• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

De bedste valentinsgaver til hende og ham

Jeg tror, at vi alle kunne bruge lidt ekstra kærlighed i en tid, hvor flere af os har rykket arbejdspladsen (eller studiet) hjem i egen stue, dagene flyder sammen, og man ser frem til dagen, hvor restriktioner er fortid. Derfor er der særlig god grund til at forkæle én, du holder af, på valentinsdag d. 14. februar. Her får du i hvert fald min liste med idéer til valentinsgaver til ham og hende – værsgo <3

De typiske valentinsdag ideer som en tur i biografen eller en romantisk middag ude bliver formentlig ikke en realitet på dette års valentinsdag – lets be honest. Heldigvis er der andre alternativer, når det gælder om at glæde den, du holder af, når kærlighedens dag melder sin ankomst. Vi har kigget dybt i vores sortiment og har fundet frem til nogle elskværdige produkter, der kan give lidt ekstra glæde i hverdagen.

Valentinsgaver til hende

Her finder du inspiration til en valentinsdag gave til kæresten, veninden, din søster, datter eller mor – for hvem siger, at valentinsdag er forbeholdt kærestepar? Vi kan allerede nu afsløre, at vores liste med valentinsgaver til hende er spækket med plejende produkter, som hun helt sikkert vil elske. Selvpleje skal der til i tider som disse, right? 

Ekstra bløde hænder

Tørre hænder er noget, vi alle kender til – og det er ikke blevet bedre af, at håndspritten er blevet en fast del af vores dagligdag. Men så er det jo godt, vi har den perfekte håndcreme, som plejer tørre hænder ekstra godt - og som med garanti vil glæde manden eller kvinden i dit liv.


Personligt øver jeg mig i at bruge lidt ekstra håndcreme i disse tider. Derfor sætter jeg også pris på en plejende håndcreme, der fint kan pynte ved siden af håndspritten. En håndcreme, der effektivt plejer de tørre hænder, er My Moments Helping Hand Cream. Cremen har en praktisk størrelse, og man kan derfor nemt ha’ den med på farten.


Bonus: håndcremen fedter ikke og trænger hurtigt ind!

(41)
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
50,00
Førpris 99,95
Optjen 5 point

Når hænderne skal vaskes

Der er ikke noget som en lækker håndsæbe, der også hjælper de tørre hænder i den rette retning. En håndsæbe, der både har en fugtgivende effekt og pynter på badeværelset eller køkkenbordet, er den plejende håndsæbe fra Nilens Jord.


Skal én af dine kære overraskes på valentinsdag med en lækker håndsæbe, hun med sikkerhed kommer til at bruge flere gange om dagen? Well, her har du svaret! Håndsæben indeholder de aktive ingredienser provitamin B5, der virker genopbyggende på huden, samt havrekim, der er særlig kendt for sine plejende egenskaber.

(7)
Nilens Jord Håndsæbe 300 ml
99,95
Optjen 10 point
Håndvask og afspritning? Hjælp til tørre hænder

Nyhed

Håndvask og afspritning? Hjælp til tørre hænder

Når man er flittig til at vaske og afspritte hænderne går det ud over huden på både store og små hænder. Vi prøver alle at begrænse udbredelsen af virus ved at øge håndhygiejnen, men undervejs kan vores hænder komme på en prøve. Derfor har Australian Bodycare lanceret en håndcreme, der kommer tørrer hænder til gode.

Læs også

Bodyscrubben over dem alle

Nogle dage føles længere end andre, og her er der ekstra god grund til at skrue op for selvforkælelsen. Du kender måske en kvinde, der godt kunne bruge en lille reminder om, at det er okay at tage lidt ekstra ’’me-time’’, når dagene er ekstra hårde at komme igennem? Så er valentinsdag en perfekte anledning at minde hende om det og overraske hende med et produkt, der kan give hende hjemmespa følelsen. Her er bodyscrubben altid en sikker vinder!


Spørger man mig, hvilken bodyscrub jeg vil anbefale, så er mit svar meget enkelt: Ecookings bodyscrub! Jeg har skrevet lidt om den i en artikel, hvor vi tester Ecookings kropspleje, og hånden på hjertet: det er simpelthen en af de bedste bodyscrubs, jeg har skrubbet min hud med!

Ecooking Bodyscrub 02 300 ml
249,95
Optjen 25 point

Alt i én cremen

Vil du overraske en, du holder af, med en creme, som du med sikkerhed ved, hun vil elske? Så har vi et ret så godt bud til hende, der sætter pris på en fugtgivende og plejende creme uden parfume, som kan bruges fra top til tå.


Alt i en Creme fra Pudderdåserne er den ultimative creme til morgen, middag og aften, som kan bruges i hele ansigtet og på hele kroppen. Her får den heldige modtager altså en valentinsdag gave, der gør huden ekstra velplejet, samtidig med at den giver en følelse af velvære. Vi elsker den!

(130)
Pudderdåserne.dk Alt i en Creme 150 ml
112,95
Førpris 149,95
Optjen 12 point

Makeup, hun vil elske

Ja, ja.. Bare fordi vi ikke tager ud på dansegulvet i weekenderne, er det ikke ens betydende med, at vi ikke kan lege lidt foran makeupspejlet herhjemme. Desuden er lockdown en oplagt periode til at finde nye produkter, du kan gå i krig med, når vi en gang bliver sluppet løs.


En af vores fælles makeup-brand-favorit på redaktionen er og bliver Tromborg. Min kære kollega, Anja, har faktisk skrevet en artikel om vores musthaves fra Tromborg, som måske kan give dig inspiration til en valentinsdag gave? Personligt er jeg helt forgabt i denne smukke bronzer fra Tromborg, der giver huden den smukkeste glød, og som kan bruges året rundt.

(18)
Tromborg Baked Minerals Bronze
Medlemspris 351,96
Ikke medlem 439,95
Optjen 36 point

Valentines gave til ham

Har du en skøn mand i dit liv, som du gerne vil forkæle i anledningen af valentinsdag? Vi taler af erfaring, når vi siger, at det kan være svært at finde den perfekte gave til manden. Derfor har vi gjort os ekstra umage med at finde nogle valentines gaver til ham, som kan bruges af alle mænd!

Den sikre vinder

Det kan være svært at finde rundt i duft-junglen - særligt hvis man gerne vil shoppe en duft på nettet. Derfor har vi dykket dybt ned i vores datamaskine og fundet frem til de 10 bedste dufte til mænd i 2020, som vi har skrevet en eksklusiv artikel om.  


Men vi kan jo lige afsløre, hvilken dufte der løb med første pladsen! Det er nemlig ingen anden end italienske Giorgio Armani med Acqua Di Gio, der har en frisk, citrusagtig aroma. Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at den er egnet til mænd i alle aldre. Så vil du gå med den sikre valentines gave i form af en duft til kæresten? Så prøv denne klassiker!

En gave til ham med skæg

Uh, den her gave er altså god, hvis du vil overraske en, du holder af, som har skæg! Måske er han allerede bekendt med alverdens skægplejeprodukter, men har han prøvet én af de helt gode skægolier på markedet? Uanset om svaret er ja eller nej, er vi overbeviste om, at han vil synes om denne gave på valentinsdag 😉


En af de helt gode skægolier er naturligvis fra ingen andre end danske Barberians, som har udviklet en blødgørende og nærende skægolie, der tilfører fugt til skægget (uden at fedte!). Jeg har da også en kæreste, der har brugt skægolien i perioder, hvor hans skæg er blevet lidt længere end normalt. Og der må jeg bare sige, ladies: den er worth the money! Hehe.

Barberians cph Beard Oil 30 ml
299,95
Optjen 30 point
Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs også

Skal din bror forkæles på valentinsdag?

Ja, ja. Vi ved godt, at valentinsdag er en fest for kæresteparret… Men vil du alligevel gerne flotte dig og forkæle din bror, så har vi naturligvis også et par gode idéer til, hvad du kan gi’ ham. Ikke kun på valentinsdag, men generelt. For kan vi lige blive enige om, at det ikke altid er nemt at finde en gave til sin bror?

Hvad med et to-i-et produkt i form af en krops- og hårsæbe? Her har Ecooking i hvert fald et rigtig lækkert produkt, der efterlader kroppen og håret med en maskulin duft. Ellers er det også altid et sikkert valg at gå med en god deodorant, som han kan få glæde af hver dag.

