Vi guider

Rens ud med en detox - 5 tips

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Nogle ganger trænger kroppen til en udrensning. Vi giver dig her en række gode produkter, som du kan bruge, hvis din hud, krop eller hår kalder på  en omgang detox.

Sådan detoxer du:

1

Detox te

En udrensende te bliver også kaldt for en "teatox", når man detoxer med te.


Vælg en detox te med en masse gode udrensende ingredienser. Blandt andet marietidsel og artiskok, som støtter leverfunktionen. Artiskok, cikorie bidrager til at bevare en normal fordøjelse.


Det er bedst at drikke te under en detox og undgå kaffe og koffein. Du kan eventuelt prøve at erstatte kaffen med mælkebøttekaffe.


100 g
Natur DrogerietArtiskokurt
54,95 kr.
Derfor skal du spise loppefrøskaller

Din sundhed

Derfor skal du spise loppefrøskaller

Loppefrøskaller har hverken noget med lopper eller frøer at gøre, tværtimod er det en af planterigets mest kostfiberrige kilder. Netop derfor kan loppefrøskaller være dig til megen gavn, hvis du døjer med en fordøjelse i ubalance eller vil regulere appetitten. I denne artikel dykker vi ned i skallerne med de mange egenskaber og svarer på de mest stillede spørgsmål.

Læs også
2

Masker og scrub

Brug en maske, der udrenser huden i dybden. Du kan både bruge en dybderensende maske eller en maske med små slibekorn, der peeler huden.


En dybderensende ler- eller kulmaske vil rense hudens porer i dybden mens en skrubbemaske vil fjerne det døde hudlag øverst. Uanset hvad, vil du få en renere hud af maskerne.


SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
REN Clean SkincareClearcalm Invisible Pores Detox Mask
394,95 kr.
(11)
60 ml
MÁDARAUltra Purifying Mud Mask
209,95 kr.
(3)
3

Kosttilskud og naturlægemidler

Kosttilskud og naturlægemidler kan bruges til mange formål.


Matas har et stort udvalg i kosttilskud, naturlægemidler, vitaminer og mineraler, hvor du kan finde frem til lige det, du står og mangler af gode detox produkter til dig og din krop.


30 tabl.
New NordicBio Drain Daily Detox
234,95 kr.
4

Shampoo

En udrensende shampoo kan hjælpe med at rense hår og hovedbund for snavs og stylingrester. Med en dybderensende detox shampoo får du altså renset og detoxet hovedbunden, så du kan starte på en frisk.


Vælg den shampoo som passer lige præcis til din hårtype.


250 ml
Matas StriberDybderensende Shampoo
34,95 kr.
(262)
KUN ONLINE
385 ml
OGXCharcoal Detox Shampoo
99,95 kr.
100 ml
JuhldalPSO plus + Kur-Shampoo No 4, 100 ml
179,95 kr.
(21)
5

Serum og natcreme

Om natten er hudens cellefornyelse process er størst og derfor er det vigtigt at huden får den næring som den har brug for.


Husk altid at vælge den serum og natcreme som passer til din hudtype.


30 ml
TromborgFace Oil Detox
479,95 kr.

Relaterede produkter

100 g
Natur DrogerietMarietidsel
stk. 31,95 kr.
50 ml
TromborgDetox Facial Mask
639,95 kr.
(1)
90 kaps.
Natur DrogerietArtiskok 375 mg
119,95 kr.
60 stk
PixiDetoxifEYE Depuffing Eye Patches
217,95 kr.
(23)

Relaterede artikler

Gurkemeje: det skal du vide om den gule urt

Spot Trenden

Gurkemeje: det skal du vide om den gule urt

I Indien har man anvendt gurkemeje siden de tidligste tider, og i dag har knolden vundet indpas både på krydderihylden og sammen med kosttilskuddene. I artiklen her gør vi dig klogere på urten og hvilke produkter, der blandt andet indeholder gurkemeje.

Læs Mere
Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs Mere
Alt du skal vide om ingefær

Spot Trenden

Alt du skal vide om ingefær

Af Trine Brøndsted

Ingefær er meget alsidigt - det kan bruges på alle mulige forskellige måder. Men skal man egentlig skrælle ingefær? Er det en rod, grøntsag eller noget helt tredje? Og hvordan laver man det bedste ingefærshot? Læs med her og bliv klogere.

Læs Mere
Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Vi guider

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Af Matas

Måske er du blevet lært, at bakterier primært er kilder til sygdom – men det er langtfra rigtigt. I denne artikel stiller vi skarpt på én af disse bakterietyper; nemlig mælkesyrebakterier.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek