• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Hohoho.. Her er de mest populære gaveæsker til jul

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Vi håber nemlig alle sammen på, at vi finder den perfekte gave, der kan overraske dem, vi holder allermest af, men det er altså nemmere sagt end gjort.

Der er dog flere af os, der lader vores længselsfulde blikke hvile på lækre gaveæsker, for det er altså en ting, der ka’ noget! Hos Matas finder du et stort udvalg af populære gaveæsker, så du kan forkæle én, du holder af, med kærlighed på æske.

På redaktionen er vi godt i gang med at lede efter de gaveæsker, som skal ligge under juletræet i år. Vi har naturligvis kig på nogle af de gaveæsker, der i tidligere sæsoner har stjålet spotlightet, men vi sukker også efter nogle særlige nyheder, der helt sikkert vil forkæle vores kære den 24 december. Medmindre vi selvfølgelig konkluderer, at det er bedre at forkæle os selv med dem. For hvem siger, at vi ikke også skal forkæle os selv i december måned? Vi er hvert fald store fortalere for selvforkælelse og selvkærlighed, og derfor udelukker vi ikke, at vi også kommer til at klikke en gaveæske hjem til os selv.

Og nyhederne er…

Inden vi afslører, hvilke gaveæsker, der topper listen over de mest populære, vil vi lige byde velkommen til nogle af beauty gaveæskerne, der netop er landet på matas.dk! Og vi er ret overbeviste om, at disse gaveæsker kommer til at ligge under manges juletræer i år:

Diva-gaveæsken 

Kender vi ikke alle en, der har en lille Diva gemt i sig? Og hvad er bedre end at forkæle hende med en rigtig Diva-gaveæske? I år kan du finde Irina The Divas gaveæske med hendes Flirty Eyeliner og Very Vixen mascara (som vi netop har testet!) Og vi lover dig, at den heldige modtager ikke vil blive skuffet. Du kan se og læse om resultatet i vores mascara test artikel.

Mangler du at købe en adventsgave til en, der elsker en god mascara og en fin eyeliner, er Irina The Diva gaveæsken også et rigtig godt bud – hvis du spørger os


Til beauty-elskeren fra Anastasia Beverly Hills 

Er du på jagt efter en gaveæske til hende, der elsker makeup i smukke farver, hvor én øjenskygge i makeuppungen bare ikke er nok? Anastasia Beverly Hills har udviklet en øjenskyggepalette ’Soft Glam’ til alle makeup-elskere med skygger i basisfarver til hverdagen og glamourøse shimmer-nuancer til aftenen. Nu er den kommet i en gaveæske med deres Volumizing Mascara og lip gloss.

Det er ikke længe siden, Matas annoncerede, at Anastasia Beverly Hills nu var tilføjet til sortimentet. Og der må vi ærligt erkende, at det også var på tide! Fordi hvis der er nogle, der laver smukke øjenskygger, så må det være Anastasia Beverly Hills.


Lækker pleje til kroppen 

Tilbage i september satte redaktionen sig for at teste Ecookings kropspleje produkter, og hvis du har været inde og læse vores anmeldelser af de forskellige produkter, ved du måske allerede, at vi er ret begejstrede for dem! Derfor er vi naturligvis ellevilde over, at vi i år har fået flere gaveæsker med Ecookings lækre produkter med økologiske og naturlige ingredienser.

En af gaveæskerne, vi er særligt vilde med, er deres gaveæske med Showergel og Bodylotion – begge i fulde størrelser! Udover at produkterne er virkelig effektive, så pynter de også så fint på badeværelset.

(8)
Ecooking Kropspleje Gaveæske 2 x 300 ml
279,95
Optjen 28 point

Giv din krop et kollagen-boost 

Kollegaen – og særligt kollagen pulver - er efterhånden blevet et omtalt emne, og med god grund. Skønhed kommer (også) indefra, og dette er noget, Vild Nord tager højde for. Dette mærke er en af de nye spillere på matas.dk, der forstår sig på kollagen, og hvordan man med kollegaen kan mindske synligheden af fine linjer og rynker indefra.

Den nye gaveæske fra Vild Nord byder Collagen Gold – der er en af de mest solgte på matas.dk – og Collagen Beauty Remedy. Hvis ikke det er kollagen, der står øverst på ønskelisterne, så hold dig ikke tilbage med at forkæle dig selv. Vi er ret sikre på, at du vil elske dét resultat, som Vild Nords produkter giver.

6 tips til lysterapi i vintermørket

Vi guider

6 tips til lysterapi i vintermørket

Når vintermørket sænker sig, kan du opleve, at dagene bliver mere triste, og energien daler. Her er lysterapi din ven – både det naturlige lys fra solens stråler (hvis de ellers kunne trænge gennem det insisterende skydække) og det lys, du kan få ved at slappe af foran en lysterapilampe. I dagens indlæg giver vi tips til lysterapi i mørket, og vi fremhæver nogle af vores bestsellere inden for kategorien lysterapilamper.

Læs også

Og så til bestsellerne! 

Selvom vi er ret begejstrede for de mange gode nyheder, er det ingen hemmelig, at det glæder os at se, at nogle af sidste års bestsellere er back-on-track! Vi er gået i dybden med vores research arbejde og fundet frem til de gaveæsker, der solgte bedst sidste år. Og vi er ret overbeviste om, at de igen i år kommer til at ligge under juletræet hos flere heldige kvinder såvel som mænd!  Og nogle af vores bestsellere sidste år finder du her: 

Til manden, der har alt

Har i ofte overhørt jeres mor, veninder eller kollegaer stille spørgsmålstegn til, hvad man giver manden, der har alt? Det er hvert fald et dilemma, vi selv har stået i – og mange gange endda! For om det er vores far, bror, kæreste eller mand, der skal forkælelse til jul, er kun det bedste godt nok. Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at mændene i mit liv køber dét de ønsker sig, når de har brug for det. Men en gave, der også kan komme kvinderne til gode, er naturligvis en god duft!

To gaveæsker, vi gerne vil fremhæve, er Giorgio Armani Acqua di Giò Eau de Toilette Gaveæske (som faktisk var den gaveæske, vi solgte fleste af sidste år – what!) og Calvin Klein CK One, der også toppede listen over de bedst sælgende gaveæsker i 2019. Så helt dårlige kan de vel ikke være, vel? En af mændene i mit liv kan i hvert fald godt se frem til en velduftende overraskelse til jul ;)

Hudpleje-kit til den modne kvinde 

Vi kan ikke komme udenom, at vores hud med tiden vil synes ældre, og typisk er det i ansigtet, man først ligger mærke til de første tegn på, at man er blevet et år ældre. I har sikkert hørt os tale højt om, hvor vigtigt det er at pleje huden med de produkter, der passer til netop din huds behov. Og det står vi ved! Og kender du en, der mangler et ultimativt hudpleje-kit, der arbejder på højtryk for at udsætte aldersprocessen, reparerer solskader, bidrager til at bekæmpe og forbygge rødme? Jamen, så har vi den perfekte gaveæske her!

Med Beauté Pacifique Paradoxe Gaveæske kan den heldige modtager se frem til et vildt hudpleje-kit – hvis vi altså selv skal sige det – der indeholder Beauté Pacifique Paradoxe dagcreme, øjencreme og serum. Den ultimative forkælelse til huden, der varer ved hele dagen.

En af de mest fortrukne dufte til kvinder i 2020 

Vi har tidligere nævnt i vores artikel om Top 10 dufte til kvinder, at der særligt er én duft, der siden dens lancering i 2014 har toppet listerne over kvinders fortrukne parfume. I 2020 vandt den også lige en 2. plads over vores bedst sælgende dufte til kvinder – og vi er da også flere på redaktionen, der har sneget den med ned i indkøbskurven. Ups! Har du ikke gennemskuet, hvilken duft vi referer til, så er det den feminine Pink Molécule fra Zarko Pavlov.

Igen i år er vi så heldige at have glæde af at tilbyde jer en gaveæske, der - udover den fulde Pink Molécule størrelse - indeholder et 10 ml. duftrør, der let kan sniges med ned i tasken.

Skønne Kiehl’s 

Oplever du også, at din krop skriger efter ekstra fugt, når vi bevæger os ind i de kolde måneder? Det gør vi i hvert fald! Derfor søger vi altid hen imod fugtgivende produkter, der kan fikse de tørrer områder på kroppen. Her må vi simpelthen give et skud ud til Kiehl’s skønne produkter – og særligt de produkter, man kan finde i deres Creme de Corps gaveæske.


I Kiehl’s gaveæske, Creme de Corps, gemmer nogle af vores favoritter fra Kiehl’s– nemlig deres Creme de Corps bodylotion, plejende håndsalve (der kan redde selv de tørreste hænder!) samt deres Butterstick, der fugter læberne i op til 12 timer. Et godt bud på en gaveæske nogle af os nok kommer til at ’’overraske’’ os selv med i stedet for én, vi holder… Ups!

Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs også

Mascaraer til et helt år (næsten)! 

Man kan aldrig gå galt i byen med en god mascara, kan man? Når det kommer til mascara, så kan Lancôme altså bare sit kram, og vi forstår godt, hvorfor deres mascara gaveæske sidste år var en af de mest solgte! Udover at gaveæsken indeholder en fullsize Hypnôse mascara, følger der også 3 mini-mascaraer med fra deres Hypnôse serie.

De små mascaraer er særligt praktiske, når man skal rejse (selvom 2020 har spændt ok meget ben for det), men også til tasken, hvis man lige skal shines op i løbet af dagen. Forrige år købte jeg faktisk gaveæsken til mig selv, og jeg har i hvert faldt været dækket godt ind på mascara-fronten langt inde i det nye år, må man sige…

Lancôme Hypnôse Mascara Love Gaveæske
77,98
Førpris 259,95
Optjen 8 point

Forkælelse til manden 

På redaktionen har de kære mænd i vores liv – både brødre, fædre, kærester og mænd – ikke sluppet for at få en lang introduktion til alle de skønne hudplejeprodukter, der også findes til mænd. Og de er selvfølgelig heller ikke blevet snydt for at blive overrasket med lidt forkælelse til krop og sjæl. Og vi kan se, at en af de bedst sælgende gaveæsker til mænd sidste år var Biotherm Aquapower Gaveæske – selvfølgelig!

​​​​​​​

Gaveæsken byder nemlig på Biotherms Aquapower fugtgivende Dagcreme til alle hudtyper, en opfriskende showergel samt et let og fyldigt barberskum. Det ultimative kit til manden, der skal forkæles med et lækkert hudeplejesæt, synes vi.

Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs også

Clinique favoritterne samlet i én æske 

Vi har for nyligt skrevet lidt om vores favoritter fra Clinique, og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi tidligere har udnytte de fine gaveæsker, der hver år kommer fra Clinique - til os selv, naturligvis..

​​​​​​​

En af de bedst sælgende gaveæsker sidste år var Cliniques High Impact Gaveæske, der indeholder deres populære High Impact Mascara, den multifunktionelle ’’Take The Day Off’’ makeupfjerner og sidst – men absolut ikke mindst – deres fine ’’Pretty Easy’’ flydende eyeliner. Den perfekte gaveæske til at forkæle sig selv med - hvis ikke den skal under træet.

Granatæble Kropspleje fra Matas striber 

Det er måske lidt ananas i egen juice at sige, at vi ELSKER vores stribeprodukter – men det gør vi altså! Og særligt vores Granatæble serie, der formår at pleje kroppen på en helt speciel måde, og så dufter den jo bare himmelsk. Og vi er vist ikke de eneste, der er vilde med Granatæble serien, fordi den var faktisk en af dem, der solgte allerbedst blandt vores kunder sidste år ;)


I år står vi lidt med en fod i hver lejre om, hvilken kropspleje gaveæske fra Matas Striber Granatæble vi skal vælge. Den ene indeholder Granatæble håndcreme, bodylotion, bodyshampoo og en vaskeluffe, mens den anden byder på saltbodyscrub, bodycreme og bodyshampoo. Hvilken én vil I vælge?

Relaterede produkter

Relaterede artikler

De bedste beauty julekalendere til julen 2020

Vi guider

De bedste beauty julekalendere til julen 2020

Af Amalie Schiller

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere
Lav din egen adventskalender til hende

Vi guider

Lav din egen adventskalender til hende

Af Nanna Skousbøll

Det er så hyggeligt at tælle ned til juleaften med en adventskalender, og sådan én kan du finde her på Matas. Hvis du gerne vil overraske din veninde, mor, søster, datter eller kæreste med en hjemmelavet én af slagsen, så er du også kommet til det rette sted. Vi har nemlig håndplukket et hav af herlige gaver, der med garanti vil glæde hende, du holder af.

Læs Mere
Lav din egen adventskalender til ham

Vi guider

Lav din egen adventskalender til ham

Af Nanna Skousbøll

Skal ham du holder af forkæles med en skræddersyet adventskalender i år? Eller mangler du inspiration til julegaverne? Så har vi her fundet en masse gode og populære gaveidéer, der både kan matche ham – og dit julegavebudget. I Matas findes der et hav af lækre gaveæsker, men er du DIY-typen, og vil du gerne gøre adventskalenderen mere personlig, så er det heldigvis meget nemt at lave en adventskalender selv.

Læs Mere
Matas pakkekalendere 2020

Nyhed

Matas pakkekalendere 2020

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. Pebernødderne kan snart spises god med samvittighed! For det må man vel godt i december, ikk'? I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere