt serum og creme, så vil du opleve, at din hud bliver markant forbedret.


Ved at tilføre din hud fugt, bliver den sundere og friskere at se på samt mere elastisk. Om natten er hudens cellefornyelsesproces størst, derfor er det vigtigt, at huden får den næring, som den har brug for. Husk altid at vælge det serum og natcreme, som passer til din hudtype.


Psst… husk altid at rense din hud, inden du bruger serum eller creme for at få det fulde udbytte af de plejende ingredienser.  


(38)
Ecooking Fugtmaske 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(2)
Tromborg Moisturizing Facial Mask 50 ml
679,95
DU OPTJENER 68 Point
Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs også
2

Skrub din hud sund

Forurening spiller en stor rolle for din hud, og undersøgelser viser, at der er en sammenhæng mellem luftforurening og hudens tilstand. Luftforureningen øger også nedbrydningen af collagen og fremmer ældning af huden. ​​​​Antioxidanter og fugt er gode våben i kampen mod den nedbrydning, din hud bliver udsat for.


For at forberede din hud på at modtage fugten er det godt at brug en scrub. En scrub fjerner døde hudceller fra hudens overflade med en let slibning.


Husk at bruge scrub en til to gange om ugen og brug altid cirkulære bevægelser. Cirkler giver en jævn og ensartet eksfoliering, hvor skrubren frem og tilbage hurtigt overbelaster huden.


3

Skinnende lokker

Efter en kold vinter trænger dine lokker helt sikkert til en god omgang pleje.Vil du gå all-in er en lækker kvalitetsshampoo en god investering, som kan hjælpe med at styrke dit hår og pleje din hårbund, så håret ser sundere ud.


Husk, at dit valg af shampoo skal afspejle, om dit hår er kemisk behandlet (farvet eller afbleget), slidt, tyndt og fint eller kraftigt. Vælger du den rigtige shampoo til din hårtype, tør vi godt love, at du vil opleve et bedre resultat.


​​​​​​​Derudover vil dine lokker med sikkerhed takke dig for en god hårkur, som giver et fugtboost og efterlader det silkeblødt. En hårkur lukker keratin-laget og virker som Polyfilla, hvilket betyder, at det spartler ud og ”lægger” håret ned, så det fremstår sundt og glansfuldt frem for tørt og slidt.


(89)
MAUI Shea Butter Hair Mask 340 g
119,95
DU OPTJENER 12 Point
4

Hjælp med tilskud

Kosttilskud kan bruges til mange formål. Spiser du en varieret kost og følger de officielle kostanbefalinger, så du får masser af grove grøntsager, fisk og magert kød, så er du dækket godt ind i forhold til vitaminer og mineraler.


Matas har et stort udvalg i kosttilskud, vitaminer og mineraler, hvor du kan finde frem til lige det, du står og mangler til dig og din krop.


5

Drik din detox

De mest populære detox-kure er baseret på te, og det er ikke mærkeligt, da te har været drukket i tusinder af år, og især grøn te altid har været opfattet som sundt.


Der er intet så skønt som en varm kop te på en kold vinterdag, til at sætte tempoet ned, og få ladet batterierne op.  


6

Glem ikke hylstret

Kroppen renser sig selv via tarmene, leveren, nyrerne, lungerne og huden. Men måske får vi spist lidt for meget usund mad og ikke helt nok af de sunde ting.

​​​​​​​

Hjælp derfor din krop med at udrense med en sund kost, masser af søvn og motion.


Relaterede produkter

(0)
Caudalie Instant Detox Mask 75 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point
(3)
Evolve Daily Detox Facial Wash 100 ml
169,95
DU OPTJENER 17 Point
(1)
Tromborg Detox Facial Mask 50 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point

Relaterede artikler

Rens ud med en detox - 5 tips

Vi guider

Rens ud med en detox - 5 tips

Af Mia Ibsen

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Læs Mere
Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Af Isabel Marschall Thostrup

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Få gør-det-selv guiden her!

Læs Mere
Find din hudtype og vælg de rigtige produkter

Vi guider

Find din hudtype og vælg de rigtige produkter

Af Alberte Sejling

Oplever du, at din hud driller med urenheder, rødmen eller at den føles udtørret, kan det skyldes, at du bruger forkert ansigtspleje til din hud. Det tager tid at finde de produkter, som passer til dig, men kender du din hudtype, er du allerede kommet langt.

Læs Mere
Find den helt rette kop te

Vi guider

Find den helt rette kop te

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

En lækker kop te er altid en god ide. Og der findes mange forskellige varianter – te er nemlig temmelig populært for tiden. Vi hjælper dig med at blive lidt klogere på te.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret