Vi guider
Last-minute julegaveidéer
Mangler du de sidste julegaver? Du er ikke den eneste! Vi har samlet en liste med julegaveidéer, der redder dig, hvis du er i sidste øjeblik – ligesom nogle af os. På listen finder du gaveidéer til ham og hende, og du kan nemt finde frem til produkterne, som du kan få pakket pænt ind og bestilt hjem med ganske få klik. Så bliver det alligevel jul i år!

Indrømmet! Her på Matas Stories redaktionen er der flere af os, der stadig mangler at købe de sidste julegaver – og vi har ikke i sinde at bevæge os ud i kulden. Nej, i år vælger vi en løsning, der er meget mere hyggevenlig, og derfor bliver last-minute shoppingen klaret online i vores blødeste joggingsæt. Er du på vores hold? Så læs videre! Vi har nemlig samlet de perfekte gaveidéer til både hende og ham i denne artikel. Så frygt ikke, hvis du – ligesom os – har været lidt langsom til at få de sidste gaver i hus.

Køb en parfume til hende – vi anbefaler denne! 

Vil du gerne lægge en gave under træet, der ikke behøver byttemærke, fordi den går lige i hjertet på modtageren? Så klik en skøn, feminin parfume hjem. Sì fra Giorgio Armani er en af de bedst sælgende i Matas. Duften er en vaske ægte klassiker der, med en kombination af rose, lyse trænoter og solbærnektar, er en favorit hos de fleste.


Her på redaktionen er vi 3, der ejer denne farverige darling, og vi kan afsløre, at komplimenterne strømmer ind.Pssst! På matas.dk kan du bestille de sidste julegaver helt frem til d. 21/12 inden kl. 18.00!


Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs også

En skøn duft til manden, der mangler en klassiker med et tvist 

Vil du gerne forkæle en mand med en parfume, der gør de fleste kvinder bløde i knæene? Så gå med denne klassiker med et tvist fra verdenskendte Armani. Acqua di Giò Profondo har en sensuel og maskulin duft, der vækker sanserne med ét og får mange til at stoppe op og nyde den raffinerede duft.


Vi anbefaler denne parfume til manden, der godt kan lide en duft, der kombinerer friskhed med sensualitet. Profondo er det perfekte match til manden, der sværger til klassiske dufte, men som ønsker at tilføje et lille tvist til den sædvanlige duftnuance. 

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs også


I år bliver de sidste julegaver leveret med posten i stedet for julemanden, og vi elsker, at vi undgår julegaveræset.


Julegaver i sidste øjeblik – sikre vindere! 

Julegaver til hende

Mangler du en gave til din mor, din søster, en veninde, din kæreste eller noget helt femte? De produkter, som du finder herunder, er på vores ønskelister i år.


Det er klassikere, som vil finde sig godt til rette under juletræet og på badeværelseshylden hos én, du holder af. Vi har nemlig været en tur i vores datamaskinel, og derfor kan vi afsløre, at produkterne herunder er nogle, som vores kunder ikke kan undvære. Flere af os har desuden prøvet Lavindes mascara, og vi er fans. Så den kan du roligt købe til én, der elsker lange vipper!    

Budgetvenlig gave til hende 

Har du et lavt rådighedsbeløb til de sidste julegaver? Eller ønsker du blot at give en lille ekstra ting til én, du holder af, uden du skal grave dybt i lommerne? Så kig i udvalget herunder, hvor vi har samlet de perfekte julegaveidéer på budget. En betydningsfuld gave behøver ikke at koste en formue. Hvis bare den er givet med kærlighed, vil den helt sikkert gå lige i hjertet på modtageren (og hvis ikke, er det heldigvis nemt at sende retur, når du shopper hos Matas).  


The Ordinary er et godt eksempel på et mærke, der tilbyder hudpleje til lave priser. Hvis du scroller gennem udvalget, vil du hurtigt finde ud af, at selv et luksuriøst, fugtgivende serum koster i omegnen af 100 kr. Du kan også klikke en klassisk læbestift hjem? Eller hvad med en duftfrisker fra Meraki, der spreder velduft i hele hjemmet? Du kan også forkæle hende med en lækker Glycerin håndcreme fra Striberne. Mulighederne er mange – også selvom pengene er få. Bare en kærlig reminder.

Julegave til ham  

Har du svært ved at finde den perfekte julegave til din far, din bror, din kæreste eller noget helt fjerde? Så er vi her for at hjælpe. På Matas Stories redaktionen er vi nemlig 12 kvinder, der hvert år struggler med at finde en julegave til manden, og derfor har vi masser af erfaring med julegaveshopping til det mandlige køn.

I produktslideren herunder finder du nogle af de produkter, som ligger under vores juletræer i år. Og vi er overbeviste om, at mændene i vores liv bliver glade for pakkerne. Der er både noget til ham med et lækkert skæg, til den motionslystne og til ham, der gerne vil forkæle huden med den rette næring.

SPAR 91,-
Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray 150 ml
213,95 kr.304,95 kr.Spar 91,-
SPAR 28,-
Njord Beard Roller
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-

Julegaver til boligen

Er der én, du holder af, der skal forkæles med en gave, der kan pynte i hjemmet? Såsom et lækkert håndklæde? Eller hvad med et velduftende lys fra Ecooking?

Du kan også give en fin tool box til hende, der trænger til at få styr på makeupbørsterne, så de ikke flyder på badeværelset. Endelig kan du også glæde én, du holder af, med populære produkter fra Humdakin.

Julegaver til hele familien

Mangler du noget til flere familiemedlemmer, og er du på bar bund? Vi forstår dig SÅ godt. Faktisk har skønne Amalie fra Stories redaktionen skrevet en artikel, hvor hun samler julegaveidéer til hele familien. Her er et lille udpluk af de produkter, som du kan finde i hendes fremragende oversigt.

SPAR 20%
KUN ONLINE
Casall Elastik Light
Medlemspris
127,96 kr.159,95 kr.Spar 32,-
SPAR 50,-
Remington NE3850 Nano Næsetrimmer
149,95 kr.199,95 kr.Spar 50,-

Relaterede artikler

Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere
Hohoho.. Her er de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er de bedste gaveæsker til jul

Af Maria Bech-Jensen

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien. Vi gennemgår dem her!

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Gode julegaveidéer til hele familien

Vi guider

Gode julegaveidéer til hele familien

Af Amalie Schiller

Der er ikke noget som at overraske én, man holder af, med en god julegave, er der? På redaktionen er vi godt i gang med at finde julegaver til hele familien, og vi har erfaret, at det er en svær opgave. Er du (også) på bar bund ift. julegaver - ligesom vi har været? Så læs dagens skriv, hvor redaktionen viser julegaveidéer til mor, bedstemor, søster, bror - you name it!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.