• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Danske True Gum laver plastikfrit tyggegummi

Mange danskere ved ikke, at meget tyggegummi typisk laves på en plastik-kerne. Derfor laver de danske iværksættere fra True Gum nu et lokalt og plastikfrit alternativ, som tager større hensyn til miljøet, samt dem der tygger. Det innovative og naturlige tyggegummi kan nu købes i alle Matas butikker samt online.

Tyggegummi er for mange danskere en helt naturlig del af hverdagen. Og igennem mange årtier har tyggegummiet været fast inventar i handskerum, tasker og jakkelommer. Men hvad tyggegummi egentligt er lavet af, og hvorfor det tager så lang tid om at nedbrydes når det ligger på gaden eller i naturen, er langt fra almen viden.

Alternativ til almindeligt tyggegummi

Almindeligt tyggegummi er nemlig typisk lavet af syntetiske plastik- og gummisubstanser. Denne viden var højest overraskende for fire unge iværksættere, som umiddelbart efter erfaringen søsatte et dansk iværksætter-projekt som havde til formål at lave et mere naturligt, plastikfrit og bæredygtigt alternativ. Og dette alternativ kan du nu købe i Matas – både online, samt i butikkerne.

Bæredygtigt og nedbrydeligt

True Gum tyggegummiet er unikt i og med at det ingen plastik-baseret kerne har, men derimod laves på saften af rigtige gummitræer, som tappes på bæredygtig manér. Det betyder af stykkerner er 100% nedbrydelige.


True Gum bruger udelukkende høj-kvalitets- og plantebaserede ingredienser og er desuden vegansk certificeret. Her arbejdes altså ud fra en simpel produkt-filosofi om, at alle ingredienser skal have en naturlig oprindelse – derfor finder du hverken aspartam, kunstige farvestoffer og uønsket kemi i True Gum stykkerne.

Dansk produceret - lokalt alternativ

Det danske team bag True Gum har i dag banket den første store produktion op i Europa af naturligt tyggegummi, og holder til i Glostrup i København, hvorfra det lille team knokler dag og nat for at producere verdens bedste, reneste og naturlige tyggegummi. Så lav skiftet til naturligt tyggegummi i dag, og prøv selv hvorfor det lokale alternativ hurtigt vinder indpas hos flere og flere danske forbrugere.

Relaterede produkter

True Gum Mint & Matcha 20 gr.
20,00
DU OPTJENER 2 Point
True Gum Liquorice & Eucalyptus 20 gr.
20,00
DU OPTJENER 2 Point
True Gum Ginger & Turmeric 20 gr.
20,00
DU OPTJENER 2 Point

Relaterede artikler

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Spot Trenden

Disse luftrensende planter bør du have derhjemme

Af Isabel Marschall Thostrup

Grønne planter i hjemmet er ikke bare dejlige at kigge på – de renser også luften for affaldsstoffer, støvpartikler og CO2. Nogle planter er særligt gode til netop at rense luften. Få en guide til dem her.

Læs Mere
Kender du Aloe Vera? Lær alt om mirakelplanten her

Spot Trenden

Kender du Aloe Vera? Lær alt om mirakelplanten her

Aloe vera ser måske ikke ud af så meget, når du kigger på planten – den ligner mest en fin kaktus – men den har et væld af funktioner, der kan gavne din sundhed og dit udseende, og så kan du bruge den både indvortes og udvortes. Her får du svar på nogle af de mange spørgsmål, der typisk melder sig i forbindelse med mirakelplanten og særligt den gel, dens blade indeholder.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret