• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Skønne gaveideer, du ikke vidste, du ønskede dig

Skal du finde en gave til ham eller hende, der har alt? Eller mangler du selv lidt inspiration til ønskelisten? Så har vi støvsuget matas.dk for gode gaveideer, du ikke vidste, du ønskede dig. De mere praktiske gaver, som er skønne at få, da de altid kan bruges. Læs med her, og lad dig inspirere!

I denne artikel har vi samlet en masse gode og praktiske gaveideer. Det er alt fra en god tandbørste, massage til nakken eller en gave til de små poder derhjemme. Læs med, så gør vi alt, vi kan for at inspirere dig til en gaveidé, der går rent ind. 

Gaven, der giver flotte bisser


Tandhygiejne… Det lyder muligvis ikke så ønskeliste-værdigt, når man siger det højt. Men om ikke andet er det en gave, som de fleste ville elske! Skal du give en gave til én, der endnu ikke har prøvet the wonders of a el-tandbørste, så er det en gaveidé, vi er sikre på vil gå rent ind.

Oral B er mestre i at lave elektriske tandbørster. Deres Pro 3 El-tandbørste har et unikt børstehoved, som kommer godt rundt og fjerner op til 100% mere plak end en almindelig, manuel tandbørste. Derudover giver tandbørsten besked, når det er tid til at skifte position og børste et nyt sted, så du ikke får 'overbørstet'. Det er bare en dejlig gave at få, som man ikke lige vidste, man ønskede sig. Par den eventuelt med en effektiv tandpasta – denne sag fra iWhite har en blegende effekt, som også beskytter tænderne mod ydre påvirkninger.

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs også

Til hende/ham, der har brug for lidt afslapning


En anden skøn gaveidé er produkter, der kan give ro og afslapning i dagen. Det kan eksempelvis være et massageapparat, som kan hjælpe med at afspænde musklerne efter en lang dag. En anden rigtig god gaveidé, hvis du leder efter en julegave, er en lysterapilampe. Det er et fantastisk redskab til at få mere lys og glæde ind i hverdagen i de mørke måneder. Du kan læse meget mere om lysterapi, og hvad det kan hjælpe med, på linket her.

En oliebrænder eller diffuser er også en god gaveidé til en person, der har brug for at stresse af. Det giver en dejlig atmosfære til rummet og bidrager til en rolig og rar stemning i hjemmet.

Til hende/ham, der gerne vil passe på sine lokker


New Nordic har i år skabt en skøn gaveæske, som er den helt rigtige gave til ham/hende, der gerne vil gro håret og passe godt på det.

Med gaveæsken fra New Nordic får du deres Hair Volume Shampoo, der indeholder æblecidereddike og aminosyre, der giver fylde til det tynde, fine hår. Du får også Hair Volume kosttilskud til håret, hvad der svarer til en måneds forbrug. Det indeholder blandt andet zink og biotin, der hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud.  

Læs meget mere om New Nordics produkter, og hvad de kan gøre for dit hår, lige her.

New Nordic: Den bedste vej til et smukt hår

Vi guider

New Nordic: Den bedste vej til et smukt hår

Døjer du med et hår, der er tyndt, mangler volumen eller bare generelt godt kunne bruge lidt ekstra kærlighed? Så synes vi, du skal læse med her. New Nordic har nemlig udviklet en række produkter, som er specifikt til dig, der ønsker mere volumen og styrke til håret. Læs med og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at få dit hår tilbage i balance.

Læs også

Til motions-entusiasten


Hos Matas har vi et bredt udvalg af træningsprodukter, som er en fantastisk gaveidé til dem, der elsker at få sved på panden – eller dem, der ønsker at få rørt sig lidt mere i det nye år.

Vi har masser af flotte træningsure, som virkelig pynter på håndleddet, samtidig med at det tracker din dag. Det er en fantastisk måde at holde motivationen i gang på, og gøre det lidt sjovere at få rørt sig i det daglige. Er gaven til en person, der elsker at hjemmetræne? Så har vi også en masse skønne produkter, som kan gøre det lidt nemmere at få trænet hjemme. Vi har linket til et par ideer her, men du kan også se hele udvalget af træningsprodukter på det her link.

Til hyggetrolden


Leder du efter gaven til ham eller hende, der bare elsker at putte sig under et varmt tæppe eller nusse rundt i hjemmesko og en lækker pyjamas? (Og lad os lige være ærlige her… gør vi ikke alle det?). Så har vi samlet et par skønne bud på gaveideer til den person, der bare ikke kan få nok af afslappende hyggestunder.
​​​​​​​

Vidste du for eksempel, at du på matas.dk kan få fine pyjamas, lækre sokker og smukke hoodies i fine farver? Gaveideerne til hygge-entusiasten er mange, men vi har prøvet at begrænse os og har fundet otte gode ideer her, som du kan lade dig inspirere af lige her.

Til de mindste familiemedlemmer


Er det en lille person, du leder efter gave til, så har vi på matas.dk et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Vi har samlet en håndfuld af vores yndlingsprodukter til de mindste lige her, men udvalget er stort, og du kan dykke ned i alt legetøj til børn her.


Du finder alt fra huskespil til bamser, gåvogne og andet legetøj, som kun kan gå lige i hjertet på de små poder (og deres forældre).

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så tag et kig på vores gaveæsker lige her:

Relaterede artikler

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Pernille Witt Kirkegaard

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs Mere
De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Af Ida Hinchely Kyhn

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere
Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret været der før – du skal finde gaven til manden, der har alt. Og det er lige svært hver gang. Derfor har vi samlet 50 gode gaveideer til din far, kæreste, svigerfar eller onkel – vi har nemlig et bredt udvalg af skønne gaveideer til de kære mænd. Er du selv mand, og mangler du ideer til ønsker? Så kan du også lade dig inspirere her.

Læs Mere
Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Matas LIVE

Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Af Matas

Så er det nu! Julens gaveæsker og -kalendere er landet, og vi står klar til at guide dig til de fedeste af slagsen! Hvad end du er til luksus, naturlige produkter eller makeup har vi fundet noget frem til dig. Julen er en travl tid i beauty, så lad os hjælpe dig med at navigere i alle de spændende produkter og hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Læs Mere