• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Julen er hjerternes fest. En fest, som jeg allerede glæder mig til i slutningen af oktober (sorry not sorry). Alligevel ender jeg altid med at shoppe mine julegaver 5 minutter i juleaften, men i år har jeg faktisk været ude i god tid for at lede efter de gaveæsker, der skal ligge under mit juletræ i år. Gaveæskerne i år er ren kærlighed på æske, og i indslaget her viser jeg 10 af de bedste, som jeg har i sinde at forkæle mine nærmeste med d. 24. december. Måske beholder jeg også en eller to af gaveæskerne til mig selv, hvem ved?

10 af de bedste gaveæsker:

1. Alt det bedste fra Ole Henriksen

Kender du en, der elsker Truth serien fra Danmarks (måske) gladeste mand, Ole Henriksen? Hvis svaret er ja, så tror jeg, at personen vil få sit største juleønske opfyldt med C-ing Stars gaveæsken, som indeholder en hel hudplejerutine!


Nu har jeg selv kastet mig over den populære Banana Bright Eye Creme, der har været på næsten alle makeupartisters læber. Den perfekte øjencreme til at lysne, udglatte og fugtmætte huden. Udover vidunder øjencremen indeholder gaveæsken også Vitamin C Serum og C-Rush Brightening Gel Creme.

Pris: 699,95 kr. (Værdi: 1.136 kr.)


(8)
Ole Henriksen C-ing Stars Gaveæske
349,97
Førpris 699,95
Du optjener 35 point

2. En ny bestseller duft

Jeg har netop undersøgt, hvilke dufte der er blandt de 10 bedst sælgende på matas.dk. Jeg kan nu afsløre, at den lyserøde duft-lady fra Giorgio Armani netop har møvet sig op på listen - well done! Heldigvis er duften til at finde i en fin rød gaveæske sammen med to andre skønne produkter fra selv samme duftserie.


Giorgio Armani My Way gaveæsken indeholder en parfume på hele 50 ml. samt én på 7 ml., som du jo kan tage med, hvis du skal på en lille weekend get-away. Derudover indeholder gaveæsken en bodylotion, der har samme skønne duftnoter som parfumen.


Og hvordan dufter My Way så, tænker du måske? Jo, nu skal du høre: My Way er en feminin og mild duft med sødlige blomsternoter som bergamotte, tuberose og appelsinblomst. Not bad, right?


Pris: 699,95 kr. (Værdi: 910 kr.)


(5)
Giorgio Armani My Way Gaveæske
401,97
Førpris 669,95
Du optjener 41 point

3. Festlige lakker fra Essie

Åh, Essie. Du ér, og bliver, et af mine favorit brands, når det kommer til neglelak. Jeg skal virkelig hive mig selv i nakkehårene for ikke selv at klikke Trio gaveæsken hjem.


I Color Trio gaveæsken er 3 skønne farver, blandt andet Mademoiselle, som jeg faktisk tidligere har fået anbefalet af én af jer. Jeg har også testet den på egne negle, som du kan se på billedet nedenfor. I dag er Mademoiselle blevet en af mine neglelak favoritter, fordi den passer til alle outfits. Anyway! Kender du en, der elsker neglelak ligeså meget som mig? Så er Essie det perfekte gaveæske valg.

​​​​​​​

Pris: 139,95 kr. (Værdi: 299,95 kr.)

essie Color Trio Gaveæske
139,95
Du optjener 14 point

4. En duft til manden, du holder af

Hånden på hjertet har jeg altid lidt svært ved at finde gaver til mændene i min familie. Her synes jeg selv, at en duft er det geniale valg, fordi dét kan de da altid bruge! I år er der en helt særlig duft, der har fanget min opmærksomhed: L'Homme fra Yves Saint Laurent.  

L'Homme er en frisk træduft med noter af bergamot, ingefær og vetiver. Den er hverken for kraftig eller for mild, så jeg tror, at de fleste mænd i min familie vil synes om duften. Den er i hvert fald vokset på mig! I gaveæsken finder du også en showergel, der indeholder samme skønne duftnoter.

Pris: 519,95 kr. (Værdi: 610 kr.)

(5)
Yves Saint Laurent L'Homme Gaveæske
311,97
Førpris 519,95
Du optjener 32 point
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Indrømmet: som kvinde synes jeg, at det kan virke som en umulig mission at finde den perfekte duft til manden og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og læser min fortvivlsomhed, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig i den rigtige retning til den perfekte herreduft. Jeg har nemlig taget én for holdet og dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2021.

Læs også

5. Bestseller dufte fra Clean

Du har helt sikkert hørt om dem før. De der helt unikke, friske dufte, man ofte går tilbage til, hvis man løbet tør for parfume. Kender du endnu ikke til nogle af de bedst sælgende dufte - så får du dem her.


Fragrance Layering Trio Gaveæske indeholder de tre bestsellers fra Clean - nemlig Rain, Fresh Linens og Warm Cotton. Hvis du er på jagt efter en parfume gaveæske til én, du holder af, så er trioen fra Clean et sikkert valg.  


Pris: 549,95 kr. (Værdi: 1.185 kr.)

Clean Fragrance Layering Trio Gaveæske
384,96
Førpris 549,95
Du optjener 39 point

6. Mascaraer til et helt år (næsten)! 

Man kan aldrig gå galt i byen med en god mascara, kan man? Når det kommer til mascara, så kan Lancôme altså bare sit kram, og jeg forstår godt, hvorfor deres mascara gaveæske sidste år var en af de mest solgte! Udover at gaveæsken indeholder en fullsize Hypnôse mascara, følger der også 3 mini-mascaraer med fra Hypnôse serien.

De små mascaraer er særligt praktiske, når man skal rejse, men også til tasken, hvis man lige skal shines op i løbet af dagen eller aftenen. Forrige år købte jeg faktisk gaveæsken til mig selv, og jeg var i hvert fald dækket godt ind på mascara-fronten længe efter..


Pris: 259,95 kr. (Værdi: 500 kr.)

(26)
Lancôme Hypnôse Mini Mascara Gaveæske
259,95
Du optjener 26 point

7. Det helt store Gel Manicure sæt  

Hvis du endnu ikke kender til Le Mini Macaron, så er det nu, du skal slå ørene ud. Med Le Mini Macaron kan du nemlig lave din helt egen neglesalon hjemme i stuen, så hvis du kender en, der elsker at tage et smut forbi neglesalonen, er Le Mini Macaron den perfekte julegave.


Med Gel Manicure Kit Le Maxi Butterfly Dreams får den heldige modtager en stor deluxe lampe, 4 nye gellakker (som kun fås i dette sæt!) samt diverse negleredskaber til at få det bedste negle resultat. Nu har jeg selv prøvet et mindre Le Mini Macaron kit derhjemme, og jeg må sige, at det er en god investering, hvis man ønsker smukke gelnegle på budget.

Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Vi guider

Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Vil du have smukke og holdbare negle uden at tømme pengepungen helt? Så se med her, når vi guider dig til forskellige måder, du selv kan lave gelenegle derhjemme. Amalie fra Stories redaktionen har kastet sig over Le Mini Macarons Gel Manicure Kit, og hun har været så sød at lave en lille videoguide til jer. Vi kan afsløre, at resultatet blev lige så fint, som kom hun lige fra neglesalonen!

Læs også

8. Et lille hudpleje kit til manden   

Er det ikke en duft, du vil forkæle et mandligt familiemedlem med til jul? Så har jeg en anden god anbefaling gemt i ærmet, som jeg tidligere har givet min far og bror i julegave.


En god klassiker fra Biotherm er Aquapower Duo Gaveæske, der både indeholder en Aquapower Cream, en fugtgivende dagcreme til alle hudtyper, samt Aquapower Deodorant Roll-on, der giver op til 48 timers beskyttelse. Udover at produkterne er skønne, pynter du også fint på badeværelset, synes jeg.


Pris: 299,95 kr. (Værdi: 374 kr.)

Biotherm Aquapower Duo Gaveæske
179,97
Førpris 299,95
Du optjener 18 point

9. Den perfekte gaveæske til beauty elskeren

O.M.G. Den her gaveæske er for vild! Ikke nok med, at man sparer lidt over 3.000 kr. ved at klikke denne beautyæske hjem, så indeholder den også nogle af de bedste produkter fra Estée Lauder.


I Blockbuster gaveæsken fra Estée Lauder gemmer sig 2x øjenskyggepaletter, en lille og stor Surpreme+ Creme, den populære Advanced Night Repair, en mascara, læbestifter og meget mere. (Næsten) alt det bedste fra Estée Lauder samlet i én rød beauty kuffert.


Pris: 994,95 kr. (Værdi: 4.140 kr.)

(26)
Estée Lauder Blockbuster Gaveæske
596,97
Førpris 994,95
Du optjener 60 point

10. 'Better Together'

Lad os runde 10 af de skønneste gaveæsker af med gaveæsken, der også har et sødt budskab: Together We're Better. Jeg vil vove at påstå, at de fleste vil få glæde af makkerparret på badeværelset, der gemmer sig i denne gaveæske fra Rudolph Care. Æsken er også en god værtindegave til hende eller ham, der har haft hænderne fulde for at glæde andre i julen.


'Together We´re Better' indeholder en blødgørende håndsæbe og håndcreme, der udover at have en naturlig frisk duft, plejer de vinter tørre hænder. Måske jeg skulle købe gaveæsken til mine forældre til jul som en 'tak, fordi i hvert år står for julekalkunen'. Det gør jeg!

Rudolph Care Together We´re Better Gaveæske
294,95
Du optjener 30 point

Relaterede produkter

(17)
Ole Henriksen Balance It All Sæt 135 ml
314,95
Du optjener 32 point
(6)
Lancôme Værtindegave
129,95
Du optjener 13 point
(11)
Matas Striber Luksus Kropspleje Gaveæske
139,95
Du optjener 14 point
(42)
Plaisir Intensive Anti-age Ansigtspleje Gaveæske
199,95
Du optjener 20 point
(5)
Biotherm Aquasource Gaveæske
299,95
Du optjener 30 point
Ecooking Young Gaveæske
249,95
Du optjener 25 point

Relaterede artikler

De bedste beauty julekalendere til julen 2021

Vi guider

De bedste beauty julekalendere til julen 2021

Af Ida Hinchely Kyhn

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs mere
Lav din egen adventskalender til hende

Vi guider

Lav din egen adventskalender til hende

Af Nanna Skousbøll

Det er så hyggeligt at tælle ned til juleaften med en adventskalender, og sådan én kan du finde her på Matas. Hvis du gerne vil overraske din veninde, mor, søster, datter eller kæreste med en hjemmelavet én af slagsen, så er du også kommet til det rette sted. Vi har nemlig håndplukket et hav af herlige gaver, der med garanti vil glæde hende, du holder af.

Læs mere
Lav din egen adventskalender til ham

Vi guider

Lav din egen adventskalender til ham

Af Nanna Skousbøll

Skal ham du holder af forkæles med en skræddersyet adventskalender i år? Eller mangler du inspiration til julegaverne? Så har vi her fundet en masse gode og populære gaveidéer, der både kan matche ham – og dit julegavebudget. I Matas findes der et hav af lækre gaveæsker, men er du DIY-typen, og vil du gerne gøre adventskalenderen mere personlig, så er det heldigvis meget nemt at lave en adventskalender selv.

Læs mere
Matas pakkekalendere 2021

Nyhed

Matas pakkekalendere 2021

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs mere