(7)
Ecooking Men Hår & Kropssæbe 250 ml
112,95
Førpris 149,95
Optjen 12 point
(31)
Hugo Boss Boss The Scent Deodorant Stick 75 ml
149,95
Optjen 15 point

Gaven, der spreder lidt ekstra hygge i hjemmet 

Overvejer du at give en valentinsdag gave, der skruer lidt op for hyggen i hjemmet? Så kan du overveje en personlig gave, som kan gøre de lange og kolde dage lidt bedre. Hertil har vi tre bud på en valentinsgave til ham og hende, der egner sig særlig godt til vinterhyggen. 

En rigtig lykkespreder

Den bedste måde at skabe en hyggelig stemning og varme på (især på hjemmearbejdspladsen) er med et velduftende lys. Personligt er det første, jeg gør om morgenen, inden jeg åbner arbejdsmailen, at tænde for nogle stearinlys på mit arbejdsbord. Det gør altså noget helt særligt. Og det er de små ting, der tæller, right?


Note til mig selv: Skulle jeg ikke være én af de heldige, der bliver forkælet med et duftlys på valentinsdag, skal jeg uden tvivl selv investere i et af min favorit duftlys – nemlig HYGGE. Som navnet måske antyder, skaber den varme duft fra HYGGE-duftlyset en følelse af velvære, og det varmer rummet op på den hyggeligste måde.

SKANDINAVISK HYGGE Scented Candle w Lid 200 gr
299,95
Optjen 30 point
Sådan får du mest ud af dit duftlys

Vi guider

Sådan får du mest ud af dit duftlys

Duftlys spreder hygge, velvære og dejlig duft. Snup vores guide til at finde det rette duftlys, som kan brænde godt og længe uden at sode stuen til.

Læs også

En varm forkælelse

De kolde og mørke måneder byder op til dobbelt-op på te- og kaffefronten – det kan vi umuligt være alene om at synes, vel? Hvis du kender en te- eller kaffeelsker, er der oplagt at give en personlig gave i form af en fin dåse te eller lækker kaffe til at varme sig på!


Skal valentinsdag gaven glæde en te-elsker, så kan vi varmt anbefale Østerlandsk Copenhagen Blend Tea, som er pakket ind i en fin krukke, der snildt kan genbruges, så snart teen er drukket op. Er det kaffeelskeren, der (måske) tør at prøve en ny form for kaffe? Så har vi en lidt atypisk og speciel kaffe, der har en eftersmag af den velkendte irish creme likør.

Lidt til den søde tand

På valentinsdag er det oplagt at forkæle en, du holder af, med lidt ekstra sødt til ganen. Apropos te-elskeren kender du måske en, der sætter pris at supplere den varme drik med en god teskefuld honning? Så vil en god honning være en betænksom og personlig gave at give!


Det kan også være, at du kender en (som mig selv), der altid kan spise et godt stykke chokolade? Så spring ud i nogle af vores lækre chokolader, der kan forsøde dagen.

Søbogaard Honning uopvarmet 450 g
44,95
Optjen 5 point
Økoladen Nøddekage mørk Ø 75 g
44,95
Optjen 5 point
Økoladen Mandler mørk chokolade Ø 90 g
44,95
Optjen 5 point

Relaterede produkter

(139)
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 30 ml
434,95
Optjen 44 point
(407)
Clinique High Impact Mascara Black
Medlemspris 155,96
Ikke medlem 194,95
Optjen 16 point
Mühle Barbersæt med fire dele, Rytmo, Sort resin
829,95
Optjen 83 point
(63)
M.COSMETICS Classic Detangling Brush
79,95
Optjen 8 point
(230)
Cacharel Noa Deodorant 150 ml
189,95
Optjen 19 point
(37)
Gun-Britt Britt Thickening Volume Spray 250 ml
184,95
Optjen 19 point
(85)
Cacharel Noa Eau de Toilette 30 ml
309,95
Optjen 31 point

Relaterede artikler

Valentinsdag 2021 – makeup med Amalie

Grib stilen

Valentinsdag 2021 – makeup med Amalie

Af Amalie Schiller

Uh, hvor jeg elsker, når der er en særlig anledning til at skrue lidt ekstra op for makeuppen! Rundt om hjørnet venter nemlig kærlighedens dag, valentinsdag 2021, som i min optik ikke kun er forbeholdt kæresteparret. For mig handler valentinsdag om at fejre kærligheden med dem, man holder af. Om du skal holde valentinsdag med din partner, veninde eller familie, så find dit makeup spejl frem, og gør dig klar til kærlighedens dag over dem alle!

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere