• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

De mest populære gaveæsker

En smuk gaveæske fyldt med alt det bedste af både cremer, parfumer eller makeup er noget som alle dine kære med garanti bliver glade for at finde under træet. Du finder julegaver til alle, du holder af lige her.

Matas har traditionen tro fyldt op med skønne gaveæske fra mange forskellige mærker, hvor du kan finde julegaver til alle, du har kær. Gaveæskerne er fyldt med alt fra skønne parfumer til cremer og makeup, og de kommer i forskellige størrelser og til ethvert budget. Så uanset om du leder efter den perfekte værtindegave eller gaven til manden, der har alt, så finder du det hos Matas.

Populære gaveæsker:


Klassikerne til kvinder

Det behøver faktisk ikke være så svært at købe en gave! Skal du for eksempel give din mor, kone eller kæreste en julegave, der uden tvivl vækker glæde, så gå efter en klasssik gaveæske med et duftsæt bestående af parfume og en lille ekstra 'treat' som showergel eller miniparfume til tasken. Du kan også købe hendes yndlingsmascara i en smuk gaveæske med ekstra lækkerier pakket i.


Sættet fra DIOR med J'ador må være en absolut vinder, ligesom Aesops luksus-håndplejesæt og Lancômes Grandiôse Mascara gavesæt.De økologiske og grønne

Skal du give en rigtig skøn gave til en du holder af, som går op i grønne skønhedsprodukter? Så vælg en gaveæske fra Rudolph Care, Clean eller Ecooking.


De bliver dog ofte hurtigt udsolgt - men hvis du er hurtig kan du nå at snuppe en af årets lækre grønne gaveæsker.Gaver til manden, der har alt

​​​​​​​Det er altid en udfording at købe en gave til manden, der ikke ønsker sig noget og som synes, at han har alt. Forkæl ham med lækker hudpleje eller en parfume i en flot gaveæske. Den vil med garanti være et hit både til din far, din bror eller din mand.


Tag kig på den populære HERMÈS Terre d'Hermès gaveæske, der både indeholder parfume, after shave og shower gel eller kultmærket, Kiehl's, der har gjort det let for dig at give en gave til manden, der har alt.


Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs også

De små værtindegaver

Er der noget så skønt som en uventet gave? Vælg en fin lille gaveæske og overrask værtinden til julefrokosten, juleaften eller en anden af julens mange komsammener.


Her er nogle bud, der alle koster under 149,95. ​​​​

(36)
Nilens Jord Hand Soap & Hand Lotion Sæt 2 x 300 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Overrask teenageren

Teenagere er ikke altid så lette at købe gave til, men med en gaveæske bliver det lidt nemmere! Og hvis det går helt galt, så kan julegaver fra Matas byttes helt frem til 31. januar 2019.


Giv teenageren et lækkert hudplejesæt eller noget populær makeup i en flot gaveæske.

(10)
Real Techniques Mini Expert Grab & Glow Limited Edition
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(1)
Gosh Copenhagen Favourite Lip Collection
89,97
Førpris 149,95
DU OPTJENER 9 Point
10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Foråret er over os og sommeren er på vej, så måske er det tid til at skifte din parfume ud med noget friskt og sprudlende? Vi har samlet 10 nye skønne forårsdufte til dig lige her.

Læs også

Selvforkælelse til alle

Kropspleje fra naturlige mærker som vores egne mærker, My Moments og Matas Natur er ren selvforkælelse - og det trænger man i den grad til i de kolde måneder.


Du finder også skøn pleje fra Biotherm og mange andre, der med sikkerhed vil skabe glæde under juletræet. Priserne starter fra kun 120 kroner, så der er lidt til ethvert gavebudget.

(1)
Matas Natur Bodyshampoo og Bodylotion Gaveæske
119,95
DU OPTJENER 12 Point
(1)
My Moments Relaxing Gaveæske
199,95
DU OPTJENER 20 Point
(2)
Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Set
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede produkter

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gaveæske
234,95
DU OPTJENER 24 Point
(6)
Matas Striber Aloe Vera Kropspleje Gaveæske
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(8)
Matas Striber Ekstra Plejende Fodpleje Gaveæske
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(3)
Shiseido Makeup Giftset
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Relaterede artikler

De bedste beauty pakkekalendere i julen 2019

Nyhed

De bedste beauty pakkekalendere i julen 2019

Af Isabel Marschall Thostrup

I år kommer der endnu flere skønne pakkekalendere, fyldt med forkælelse. Her får du et sneak peak på julens pakkekalendere i 2019.

Læs Mere
Makeup til julefrokosten

Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Af Trine Brøndsted

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Læs Mere
Matas pakkekalender 2019

Nyhed

Matas pakkekalender 2019

Af Amalie Schiller

Forkæl dine kære, eller måske bare dig selv, i den søde juletid med én af de tre nye Matas pakkekalendere med skønne gaver, der passer til enhver kvinde.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret