• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Fars Dag inspiration: Forkæl ham, du holder af

Lørdag d. 5. juni er ikke hvilken som helst dag. Udover at det er Grundlovsdag, er det også dagen, hvor alle fædre skal hyldes! Læs med her og lad dig inspirere af vores velduftende gaveforslag og vidunderlige hudplejeprodukter, der gør faren til dine børn eller din egen far endnu skønnere.

Fars Dag er lige om hjørnet, og så skal farmand selvfølgelig fejres! Foruden et overdådigt morgenbord, ekstra mange kys og håndskrevne kort spækket med kærlighedserklæringer, har vi masser af gode ideer til, hvordan du den 5. juni kan forkæle fædrene i dit liv lidt ekstra. 


BOSS Bottled United


Hvis du vil forære ham en gave, han vil sætte pris på og nyde hver dag, så er en ny, uimodståelig duft en oplagt påskønnelse. Et godt bud er BOSS Bottled United Eau de Parfum, der kombinerer maskulin friskhed med en urban varme, der har noter af citrus, mynte og træ.Kærligheden til sport, sejr og fællesskabsfølelse afspejler sig ikke kun i duftens navn, men også i flakonen, der med sin glansfulde, metalliske finish, kan minde om en sportspokal. En maskulin og elegant gave til manden, der elsker sport.


Bottega Venetta

Bottega Venetta
Illusione Eau de Toilette fra italienske Bottega Venetta vil også pynte i alle omgivelser – og helt sikkert vække jubel hos manden, der har hang til eksklusivitet og hverdagsluksus. Duften er maskulin og frisk med aromatiske noter fra cedertræ og italienske citrusfrugter, der vækker alle sanser til live.


Jean Paul Gaultier


Jean Paul Gaultier
Le Male On Board er seneste nyhed fra det legendariske modehus Jean Paul Gaultier. En forførende og frisk duft, som med noter fra blandt andet bergamotte og geranium, oser af maskulinitet og sensualitet. Selvfølgelig indpakket i den ikoniske signaturflakon fra Gaultier, der i denne version har form af mands overkrop iklædt maritime striber.

Mercedes-Benz


Hvorfor ikke glæde en far i dit liv med den aromatiske og spændende duft fra selveste Mercedes-Benz? Mercedes-Benz Man Edt er perfekt til manden med den stærke personlighed, og med en flakon, der leder tankerne hen på en bilnøgle fra det luksuriøse mærke, vil den velduftende gave helt sikkert vække ekstra glæde hos alle bilelskere.

Clarins

En anden oplagt gaveidé til enhver travl farmand, er Clarins Men Energizing Gel, der med sin lette, kølende konsistens fugter og styrker huden og gør den energisk og strålende.

Shiseido

… Og når nu vi er ved innovativ og effektiv hudpleje; Energizing Moisturizer Fluid fra Shiseido Men er en let ansigtslotion, der absorberes øjeblikkeligt og gennemfugter huden i 32 timer. Det betyder farvel til tørhedslinjer, træt og trist hud - og goddag til fars nye yndlingsprodukt.  

Hav en fantastisk Fars Dag med dem, du elsker og holder af!
​​​​​​​

Relaterede artikler

Redaktionens favoritter: Herre dufte

Vi guider

Redaktionens favoritter: Herre dufte

Af Nicoline Kongedam

Alle kvinder har en holdning til mænds parfume. Redaktionen taler ud og fortæller hvilke dufte til mænd, vi bliver mest tiltrukket af.

Læs mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs mere
6 parfumer, der matcher de hotteste dufttrends

Vi guider

6 parfumer, der matcher de hotteste dufttrends

Af Michelle Weis

2021 bliver dit år - kan du mærke det? Vi har fundet seks parfumer, der afspejler nogle af de hotteste dufttrends lige nu, så du kan få lidt forandring i duftuniverset og tilværelsen. Lad dig inspirere af de skønne trends - og vær klar til, at du igen kan nyde lange aftener med alle dem, du holder allermest af.

Læs mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs mere