• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Spot Trenden

How To: Makeup i stick form

En af helt store beautytrends lige nu er de buttede “stifter”, der gør det muligt for dig at “tegne” din makeup på.

Uanset om du bruger foundation, concealer, highlighter, blush eller bronzer finder du det i en smart makeup stick – som også er helt genial at have med i tasken, når dit look trænger til en touch-up på farten.   

7 makeup sticks der gør det sjovt (og nemt!) at lægge makeup

1

Bestseller countouring stick

Har du mod på at kaste dig ud i contouring-kunsten, bliver det ikke nemmere end med Nyx’ Wonder Stick.


I den ene ende har du en highligter til at fremhæve med og i den anden en kontur-farve til at forme ansigtet med og skjule diverse ujævnheder.


Konsistensen er skøn og cremet, og du kan vælge mellem flere farvekombinationer, så du nemt finder en der matcher din hudtone.


2

Concealer stick til uren hud

Rimmels concealer har fuld dækkeevne og en naturlig finish. Den har en cremet konsistens, som gør den nem at tone ud og en holdbar dækning, der udvisker mørke rande under øjnene og urenheder.


Praktisk stick, der er perfekt, når du er på farten.

3

Den multifunktionelle

Uanset om det er dine kinder, læber eller øjne du vil sætte fokus på, kan du opnå alle tre ting med Tromborgs fine Multi Stick.


Du kan vælge mellem highlight, peach eller rosa – og alt, du skal gøre er at tegne produktet på og glimte smukt i solen.


(0)
Tromborg Multi Stick Blush No. 3
239,95
DU OPTJENER 24 Point
4

Foundation stick på farten

Perfekt og velplejet hud på farten er muligt, hvis du allierer dig med L'Oréals foundation-stick med fugtgivende ingredienser.


Påfør i hele ansigtet, eller blot der hvor din hud kræver lidt ekstra dækning i løbet af dagen og nyd et naturligt resultat i timevis. Faktisk lover den en holdbarhed på op til 24 timer.


How to guide: Contouring

Vi guider

How to guide: Contouring

Kim Kardashian fik for alvor sat streg under trenden contouring. Med contouring kan du forme og definere dit ansigt og eksempelvis fremhæve dine kindben, dine læber eller næseryggen. Du bruger skygger til at definere og highlight til at fremhæve.

Læs også
5

Den allergivenlige highlighter stick

Drømmer du om glowy hud, er Nilens Jord Creamy Touch highlighter en nem smutvej. Du skal bare “tegne” highlighteren direkte på huden og tone ud med fingerspidser eller en pensel.


Highlighteren har en fin cremet lysreflekterende tekstur og efterlader huden sund og strålende at se på. Desuden indeholder den hverken parfume eller nano.


(36)
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point
6

Den luksuriøse blush stick

Fine rosenrøde kinder og læber er lige ved hånden, hvis du bruger Lip & Cheek Color fra Smashbox.


Du skal bare påføre med lette strøg på kindens æble og tone ud med fingerspidserne eller svampen, der sidder på enden af den.


Den er genial til at tage dig fra dag til aften, da du nemt kan bygge farven op og gøre den mere intens. Vælg mellem mange skønne farver.


8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs også
7

Primer stick

Prep + Prime Fix+ Matte matterer øjeblikkeligt huden, mindsker synlige porer og fikserer makeuppen.


En perfekt og hurtig løsning til en fejlfri finish, når du er på farten; den absorberer talg og skjuler synlige porer, fine linjer og rynker ved påføring under eller over makeup.


Formlen matterer og absorberer overskydende talg på hudens fedtede område, og efterlader huden frisk, blød og behagelig.


(0)
MAC Prep + Prime Pore Refiner Stick
239,95
DU OPTJENER 24 Point

Relaterede produkter

(8)
Maybelline Master Strobing Stick 02 Medium
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(17)
Nilens Jord Stick Concealer 457 Wheat
154,95
DU OPTJENER 16 Point
(12)
Lancôme Nutrix Stick 4 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede artikler

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Spot Trenden

Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Af Trine Brøndsted

Celebrities som Rihanna, Scarlett Johansson og Kate Hudson har været med til at bane vejen for efterårets hotteste trend, kort hår. Find gode råd til den rette frisure, pleje og styling lige her.

Læs Mere
Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Spot Trenden

Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Cream makeup er ikke blot en nem og genial makeupform i sommervarmen. Cream blush, øjenskygge og foundation giver nemlig fugt og glow til din hud hele året rundt, og så holder det rigtig godt på huden. Vi guider dig til, hvordan du bruger de skønne fugt- og pigmentmættede teksturer.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret