• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice
Vi guider

De mest populære gaveæsker

En smuk gaveæske fyldt med alt det bedste af båder cremer, parfumer eller makeup er noget som alle dine kære med garanti bliver glade for at finde under træet. Og så gør æskerne også dine julegaveindkøb nemmere. Du finder nemlig julegaver til alle, du holder af lige her.

Matas har traditionen tro fyldt op med skønne gaveæske fra mange forskellige mærker, hvor du kan finde julegaver til alle, du har kær. Gaveæskerne er fyldt med alt fra skønne parfumer til cremer og makeup, og de kommer i forskellige størrelser og til ethvert budget. Så uanset om du leder efter den perfekte værtindegave eller gaven til manden, der har alt, så finder du det hos Matas.

Populære gaveæsker:


Klassikerne til kvinder

Det behøver faktisk ikke være så svært at købe en gave! Skal du for eksempel give din mor, kone eller kæreste en julegave, der uden tvivl vækker glæde, så gå efter en klasssik gaveæske med et duftsæt bestående af parfume og en lille ekstra 'treat' som showergel eller miniparfume til tasken.


Sættet fra DIOR med Miss Dior må være en absolut vinder, ligesom Guccis storsælgende Gucci Bloom og Lancômes La Vie est Belle gavesæt.De økologiske fra Rudolph Care

Skal du give en rigtig skøn gave til en du holder af, som går op i grøn og sund hudpleje? Så er æskerne fra Rudolph Care et rigtig godt bud. De bliver dog hurtigt udsolgt, da der er et begrænset lager - men hvis du er hurtig kan du nå at snuppe en af årets to lækre gaveæsker.


'Sparkle Like a Star' er gaveæsken med ansigtspleje og 'Be Bodylicious' er, som navnet antyder, den kende Rudolph kropspleje.Gaver til manden, der har alt

​​​​​​​Det er altid en udfording at købe en gave til manden, der ikke ønsker sig noget og som synes, at han har alt. Forkæl ham med en lækker duft-gaveæske. Den vil med garanti være et hit både til din far, din bror eller din mand.


Vælg enten Armani-gaveæsken, der koster under 250 kroner og hvis budgettet er større, så tag et kig på den populære Hugo Boss the Scent gaveæske, der både indeholder parfume og deo.


Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs også

De små værtindegaver

Er der noget så skønt som en uventet gave? Vælg en fin lille gaveæske og overrask værtinden til julefrokosten, juleaften eller en anden af julens mange komsammener.


Tag et kig på de forskellige gaveæsker til under 150 kroner fra eksempelvis Biotherm, Clarins og Lancôme.


Overrask teenageren

Teenagere er ikke altid så lette at købe gave til, men med en gaveæske bliver det lidt nemmere! Og hvis det går helt galt, så kan julegaver fra Matas byttes helt frem til 31. januar 2019.


Giv teenageren et lækkert hudplejesæt eller noget populær makeup i en flot gaveæske.

10 nye dufte til kvinder

Vi guider

10 nye dufte til kvinder

Se de 10 mest populære nyheder inden for dufte.

Læs også

Selvforkælelse til alle

Kropspleje fra naturlige mærker som vores egne mærker, My Moments og Matas Natur er ren selvforkælelse - og det trænger man i den grad til i de kolde måneder.


Du finder også skøn pleje fra naturmærket NUXE og mange andre, der med sikkerhed vil skabe glæde under juletræet. Priserne starter fra kun 120 kroner, så der er lidt til ethvert gavebudget.

Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Set
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede produkter

Shiseido Makeup Giftset
199,96
Førpris 249,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede artikler

Ultimativ guide: smukke ”smokey eyes”

Vi guider

Ultimativ guide: smukke ”smokey eyes”

Af Tine Vesterbøg

Smokey eyes er den hellige gral indenfor makeup looks. Et look hvor der kan leges med farver og former, fra klassisk elegant og festligt til sexet rock-chic eller endda helt enkelt og hverdagsegnet.

Læs Mere
Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Vi guider

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Af Nicoline Kongedam

Julen er både hjerternes og mavernes fest. Læs med når vi guider dig til at lave hjemmelavet marcipan, nougat… ja, julekonfekt – helt fra bunden.

Læs Mere
Kend forskellen på de forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice