Vi guider
Vi guider: 50 gode gaveideer til ham
Du har garanteret været der før – du skal finde gaven til manden, der har alt. Og det er lige svært hver gang. Derfor har vi samlet 50 gode gaveideer til din far, kæreste, svigerfar eller onkel – vi har nemlig et bredt udvalg af skønne gaveideer til de kære mænd. Er du selv mand, og mangler du ideer til ønsker? Så kan du også lade dig inspirere her.

I denne artikel får du inspiration til 50 gode gaveideer til ham til jul, fødselsdag, studentertiden eller hvad det end kan være. Ideerne gælder hele året rundt og er for alle.

Skæg- og hårpleje

Leder du efter en gave til manden, der elsker at pleje sit skæg og/eller sine lokker? Så har vi masser af gode ideer, som du kan dykke ned i på matas.dk.

Du kan enten give ham lidt lækker pleje til skægget, en ny trimmer eller måske en skøn aftershave, som han vil nyde godt af i det daglige. Eller du kan give ham noget velduftende shampoo, så han kan opleve, hvor dejligt det er at pleje håret med hårpleje, der har dejlig duft og gode ingredienser. Du får her vores 10 bud på gode gaver til håret og skægget til ham. Er du nysgerrig på, hvad der ellers gemmer sig af gaveideer med det tema? Så kan du dykke mere ned i produkter til skægget her og hårpleje til mænd her.

10 gode gaveideer til skæg og hår:
De bedste studentergaver til ham og hende

Vi guider

De bedste studentergaver til ham og hende

Der er ikke længe til, at vi igen ser hvide huer i gadebilledet og vogne fyldt med masser af glade unge mennesker og høj musik. Og det betyder studenterfester for rigtig mange af os. Men hvad køber man lige til en nyslået student? Hvis du er lidt på bar bund, så bare rolig – vi har din ryg! Vi har samlet en håndfuld gode bud på skønne studentergaver, som du kan give til ham og til hende.

Læs også

Træningsudstyr

Leder du efter en gave til manden, som elsker at træne (eller måske gerne vil i gang med det)? Så har vi også masser af gode gaveideer lige her!

På matas.dk har vi træningsudstyr til både den øvede og til nybegynderen. Du finder alt fra vægte, kettlebells og træningsmåtter til vandflasker og motions-ure. Så alt efter hvad dit budget er, så er der en gaveidé, du kan bruge. Det kan virkelig være en dejlig gave at få, da det måske ikke er det, man selv ville gå ud og bruge penge på, men det er garanteret noget, han vil få brugt.

Du kan dykke ned i hele vores udvalg af træningsudstyr lige her.

10 gode gaveideer til trænings-entusiasten:
SPAR 20%
KUN ONLINE
Casall Elastik
Medlemspris
223,96 kr.279,95 kr.Spar 56,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Casall Sjippetov Sort
Medlemspris
127,96 kr.159,95 kr.Spar 32,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Casall Træningsmåtte 448 Forest Green
Medlemspris
223,96 kr.279,95 kr.Spar 56,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Titan Life træningsudstyr Suspension Trainer YellowBlack
Medlemspris
319,96 kr.399,95 kr.Spar 80,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Casall Power Grip Medium
Medlemspris
127,96 kr.159,95 kr.Spar 32,-
SPAR 20%
KUN ONLINE
Garmin Forerunner 55 Black
Medlemspris
1.239,20 kr.1.549 kr.Spar 310,-

Lækker og effektiv hudpleje

Flere og flere mænd får øjnene op for, at hudpleje virkelig kan gøre underværker, er vores erfaring. De seneste år er der også kommet flere muligheder for lækker og effektiv hudpleje specifikt til de kære mænd, hvilket også gør det til den perfekte gaveidé. Vi har samlet 10 bud på gaver, der kan pleje hans hud, om han så er kæmpe hudplejenørd eller er helt grøn, så er det garanteret noget, han vil elske.

Du kan dykke ned i alle hudplejeprodukter til mænd lige her, hvis du ønsker mere inspiration.

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Vi guider

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Døjer du med uønsket hårvækst på ryggen, er din ånde begyndt at lugte fælt og er du måske ved at blive tynd på toppen? Mange mænd tumler med issues, som kan være lidt akavede og grænseoverskridende at spørge til råds om nede i Matas, og genkender du problemet, så læs med her. Vi har nemlig samlet de spørgsmål, som mænd oftest ikke tør stille om deres krop og hygiejne, og giver dig selvfølgelig svarene på det hele.

Læs også

Gaver til ham under 100 kr.

Er du på udkig efter en gave, som ikke vælter budgettet, men som han stadig vil blive glad for? Så har vi fundet 10 gode bud på små gaver under 100 kr. lige her. Det kan være alt lige fra en lækker børste til skægget, til en velduftende showergel. Mulighederne er mange på matas.dk, hvor vi har et hav af skønne produkter til ham under 100 kr.

Klik dig videre i slideren her, og lad dig inspirere!

Gaver til ham under 500 kr.

Har du et lidt større budget, så findes der også en masse gode gaveideer til under 500 kr. på matas.dk. Her har vi valgt ideer som fx en ny, skøn toilettaske eller måske en lækker duft. Dufte er nemlig altid en god gaveidé, om det så er din kæreste, bror eller en student, så går den rent ind hver gang.

​​​​​​​

Vi har samlet 10 af de bedste gaveideer til ham til dig her, så du ikke behøver at lede! Du kan også finde vores store udvalg af gaveæsker til ham på linket her.

10 gode gaveideer under 500 kr.:

Andre gode gaveideer til ham:

SPAR 25%
KUN ONLINE
Proraso Barbercreme & Aftershave Splash Gaveæske
Medlemspris
112,46 kr.149,95 kr.Spar 37,-

Relaterede artikler

Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Af Ida Hinchely Kyhn

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til hende, hvis hun er kvinden, der har alt. Derfor har vi samlet en håndfuld gode ideer til, hvad du kan give i gave, om det er til jul, fødselsdag eller en anden stor anledning. Forhåbentlig du kan finde lidt god inspiration – læs med!

Læs Mere
Hohoho.. Her er de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er de bedste gaveæsker til jul

Af Maria Bech-Jensen

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien. Vi gennemgår dem her!

Læs Mere
Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Matas LIVE

Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Af Matas

Så er det nu! Julens gaveæsker og -kalendere er landet, og vi står klar til at guide dig til de fedeste af slagsen! Hvad end du er til luksus, naturlige produkter eller makeup har vi fundet noget frem til dig. Julen er en travl tid i beauty, så lad os hjælpe dig med at navigere i alle de spændende produkter og hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.